Als je er toch bent, moet je schieten ook

Stommeling Jones met een helm opNederland heeft in Afghanistan niets te zoeken, maar om de een of andere reden wil dat maar niet tot onze regering doordringen. Op dit moment zitten er wat Nederlandse politiemensen en een paar militairen ergens in Afghanistan een beetje te kloten, tenzij u echt denkt dat Nederlandse politiemensen werkelijk in staat zijn Afghaanse politiemensen op te leiden, want dat is officieel de bedoeling van de ‘missie’ in Afghanistan. Wij geloven er geen barst van. Dat had u allang begrepen, maar we wilden het toch nog even hardop zeggen, dat we er geen misverstand over hebben.

Uit de De Telegraaf hebben we vernomen dat ‘onze jongens’ een F16 bij zich hebben, maar die niet mogen gebruiken, omdat die schijnheilige hufters van GroenLinks wel akkoord zijn gegaan met de uitzending van de militairen en de politiemensen, maar niet willen toegeven dat het hier gewoon een militaire missis betreft. De SP schijnt nu gezegd te hebben dat die ongetwijfeld aftandse F16 wat de SP betreft best mag schieten. Eerst dachten wij heel even: “oei, wat dom van de SP”. Na even nadenken kwamen we echter tot de conclusie dat de SP het bij het rechte eind heeft.

Nederlandse politieman helpt Afghaanse collega's

Je kunt namelijk best tegen de aanwezigheid van Nederlandse soldaten en politielieden zijn, maar die mensen kunnen er ook nix aan doen dat ze ergens heengestuurd worden en dan is het wel zo netjes dat ze toestemming hebben om zich te verdedigen als er op ze geschoten wordt, dacht u niet? En als er niet op ze geschoten wordt eveneens. Oftewel: als je er toch bent, moet je mogen schieten ook en als je eenmaal mag schieten, moet je het gewoon zo veel mogelijk doen, zodat iedereen weet dat je er niet voor de kat zijn kut loopt rond te vliegen met die F16. Die trouwens vroeg of laat vanzelf uit de lucht valt, maar dat is een heel ander verhaal.

6-04-2012 13.26 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Afghanistan, Onderwijs, Politiek

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties