Yvonne van Hertum gaat graven

Iemand met een minder grote hekel aan Feestboek dan wij bestookt ons met feestboektextjes van Yvonne van Hertum, waar wij niet vrolijk van worden, want we waren juist zo blij dat we geen last meer van dat mens hadden, dus of genoemde anonymus daarmee zou willen ophouden. U weet wie u bent.

Dat neemt niet weg dat wij dankzij deze meneer of mevrouw weer een even amusant als dom stukje proza van mevrouw van Hertum onder ogen kregen, dat wij hier even met u gaan kloosrieden. Het kwam binnen met als kop ‘zoals iedereen wel…‘ en de skakel kregen wij gratis bijgeleverd.

zoals iedereen wel weet heb ik echt een bloedhekel aan pedos en daarom ook vele vijanden.

Neen. En wel hierom: ten eerste weten de meeste mensen gelukkig helemaal niets over mevrouw van Hertum, doordat ze nog nooit van haar gehoord hebben, dus “iedereen” is hier misplaatst. Ten tweede weten de mensen die wel iets over mevrouw van Hertum weten heel goed dat mevrouw van Hertum bij voortduring beweert “een bloedhekel aan pedos” (en “peods”) te hebben, maar als ‘pedojaagster’ niet alleen nog nooit een pedo gejaagd heeft, maar zelfs de vrijspraak of het niet vervolgen van ‘pedos’, ‘pedo’s’ en ‘peods’ op haar geweten schijnt te hebben (moet u even nakijken bij Overvonne, want die weten daar meer van dan wij). Ten derde heeft mevrouw van Hertum niet zo gek veel vijanden, wegens eerdergenoemde onbekendheid en ten vierde heeft ze de vijanden die ze heeft gewoon te wijten aan haar nare gedrag of haar nare persoonlijkheid, of aan haar nare gedrag én haar nare persoonlijkheid. Het is namelijk een uitzonderlijk naar mens. Eerlijk gezegd.

Ook vrienden van pedos doen hun uiterste best om mij te grazen te nemen, niet dat ik er wakker van lig, geen seconde zelfs.

Andermaal neen. Ten eerste doet niemand zijn “uiterste best” om mevrouw van Hertum “te grazen te nemen”. Dat zou ze wel willen. En dat bedoelen wij zoals het er staat. Mevrouw van Hertum heeft namelijk een enorme behoefte aan aandacht, wat zich in het verleden al eens geuit heeft in het verzinnen van op haar gepleegde aanvallen. Daar hoeft ze dus inderdaad niet wakker van te liggen. Waar ze wel wakker van ligt, is het gebrek aan aandacht. En als ze daar een poosje wakker van gelegen heeft, gaat ze erom schreeuwen.

Een aantal weken geleden kwam mijn grootste vriend sarcastische modus aan, onder een andere naam nl Patric Everts. natuurlijk donderde hij volledig door de mand, en heb ik voor de zoveelste keer op advies aangifte gedaan.

Wij weten niet hoe laat mevrouw van Hertum dit stukje geplaatst heeft, dus ook niet of ze hem al vroeg had zitten, maar we begrijpen uit dit geraaskal dat ze beweert aangifte gedaan te hebben tegen ene Patric Everts, die dan geen Patric Everts heet. Als u dus wel Patric Everts heet, moet u aangifte tegen mevrouw van Hertum gaan doen, omdat ze aangifte tegen Patric Everts gedaan heeft, terwijl ze wist dat ze Patric Everts helemaal niet moest hebben. Als ze überhaupt aangifte gedaan heeft, want dat zegt ze altijd wel, maar onze doctorandus heeft nog nooit wat van de tegen hem gerichte aangiften vernomen, om maar eens iemand te noemen. Zoals onze trouwe lezers allebei wel weten heet onze doctorandus geen Patric Everts, en is dat ook geen pseudonym of pseudoniem van hem. Zelfs geen bijnaam.

Hij is al 2 keer veroordeeld wegens stalken, en heeft voorwaardelijk omdat hij een bedreiging naar het leven gericht geuit heeft.

Het is toch wat.

Nu en echt hij is zo doorzichtig als glas is het persoon weer terug.

“Het persoon” is “weer terug”. Waar dan? Hebben wij daar bewijzen van, mevrouwtje? Of fantaseert u een beetje? Heeft u, omdat niemand u lastig wil vallen, zelf een nepaccount geopend?

Het leuke is gisteren had het nog geen vrienden ineens kwam hij bij mij…ik heb hem afgewezen…en nu heeft hij 7 van mijn vrienden op zijn lijst staan.

Geen idee hoe feestboek werkt, dus ook niet of 7 vrienden veel is en of het moeilijk is vrienden op je lijst te krijgen.

Ik heb deze vrienden allen een waarschuwing gestuurd.

Zijn ze vast blij mee. Maar tegen wie heeft ze dan gewaarschuwd? Tegen Patric Everts?

Ik hou dat profiel in de gaten, want ik kan nl wel graven! uitzoeken dus

Wederom neen. Als mevrouw van Hertum in de loop der jaren nou een ding een en andermaal bewezen heeft, is het dat ze niet goed is in het uitzoeken van dingen. Als zij “dat profiel” dus “in de gaten” gaat houden, en zelfs gaat “graven!”, zou het dus zomaar erg komisch kunnen worden, vooropgesteld dat “dat profiel” bestaat en niet door mevrouw van Hertum c.s. is aangemaakt. Misschien is het wel van onze anonymus.

7-11-2012 20.39 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Juridisch, Yvonne van Hertum

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties