Peter Breedveld – Roze Khmer: 50 – 496

Doordat Peter Breedveld in een van zijn stukjes suggereerde dat de aantallen stukjes die je op een bepaalde webzijde over een bepaald onderwerp kunt vinden iets zouden kunnen zeggen, kwamen wij op het idee om eens te koekelen om te zien of zijn stelling dat hij al jaren geterroriseerd wordt door de hondelulle van GeenStijl hout snijdt: “[site:geenstijl.nl “peter breedveld”].

Wij gingen er hierbij gemakshalve vanuit dat ieder stukje over Peter ‘ze moeten altijd mij hebben’ Breedveld op GeenStijl negatief is, Het totaal aantal keren dat de naam ‘Peter Breedveld’ volgens Google op GeenStijl.nl voorkomt, is vijftig, waarbij moet worden aangetekend dat we het niet allemaal hebben uitgesplist, zodat ook stukjes waarin Peter ‘ik word geterroriseerd als ik dat zeg’ Breedveld alleen in een reactie genoemd wordt, zijn meegeteld. Vijftig stuks. Zegt dat iets? Wij weten het niet. Maar ter vergelijking hebben we natuurlijk wel even gekeken hoe vaak het op de webzijde van Peter ‘de vermoorde onschuld’ Breedveld over de ‘Roze Khmer’ (oh, oh, oh, wat een leuke vondst) gaat: “[site:frontaalnaakt.nl “roze khmer”]”. Mag u raden hoe vaak dat was. Als u de kop had gelezen, had u niet hoeven raden, want dan had u meteen bedacht dat het antwoord “496 keer” luidde. Volgende keer beter opletten graag.

Als we er nu, gemakzuchtig als wij zijn, even van uitgaan dat Peter ‘had ik al gezegd dat ik geterroriseerd werd?’ Breedveld inderdaad wordt geterroriseerd door de ‘Roze Khmer’, en dat zich dat uit in de aantallen keren dat zijn naam wordt genoemd op GeenStijl.nl, dan kunnen we, vanuit dezelfde gemakzucht, concluderen dat Peter ‘neen hoor, want wat ik schrijf is satire’ Breedveld zijn best heeft gedaan om GeenStijl tien keer zo hard te terroriseren als GeenStijl hem.

U heeft niets aan deze kennis, en wij ook niet. Daarom waren we er zelfs al aan begonnen om even te kijken wat voor lelijks GeenStijl dan wel over meneer Breedveld geschreven heeft, maar daar zagen we al vrij snel de zin niet meer van in. Van dit hele stukje eigenlijk ook niet meer, want dat Peter ‘als je mij een huilebalk noemt, ga ik huilen’ Breedveld een huilebalk is, die het met de waarheid niet altijd even nauw neemt, wisten we al, en dat GeenStijl zo af en toe geheel per ongeluk de goeie te grazen neemt, was ons ook bekend. En ook dit had u zonder internet niet geweten.

18-03-2013 17.59 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Hondelulle, Polls, enquêtes en rapporten, Taal, Webzijden

Er zijn 3 reacties op “Peter Breedveld – Roze Khmer: 50 – 496”

 1. Ruud Harmsen says:

  “geen stijl” site:frontaalnaakt.nl
  geen stijl site:frontaalnaakt.nl
  frontaalnaakt site:geenstijl.nl

  Ook wel interessant.

 2. Jack L. says:

  Maar tussen die stukken van Breedveld zitten nog oude stukken waarin Breedveld Weesie een held vindt:

  http://www.frontaalnaakt.nl/archives/00001562.html

  Lees maar even met Peter ‘als je godverdomme niet beschaafd kan praten, trek ik die kankerkop van je romp’ Breedveld mee:

  “…En daarom is Dominique Weesie mijn held. Hij is een gewetenloze schurk, maar hij heeft het voorzien op de gevestigde orde en hij brengt NRC en Hilversum in moeilijkheden. Dat is goed. Dat Paul Depla, de Nijmeegse PvdA-wethouder die zich door een VVD-raadslid liet pijpen in de parkeergarage van het gemeente huis, door Geenstijl in de kijkerd is gezet, is terecht. Paul Depla en Depla-achtigen zijn als de geestelijken die te kakken worden gezet in Van den Vos Reynaerde: de mond vol over het gebrek aan fatsoen bij ‘de anderen’ en zelf zo bedorven als een Limburgse kaas onder het hoofdkussen van Anja Meulenbelt…”

  Er is iets tussen 2008 en 2013 enorm misgegaan, denk ik.

 3. […] kleuterverhaaltje) vijanden heeft of had, terwijl de ‘vijanden’ van Peter Spinneman uitsluitend imaginair zijn, zodat er niemand met enig gezond verstand om de terugkeer van Peter ‘het […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties