Suarez is een ongelofelijk domme lul

In ‘Wat een lul, die Suarez‘ zeiden wij over Suarez:

Suarez is een lul. En niet zomaar een lul, maar nog een buitengewoon domme lul ook. Zojuist zagen wij hem tegen FC Twente een grove overtreding proberen te maken, waarbij hij in zijn buitengewone domheid de speler die hij uit de wedstrijd probeerde te schoppen niet zo smerig raakte als zijn kennelijke bedoeling was en ook nog kans zag zelf licht geblesseerd te raken. Dat laatste deed er trouwens niet toe, daar de lul Suarez volkomen terecht rood kreeg. Wat een lul, die Suarez.

Als u daaruit heeft kunnen afleiden dat wij dachten dat Suarez kon voetballen, willen wij graag met u in contact komen, want dan bent u een natuurtalent in iets waar wij meer over willen weten.

In ‘Suarez moet voor het leven geschorst worden‘ betoogden wij dat Suarez voor het leven geschorst zou moeten worden, als volgt:

Luis Suarez, de verminderd toerekeningsvatbare bijtgrage duikelaar van Ajax moet voor het leven geschorst worden. Dat zeggen wij niet alleen omdat wij altijd al een schijthekel aan die eikel gehad hebben of omdat het niet de eerste keer is dat genoemde lul heeft laten zien dat hij een lul is, maar ook en vooral omdat de schijnheilige hufters bij zijn werkgever Ajax hem enerzijds ‘geschorst’ hebben voor twee onbelangrijke potjes (VVV uit en NEC thuis), maar hem anderzijds in de Champions League wel laten opdraven als aanvoerder.

En daarbij waren wij dan vergeten te vermelden dat hij vooral voor het leven geschorst moest worden omdat hij een tegenstander gebeten had. Gebeten. Kan het gekker? Vast wel. Kan het dommer? Voor het oog der camera? Nauwelijks.

Iemand die zijn tegenstander bijt in een sport waar dat niet hoort en nergens goed voor is, moet voor het leven geschorst worden.

Dat zeiden wij toen en daar staan wij nog steeds achter. En of de bijter een onsympathieke rotkop en een konijnebek heeft, staat daar nog buiten.

In ‘Zuid-Amerikaans voetbal failliet‘ kwam Suarez ook nog even voorbij:

En nu niet zeuren over Suarez, want dat is een klasse apart: niet zomaar een straatschoffie maar een werkelijk ongelofelijk stuk tuig. En nog buitengewoon onsympathiek ook.

Inmiddels hebben wij de indruk dat wij tot nog toe weliswaar gelijk gehad hebben, maar nog niet duidelijk genoeg geweest zijn. Suarez is niet alleen alles wat wij toch al in hem zagen, maar ook nog een levensgevaarlijk psychiatrisch patiënt. Wij komen hierop doordat wij zojuist zappenderwijs door een programma kwamen waarin werd beweerd dat Suarez zou worden verkocht aan Manchester City. Daar kunnen wij ons zowaar iets bij voorstellen, al was het maar omdat de eigenaren van Manchester City volslagen geschift zijn en van gekkigheid niet weten welke idioot ze nu weer moeten kopen. Suarez en Balotelli samen in de voorhoede. De freakshow is compleet en de circusliefhebber komt honderd procent aan zijn trekken. De voetballiefhebber iets minder. De liefhebber van Wallace en Grommitweer iets meer.

Misschien kan hij best aardig voetballen en is hij buiten het veld een heel sympathieke knul die al zijn bij elkaar geschopte miljoenen (het woord ‘verdiende’ wou ons even niet over de lippen komen, want geen enkele voetballer, sporter of andere entertainer verdient miljoenen. Het is verdomme maar amusement, nietwaar. Ga werken, klootzak. Maar wacht, laat ons niet afdwalen) gebruikt om de economie van zijn ongetwijfeld achterlijke geboorteland te steunen, maar dan nog. Als je op het veld zo je best doet om jezelf het imago van een volslagen ontoerekeningsvatbare gevaarlijke gek aan te meten, mag je blij zijn als je club je nog wil verkopen, in plaats van je met een gewicht aan je voeten in de dichtstbijzijnde rivier te gooien. Neen, niet in het meer, want daarvoor moet je kunnen kaasfonduen en om te kunnen kaasfonduen heb je enige beschaving nodig. Niet veel, maar wel meer dan Suarez heeft.

17-11-2012 7.00 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Strips, Televisie, Voetbal

Er heeft iemand gereageerd op “Suarez is een ongelofelijk domme lul”

  1. […] moet voor het leven geschorst worden‘, schreven wij lang geleden. In ‘Suarez is een ongelofelijk domme lul‘ zeiden wij over de desbetreffende Suarez onder […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties