Frontaal Naakt in de Wikipedia

De Wikipedia over het stoppen van Frontaal Naakt:

In maart 2013 beloofde Peter Breedveld dat hij zou stoppen met Frontaal Naakt, maar niet iedereen is ervan overtuigd dat hij woord houdt. De meningen over de vraag of  het erg is dat hij stopt, als hij stopt, lopen nogal uiteen.

We hadden het zelf geschreven kunnen hebben. Hoewel: wij zouden ons aanzienlijk negatiever geuit hebben. Wij mogen die Breedveld namelijk niet.

Frontaal Naakt stopt ermee, volgens de Wikipedia

Frontaal Naakt stopt ermee, volgens de Wikipedia

11-03-2013 15.59 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Webzijden

Er zijn 2 reacties op “Frontaal Naakt in de Wikipedia”

  1. […] ‘Frontaal Naakt in de Wikipedia‘, schreven wij eerder op de dag. Het desbetreffende citaat (“In maart 2013 beloofde Peter Breedveld dat hij zou stoppen met Frontaal Naakt, maar niet iedereen is ervan overtuigd dat hij woord houdt. De meningen over de vraag of het erg is dat hij stopt, als hij stopt, lopen nogal uiteen.”) blijkt inmiddels door iemand verwijderd te zijn. Toen wij probeerden te achterhalen door wie, of waarom, stuitten wij op ‘Overleg gebruiker:MigGroningen’ alwaar wij onder de tussenkop ‘Frontaal Naakt‘ een en ander aantroffen dat ons niet alleen op de lachspieren werkte, maar ook wel informatief leek. Twee goede redenen om er hier aandacht aan te besteden. Wij beginnen: […]

  2. […] In de Wikipedia troffen wij vervolgens een stukje text aan dat als volgt luidde: […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties