Frontaal Naakt is helemaal niet gestopt. De lul

Peter Breedveld was naar eigen zeggen:

… op. Gesloopt, kapotgemaakt.

Op dit moment staan die woorden nog op de voorpagina van zijn webzijde ‘Frontaal Naakt’. In een heel lang huilstuk beloofde hij dat hij zou stoppen met ‘Frontaal Naakt’. Wij hebben dat huilstuk besproken in ‘Peter Breedveld doet huiliehuilie‘, dat als volgt eindigde:

““Dit was het.“

Laat ons hopen.

“Dank voor de aandacht.“

Graag gedaan. En nou opgesodemieterd.

Omdat wij Peter Breedveld kennen als een enorme aandachtshoer, hebben wij hem na genoemd afscheidsstukje extra in de gaten gehouden, al was het maar omdat wij ons niet konden voorstellen dat hij echt gestopt was of lang gestopt zou blijven. Dat hadden we al gezegd in ‘Frontaal Naakt stopt niet‘, en we blijken gelijk gehad te hebben.

Peter ‘de onverbeterlijke aandachtshoer’ Breedveld was volgens onze informatie niet zo op, gesloopt of kapotgemaakt dat hij zich heeft moeten ziekmelden, maar dat niet alleen: hij heeft zich onledig gehouden met het rietwieten van steunbetuigingen, zoals collega Mohammed X ook al gemeld heeft.

Wij hebben een aantal van de stukken waarnaar Peter ‘als Jezus uit de dood kon opstaan, kan ik dat ook’ Breedveld verwezen heeft, gelezen en ons valt op dat het de schrijvers volkomen ontgaan is dat Peter ‘iedereen is onverdraagzaam behalve ik’ Breedveld een nare man en een slecht acteur is, in dier voege dat hij iedereen de schuld geeft van zijn ondergang, behalve zichzelf en dat hijzelf degene is die het hardst loopt te schelden, maar niet tegen weerwerk kan. We hebben nu geen zin om die stukjes te gaan kloosrieden, dus als u daar behoefte aan heeft, moet u dat maar even zelf doen.

Ons gaat het er hier op dit moment slechts om, te laten zien dat Frontaal Naakt na het stoppen alweer begonnen is. Aan eerdergenoemd tenenkrommende jankstuk is het volgende toegevoegd:

“UPDATE: behalve bovengenoemde bloggers hebben inmiddels veel anderen hartverwarmende woorden gewijd aan het verscheiden van Frontaal Naakt. Bedankt, Matthijs Krul en Martin Hijmans alias Abu Pessoptimist, dank, Michael Blok, Frank Meeuwsen, Dennis l’Ami, Ewoud Butter van Allochtonië, bedankt voor je reddingspoging, Gregor Hakkenberg, cheers, Karim Khaori! Wat je zegt, Hanny Wieles! Om te huilen, inderdaad, Ruud Ketelaar. Bedankt, Robert Keizer, Peter Pellenaars.

Dank, Jeroen Mirck, je Bowie-referentie ontroerde me. Dankjewel, Deh Haagh!

Ik weet zeker dat ik er een aantal vergeten ben, of misschien niet heb gezien. De massale steun, ook op het vaak naargeestige Twitter, is hartverwarmend en ik ben ook erg gelukkig met de column van Arjen van Veelen in NRC Handelsblad van gisteren. Eindelijk iemand van de gevestigde media die begrijpt waar ik mee bezig was, en die niet bevooroordeeld is door wat mijn vele, vele vijanden constant over me roepen.”

Uw en onze captain heeft geprobeerd er “op het vaak naargeestige Twitter” op te wijzen dat Peter ‘alleen ik deug’ Breedveld niet deugt, maar dat heeft slechts geresulteerd in een schorsing, die inmiddels weer opgeheven is, en geblokkeerd worden door Peter Breedveld, alias @Frontaalnaakt, die namelijk wel altijd heel hypocriet loopt te roepen dat hij in discussie wil, maar afhaakt zodra iemand hem aan zijn woord wil houden. A propos woord houden: wij verwachten dat Peter ‘gestopt? Ach, welnee’ Breedveld binnen twee weken weer fulltime aan het blerghen is op Frontaalnaakt.nl. De lul.

16-03-2013 17.08 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Godsdienstwaanzin, Loggers gelogd, Twitter, Webzijden

Er zijn 2 reacties op “Frontaal Naakt is helemaal niet gestopt. De lul”

  1. Toeta says:

    Och, en juffrouw Hassnae trok zich terug achter een slot en beloofde te zullen stoppen met twitteren. Per vandaag is ze weer zichtbaar ‘dankjewels’ aan het ontvangen op den Twit.

  2. […] is zij godsdienstwaanzinnig en heeft ze hem mee weten te krijgen, met als gevolg dat ze via de zogenaamd gestopte webzijde Frontaalnaakt.nl iedereen die iets tegen moslims had, zijn gaan […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties