Lance Armstrong heeft altijd doping gebruikt

Lance Armstrong is een lul, aan wien wij een pleurishekel hebben en die, voor zover wij weten, altijd doping gebruikt heeft. Mart Smeets is een volgevreten zakkenwasser die allang zonder gouden handdruk weggeschopt had moeten wezen en aan wien wij een zo mogelijk nog grotere pleurishekel hebben dan aan Lance Armstrong. Mart Smeets is een grote fan van Lance Armstrong. Als Lance Armstrong Mart Smeets zou vragen of Mart Smeets de reet van Lance Armstrong zou willen likken tot achterin het strottenhoofd van Lance Armstrong, zou Mart Smeets dat niet alleen doen, maar zou hij ook nog proberen Lance Armstrong een tongzoen te geven en dan formuleren wij het nog voorzichtig.

Als wij dus in een programma van Mart Smeets zien dat iemand vertelt dat je op grond van bepaalde bloedwaarden niet kunt aanwijzen waar Lance Armstrong dan wel precies met doping in de weer geweest zou moeten zijn, weten wij meteen hoe het zit: Lance Armstrong was dus voor het begin van de metingen al met doping in de weer. Kent u het begrip nulmeting? Wij wel. En als je nulmeting niet deugt, kun je de rest van de metingen weggooien. Of in je reet steken. Of in die van Mart Smeets.

Onze redenering is dus vrij simpel: aangezien wij niet kunnen geloven dat Lance Armstrong zeuven keer de Tour de France gewonnen heeft zonder ooit doping gebruikt te hebben en dat dopinggebruik nergens uit zijn bloedwaarden blijkt, moeten wij er wel van uitgaan dat Lance Armstrong altijd doping gebruikt heeft. Als u vervolgens weet dat dopinggebruik in de Amerikaanse profsporten schering en inslag is en dat al was voordat Lance Armstrong zijn eerste Tour won, kunt u het toch nauwelijks oneens zijn met onze voorzichtige hypothese dat die Texaanse lul nooit anders rondgefietst heeft dan met grote hoeveelheden doping in zijn lijf? Nou ja, misschien als kleuter op zijn driewielertje niet, maar dat is dan wel voor het laatst geweest.

17-07-2012 7.00 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Televisie, Wielrennen

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties