Poolse hoeren

Poolse hoeren zijn Pools en het zijn hoeren. Het gaat er nu niet om of alle vrouwen hoeren zijn en dus ook niet of alle Poolse vrouwen Poolse hoeren zijn, maar het gaat wel om als zodanig herkenbare Poolse hoeren, dat we daar geen misverstand over hebben. Wij ontvingen namelijk van iemand de volgende gedachten:

Beste Stommeling,

Bij ons op de fabriek werken een heleboel Poolse vrouwen die er uitzien als hoeren en zich gedragen als hoeren. Die vrouwen komen in dure auto’s met Poolse kentekenplaten naar het werk en die auto’s kunnen ze nooit betalen van wat ze achter de lopende band verdienen, dus die zullen ze zich dan wel kunnen veroorloven van wat ze als hoer opstrijken. Wat ik niet snap, is waarom die vrouwen nog de moeite nemen aan de lopende band te gaan staan. Als het er uitziet als een Poolse hoer, klinkt als een Poolse hoer en zich gedraagt als een Poolse hoer, is het toch een Poolse hoer? En als die Poolse hoeren achter de lopende band beter verdienen dan met hun hoofdberoep, waar betalen ze dan die auto’s van?

Welnu: wij hebben geen idee. Mocht u deze vragen kunnen beantwoorden, dan horen wij dat graag. En als u het nu nog niet weet, kunt u het misschien bij uw volgende bezoek aan een Poolse hoer even vragen. Bij voorbaat dank.

TOEVOEGING: Onze stagiaire begrijpt het probleem niet. En wij vragen ons af waar zij haar auto van betaald heeft, nu we er over nadenken.

23-04-2012 16.32 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Automobilisme, Polls, enquĂȘtes en rapporten, Sex, Toerisme

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties