Mart Smeets moet weg

Mart Smeets moet weg. Dat vinden wij al jaren en op deze webzijde is Mart ‘mag ik zeggen dat ik een enorme klootzak ben? Ja, dat mag ik’ Smeets dan ook veelvuldig genoemd, maar nooit in positieve zin, voor zover wij weten.

Doordat Mart ‘noem mij maar God’ Smeets zich bij deze aflevering van de Olympische Spelen zoals gewoonlijk ernstig misdragen heeft, is er iemand de actie ‘Mart Smeets moet weg’ begonnen, met als gevolg dat wij er een aantal bezoekers bijgekregen hebben, waarvan sommigen wilden reageren, doch daarin helaas belemmerd werden door het feit dat de reactievelden bij ons Pivotlog gesloten zijn. Omdat wij de beroerdsten niet zijn, geven wij een paar van deze reacties hier even door, opdat Mart ‘zelfs God mag mij God noemen’ Smeets ze ook kan lezen.

Anouk zegt:

Ik zit mezelf nu al dagen te ergeren aan die omhoog gevallen dikke smeets!!!
Wat een gelul komt uit die man! Mijn hele olympische ervaring op TV word verkloot.
Ik zeg ophoepelen naar omroep max en vlug ook!

Henk van den Brink meent:

Ben het helemaal eens met 90% van de nederlanders
Het wordt hoog tijd dat die vervelende Mart Smeets van z’n welverdiende rust gaat genieten. Waar hij dat gaat doen zal me een zorg zijn zolang ik en velen met mij maar verlost zijn van zijn misplaatste en irritante vragen. Kan hij lekker in zijn home studio naar zichzelf gaan luisteren. Wat een eikel is die man. De handen ineen voor een Mart vrije toekomst

Gerard Meijer deelt mede:

Gehoord uit de mond van Mart Smeets gisteravond naar aanleiding van het worstelen; “We moeten vier jaar wachten om die zeekoeien weer met elkaar te zien worstelen”.

Zelfkennis is de bron van alle wijsheid. Eerlijkheidshalve kijk ik liever naar twee gespierde topsporters die met elkaar worstelen om Olympisch goud dan naar een zeekoe met slappe spieren met een microfoon in zijn hand die denkt zich dergelijke uitspraken te kunnen permitteren. Wellicht kijkt hij te weinig in de spiegel.

12-08-2012 15.20 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Reacties, Televisie

Er zijn 2 reacties op “Mart Smeets moet weg”

  1. Ruud Harmsen says:

    Maar ik vind ‘m leuk. Nog steeds. Mag dat, kan dat?

  2. Ruud Harmsen says:

    Want hij is zichzelf. En dat wil ik ook. Een gevoel veler leden der redachsie van de site opinieleiders.nl niet vreemd, toch? Durf ik zomaar te veronderstellen. Met uw welnemen of ook daarzonder.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties