Sandd

“Sandd is een kutbedrijf en moet hondelulle van de week worden”, zo laat een uitzendkracht ons weten. “Sandd betaalt zijn vaste krachten ontzettend slecht, met als gevolg dat ze geen vaste krachten kunnen krijgen en dat de weinige idioten die een baantje als postbezorger bij Sandd aannemen al gauw de neiging vertonen de post in de sloot te flikkeren, in het water te gooien of in de fik te steken om er zo nog een redelijk uurloon aan over te houden, als het ware. En daarom heb ik vorig jaar als uitzendkracht voor Sandd gewerkt, tegen een bescheten vergoeding, terwijl ze ook nog standaard een half uur onbetaalde pauze van je loontje afhielden, maar wel zaten te zeiken als je aan het eind van de dag nog post overhad, bijvoorbeeld omdat je het daadwerkelijk had aangedurfd je half uur onbetaalde pauze te nemen. De hufters. En toen hebben ze me een paar maanden later ook nog een verkeersboete laten betalen, terwijl ik geen enkele reden had om aan te nemen dat ik te hard had gereden omdat ik ook al geen enkele reden had om te hard te rijden.”

Wij weten honderd procent zeker dat het hier dezelfde uitzendkracht betreft die ons verzocht heeft Startpeople uit te roepen tot hondelulle van de week en wij durven er best wat onder te verwedden dat het gewoon om hetzelfde baantje en dezelfde boete gaat. Daarom niet getreurd en omdat wij deze week geen andere kandidaten hebben, roepen wij bij dezen Sandd en Startpeople uit tot hondelulle van de week. Al was het maar om van het gezeik af te zijn.

16-08-2012 15.45 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Hondelulle, Wat een enorme lul, die uitzendkracht

Er heeft iemand gereageerd op “Sandd”

  1. […] zeker als de posterijen in Denemarken ook geprivatiseerd zijn, want privatisering leidt tot wantoestanden. Misschien was het dus wel gewoon een gestoorde uitzendkracht. Je weet het […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties