Pim Fortuyn

Pim Fortuyn was een geestelijk enigszins minvermogende relnicht die door alle politieke partijen waarvan hij ooit lid was geweest of had willen worden, was uitgekotst of geweigerd en die toen van ellende maar voor zichzelf begonnen was. Zonder aanwijsbare reden werd hij populair bij een grote groep mensen die geen flauw benul hadden achter wien zij aanliepen en al helemaal niet waarom, of het moest zijn dat Pim Fortuyn met zijn geschreeuw tegen de islamitische tak van de godsdienstwaanzin een gevoelige snaar had geraakt.

Voor zover wij ons kunnen herinneren hebben wij altijd wel heel hartelijk om Pim Fortuyn en zijn flauwekul kunnen lachen, al was het maar omdat de erkende zakkenvullers van de oude politieke partijen niet wisten wat ze er mee aanmoesten. Op deze webzijde is de heer Fortuyn een aantal keren genoemd, bijvoorbeeld in:

Het is strax tien jaar geleden dat Pim Fortuyn overhoop werd geschoten en dus is er weer even aandacht voor deze zwaar overschatte clown. Misschien zijn er zelfs wel weer een paar middelbare scholieren die een werkstuk aan hem willen wijden. Speciaal voor hen citeren wij hier de pagina ‘Werkstukken’, waar alle informatie die je voor zo’n werkstuk nodig zou kunnen hebben bondig wordt samengevat:

Pim Fortuyn werkstuk maatschappijleer (DP, 25-11-2004)
Pim Fortuyn was een typische relnicht (dat is een bepaald soort homo). Hij was buitengewoon hoogleraar in het een of ander, maar dat deed hij zo slecht, dat zijn contract niet werd verlengd. Als je het als buitengewoon hoogleraar zo slecht doet, dat je contract niet verlengd wordt, doe je het niet een beetje slecht, maar ontzettend slecht. Verder is de heer Fortuyn lid geweest van bijna alle politieke partijen in Nederland, en daar is hij ook uitgegooid, omdat hij altijd en overal ruzie maakte. Als hij niet vermoord was, door de volslagen geschifte Volkert van der Graaf, was hij waarschijnlijk zelfs uit zijn eigen partij gegooid. Uiteindelijk. Intussen kon je wel vreselijk om hem lachen, en het is zonde dat hij vermoord is.

2-05-2012 17.23 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Godsdienstwaanzin, Onderwijs, Politiek

Er zijn 4 reacties op “Pim Fortuyn”

 1. Respondent says:

  Ondanks de trollerige toon moet ik toegeven dat er veel waars in dit artikel zit. Vooral dat punt “uit zijn eigen partij gegooid”, tragisch en hilarisch tegelijk, maar het zo maar eens kunnen gebeuren. Echt waar, denk ik. Helaas zullen we het nooit meer weten.

  Ik heb inderdaad (hoewel geen fan, gewoon uit belangstelling) een boekje van hem gekocht, waarin dingen over o.a. het onderwijs. Leek allemaal nogal simpel toch, viel flink tegen. Weinig concrete, echt goede idee├źn.

 2. Respondent says:

  Ik bedoel een boekje dat hij geschreven had, niet dat hij het persoonlijk aan me verkocht heeft.

 3. Respondent says:

  Inderdaad => indertijd.

  maar het zo maar eens => maar het zou zo maar eens

  Crappy writers heb je overall.

 4. Respondent says:

  Uit Leefbaar Nederland, hoewel niet echt ‘zijn eigen partij’ is hij wel al eens gegooid. Dat was tenslotte de aanleiding voor het ontstaan van de Lijst Pim Fortuijn ofwel de LPF, met bijbehorende -achtige toestanden.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties