Advertenties op WordPress.com

Naar aanleiding van ‘Zou hij haar weg willen hebben?‘, reageerde de redactie van Stop Yvonne van Hertum als volgt:

Zo bovenstaand screenshot niet gemanipuleerd is, kunt u dan uitleggen waar onderhavige advertentie vandaan komt? Bij gebrek aan sponsors wordt ‘Stop Yvonne van Hertum’ namelijk niet gesponsord door welk bedrijf dan ook en plaatsen wij dientengevolge geen advertenties.

Onderhavige afbeelding/advertentie is derhalve niet door ons geplaatst en vinden wij ook niet terug in het originele artikel.

[…]

Wij hebben die reactie van deze noot voorzien:

* NOOT VAN DGV: De advertentie is wel degelijk afkomstig van Stop Yvonne van Hertum en stond bij het genoemde artikel. Stop Yvonne van Hertum zit op wordpress.com en het geld voor de advertentie zal dan ook wel naar wordpress.com gaan. Misschien moet de redactie eens vanaf een ander ip-adres op de eigen webzijde gaan kijken, of eerst de cookies verwijderen. EINDE NOOT*

Kennelijk weet genoemde redactie niet dat er sinds enige tijd advertenties verschijnen op logs bij WordPress.com, maar het is echt zo, zie bijvoorbeeld ‘FAQ : Advertenties op WordPress.com‘.

Als wij het desbetreffende artikel bezoeken met Firefox, zien wij geen advertentie, maar wel, met heel kleine lettertjes, de text “About these ads”. Met Opera zagen we dus onder andere (want er zijn er meer en ze rouleren) de gescreenshotte advertentie. Met Konqueror zagen we geen advertenties en geen kleine lettertjes. Met rekonq (geen idee wanneer of waarom we die geïnstalleerd hebben) ook niet. Seamonkey bleef meteen hangen, dus die gaan we strax vegen, en andere browsers hebben we op het moment niet op de compjoeter staan, maar we geloven het zo ook wel. Wat betreft Internet Explorer willen we nog wel even opmerken dat we die niet gebruiken omdat wij hier met zijn allen nu eenmaal een schijthekel aan Microsoft hebben.

30-11-2012 13.34 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Hondelulle, Reclame, Webzijden

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties