Peter Breedveld en de Hollandse Hufters

In ‘Hollandse hufters? Sneue kneuzen‘ zeiden wij onder andere:

Wij hadden al aangekondigd dat Peter Breedveld niet zou stoppen met Frontaal Naakt, dus voor ons hoeft hij niet te doen alsof, maar nu heeft hij op de een of andere wijze ook nog een stel idioten zo gek weten te krijgen dat ze een positief stukje over hem schrijven, waarover hij dan weer kan twieten, dat het hem goed doet, zo’n steunbetuiging.

Inmiddels heeft ons de suggestie bereikt dat het bij de ‘Hollandse Hufters’ niet om “een stel idioten” gaat, doch slechts om eentje, namelijk Peter Breedveld zelf. Wij weten niet wat daarvan waar is en eerlijk gezegd zal het ons worst wezen. Wij houden de ‘Hollandse Hufters’ toch wel in de gaten, of het nou Peter Breedveld is of niet.

Vandaag kloosrieden wij met u ‘Hollandse Hufters: Hufters in zelfreflectie‘. Wie had gedacht dat de zelfbenoemde Hollandse hufters bij zichzelf te rade waren gegaan, komt bedrogen uit:

Positieve ontwikkelingen in hufterland: Bert Brussen en Jan Bennink spreken zich onomwonden uit tégen online huftergedrag.

Als wij het goed begrijpen wonen of werken Bert Brussen en Jan Bennink dus in hufterland. De Hollandse hufters zelf kennelijk niet. Merkwaardig. Helaas ontbreekt een definitie van zowel hufter als huftergedrag, dus de eerste mededeling van het stukje had net zo goed niet gedaan kunnen zijn. En zelfs als er wel consensus over zo’n definitie zou zijn, wat dan nog? Wat kan het ons schelen dat iemand zich tegen online huftergedrag uitspreekt? Wij zijn zelf onvoorstelbare klootzakken en uw en onze captain is de zelfbenoemde nationale webzeikerd, dus voor je het weet, vindt iemand ons ook hufters en dan moeten wij ons aangesproken voelen. Welnu: dat doen wij dan nu maar meteen en dan zeggen wij, hufters die wij zijn, dat wij driewerf schijt hebben aan de mening van Bert Brussen, Jan Bennink en de Hollandse Hufters.

Vooralsnog omdat zijzelf het lijdend voorwerp zijn, maar toch.

Wij denken dat de Hollandse Hufters niet zo goed hebben opgelet bij Nederlands en het meewerkend voorwerp bedoelen. Als ze wilden zeggen dat Brussen en Bennink, wie dat ook mogen zijn, ergens het slachtoffer van zijn, hadden ze beter het woord slachtoffer kunnen gebruiken.

Het is een begin.

Een begin waarvan?

Dan moet nu nog het besef doordringen dat zijzelf tien jaar lang aanstichters en uitdragers van dergelijk gedrag zijn geweest.

Is dat zo? Vertel daar eens wat meer over?

Hoeveel jaar zouden zij nog nodig hebben om tot het inzicht te komen dat geestelijke terreur uiteindelijk altijd destructief is?

Geestelijke terreur? Waar gaat dit over?

Voorlopig blijft het belangrijk om huftergedrag te archiveren, want binnen een paar maanden is alles weer omgekeerd in comfortabele ontkenning en valse verdachtmakingen.

Archiveren kan geen kwaad. Ons zijn voorbeelden bekend van webzijden die met enige regelmaat ‘crashen’ of ‘technische problemen’ hebben, en een dag later helemaal leeg zijn en opnieuw beginnen.

Het is de standaard hufteraanpak: alles moet weg!

Dan zijn wij kennelijk toch geen hufters, want wij hebben nog nooit alles weggehaald. Sterker nog: in principe halen we nooit iets weg en als we iets weghalen leggen we meestal nog uit waarom ook.

We hebben al een paar keer over Frontaal Naakt van Peter Breedveld en Hassnae Bouazza geschreven.

Over hufters gesproken.

Hoe zij stelselmatig werden beschadigd en geïntimideerd.

Dat hebben wij nou een aantal keren gelezen, maar wij hebben nooit enig bewijs gezien voor stelselmatige beschadiging of intimidatie.

Hoe zij jarenlang bestookt werden met valse accounts en gefabriceerde berichten.

Daarvan is ons niets bekend, maar als dat zo is, zouden wij daar ook graag bewijs van zien.

Hoe zij valselijk beschuldigd werden van fascisme, nazisme en antisemitisme.

Van beschuldigingen van fascisme en nazisme hebben wij geen weet, maar die van antisemitisme kennen wij en die is niet vals. Wij verwijzen naar ‘Frontaal Naakt stopt niet‘, ‘Peter Breedveld is een antisemiet‘ en ‘Hassnae Bouazza verweert zich‘.

Maar hoe zij desondanks voortdurend bleven uitnodigen tot publiek debat.

Onze ervaringen zijn anders. Iedereen die met Spinneman en Hassneu in debat wil, wordt publiekelijk verrot gescholden, verdacht gemaakt en gedemoniseerd, voorzichtig gezegd.

Voor alle duidelijkheid en ter voorkoming van misverstanden, hier nog een selectie van recente aanvallen op Frontaal Naakt.

Onder het stukje staan screenshots van twiets, waarvan de meesten niet eens aanvallen op Frontaal Naakt zijn.

Die aanvallen komen zonder uitzondering van doorgewinterde tegenstanders van de multiculturele samenleving.

Wat moet je doen om een doorgewinterde tegenstander van de multiculturele samenleving te worden? Is denken dat de term ‘multiculturele samenleving’ zinloze flauwekul is al genoeg?

Let op hoe vaak men de werkgever van Breedveld in dergelijke berichtjes noemt, of hoe Marck Burema nog snel even een berichtje naar AdFactor stuurt.

Eerlijk gezegd wordt die werkgever van Breedveld helemaal niet zo gek vaak genoemd en bovendien verwijst meneer Breedveld zelf altijd naar zijn werkgever als er vragen beantwoord moeten worden, dus zo gek is het noemen van die werkgever derhalve niet.

Men is er doelbewust op uit om het gezin van Breedveld zoveel mogelijk te beschadigen.

Het gezin van Breedveld? Dat had hij toch in de steek gelaten voor zijn Marokkaanse muze?

Breedveld moet ontslagen worden, en zijn gezin moet kapot (“Ontslaan die gek”, “Ik heb ook nog wat belastend materiaal”, “Laat ik zien hoe je @frontaalnaakt failliet kunt maken”).

Dat Breedveld ontslagen moet worden, staat buiten kijf (“ontslaan die gek” is volgens ons van uw en onze captain), over zijn persoonlijk faillisement hebben wij geen mening en zijn gezin wordt nergens genoemd.

Zie hoe Hassnae standaard “haatsnee” wordt genoemd, of zelfs “1 kubieke meter haat”.

Wij noemen Hassneu geen Haatsnee, daar wij meer de nadruk op haar sneuheid willen leggen (waarbij het mooi mee genomen is dat haat in het Duits Hass is, zodat Hassneu behalve als ‘Has sneu’ ook te lezen valt als ‘Hass neu’) dan op het feit dat zij één brok haat is. In dier voege vinden wij ‘1 kubieke meter haat’ wel goed gevonden.

Welke vrouw wordt tegenwoordig nog zo beledigend betiteld?

Hassneu natuurlijk. Dat zeggen de Hollandse Hufters toch net zelf? En ze heeft het eerlijk verdiend.

Hoe Frontaal Naakt valselijk gereduceerd wordt tot een blogje met een paar honderd lezers, terwijl het duizenden bezoekers bereikt.

Ja, het aantal bezoekers, en vooral het feit dat dat aantal zo klein is, zit Peter ‘ik had zo graag heel veel bezoekers gehad’ Breedveld nogal hoog. Oh, wacht dit was niet Peter ‘ik ben het niet’ Breedveld, dit was iemand anders, die dat schreef. Zou het echt?

Dat Peter Breedveld geen weerwoord zou dulden, terwijl hij altijd uitgenodigd heeft tot publiek debat.

Daar hebben we het al over gehad. Dat Peter ‘je mag alleen wat zeggen als je het met mij eens bent’ Breedveld geen weerwoord duldt, is een feit.

Dat hij een leugenaar zou zijn, zonder er op te wijzen waar dat dan zou staan.

In ‘Vrije Universiteit beschermt Peter Breedveld‘ hebben wij over Breedbek en Hassneu het volgende gezegd:

[…] zodat we hen op hun woord moeten geloven, wat niet makkelijk is, aangezien ze in hun eerste leugen bepaaldelijk niet gestikt zijn.

Daar staat inderdaad geen bronvermelding bij. Als u de stukjes die wij hier met zijn allen aan dit tragische duo gewijd hebben even doorleest, kunt u vast wel zien of die aantijging ergens op gebaseerd zou kunnen zijn. De stukjes zijn te vinden via de menuus Peter Breedveld en Hassnae Bouazza.

Dat iedereen maar voor het gemak voorbijgaat aan het feit dat hun zorgvuldig georganiseerde lastercampagne tegen Frontaal Naakt toch in eerste instantie ontstaan is uit diepgewortelde angst voor de multiculturele samenleving.

Een “zorgvuldig georganiseerde lastercampagne tegen Frontaal Naakt”? Die hebben wij dan net even gemist. Jammer. Wij zullen het met onze eigen onzorgvuldig ongeorganiseerde haatcampagne moeten doen. Die is sowieso niet ontstaan uit angst voor de multiculturele samenleving, daar de multiculturele samenleving een illusie is en wij niet bang zijn voor illusies (wel voor sommige illusionisten, maar dat is een heel ander verhaal). Onze haatcampagne is ontstaan op verzoek van Peter ‘de eikel’ Breedbek himself, dus dan moet hij nou niet zeuren, dacht u wel?

Ordinaire laster, keiharde leugens, onverhulde doodsbedreigingen.

Bronnen, citaten, bewijzen graag.

Steeds weer dezelfde rancuneuze een-tweetjes.

Voorbeelden graag.

Steeds weer dezelfde re-tweeters (let eens op dat koppie van Bennink).

Wat heeft het “koppie van Bennink” ermee te maken?

Steeds weer hetzelfde inteelt-clubje.

Wij kennen niemand van dat “inteelt-clubje”, behalve uw en onze captain, die de rest niet kent. Afgezien daarvan maakt het natuurlijk niet uit of het een inteeltclubje is, als ze maar gelijk hebben.

Schouder aan schouder met openlijke aanhangers van de PVV en het Vlaams Belang.

Bronnen, citaten, bewijzen graag. Afgezien daarvan: wat dan nog?

Laat dat duidelijk zijn.

En dan?

Onder dit stukje staat dan een rijtje twiets, die volgens de Hollandse hufters heel erg zijn. Als u per se wilt, kunt u ze gaan lezen en er zitten zelfs een paar leuke bij.

5-04-2013 13.50 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Personen, Taal, Twitter, Webzijden

Er zijn 10 reacties op “Peter Breedveld en de Hollandse Hufters”

 1. […] Bindende LOLleestip waarin ongeveer alles staat wat er over te zeggen valt: hier. […]

 2. Tumbleweed says:

  De slachtofferrol van Breedveld Bennink en Brussen is echt vermoeiend.
  Wat een stel zielige narcisten zeg.
  ps check
  – Skakel verwijderd om respondent te pesten –

 3. Tumbleweed says:

  – Dit deel van de reactie verwijderd wegens niet ter zake –

 4. Captain Ego says:

  Lol @ edits.

 5. Ruud Harmsen says:

  Hufters zijn bange mannetjes, trillende rietjes. Kijk het maar na in een etymologiewoordenboek.

 6. Ruud Harmsen says:

  “In dier voege vinden wij ’1 kubieke meter haat’ wel goed gevonden.”

  – Dit deel van de reactie verwijderd wegens irrelevant –

  – Dit deel van de reactie geschrapt wegens niet ter zake –

  * NOOT VAN UW CAPTAIN: Zie ‘Commentaar‘. EINDE NOOT *

 7. Ruud Harmsen says:

  – Dit deel van de reactie geschrapt wegens irrelevant –

  * NOOT VAN UW CAPTAIN: Zie ‘Commentaar‘. EINDE NOOT *

 8. Ruud Harmsen says:

  – Dit deel van de reactie geschrapt wegens irrelevant –

  * NOOT VAN UW CAPTAIN: Zie ‘Commentaar‘. EINDE NOOT *

 9. Bref Draflof says:

  Grappig: ‘ik ga mij geheel wijden aan mijn redacteurschap bij ad valvas’. Het resultaat van al die noeste arbeid is te bewonderen in de nieuwste uitgave daarvan (10 april): nada. Niets!

 10. […] ‘Peter Breedveld en de Hollandse Hufters‘ zeiden wij onder […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties