Ja hoor: Frontaal Naakt is terug van nooit weggeweest

Frontaal Naakt stopt niet‘, schreven wij in maart. Wij besloten dat stukje met:

[…] wij hadden gisteren hier en daar het bericht gelezen dat Peter Breedveld en Frontaal Naakt zouden stoppen, maar daar geloven wij geen barst van. Peter ‘ik ben nu eenmaal een enorme aandachtshoer’ Breedveld is nu eenmaal een enorme aandachtshoer, dus die stopt nooit. In ieder geval niet vrijwillig.

Toen Peter Breedveld later in een vreselijk huilstuk wel degelijk aankondigde te zullen stoppen met Frontaal Naakt, zeiden wij, in ‘Peter Breedveld doet huiliehuilie‘, onder andere:

Zoals u de afgelopen dagen heeft kunnen zien, is het nu iemand gelukt Peter ‘ik ben onaantastbaar omdat ik het zelf zeg’ Breedveld pootje te lichten, door hem te kijk te zetten als de antisemiet die hij is. Daar kon Peter ‘maar eigenlijk ben ik een huilebalkje’ Breedveld niet zo goed tegen en hij kondigde aan te zullen stoppen met ‘Frontaal Naakt’, wat wij niet geloofden.

En wij geloven er nog steeds geen barst van, dus hechten wij niet te veel waarde aan zijn huilstukje FNEXIT, dat zogenaamd het laatste stukje op frontaalnaakt.nl is.

In de Wikipedia troffen wij vervolgens een stukje text aan dat als volgt luidde:

In maart 2013 beloofde Peter Breedveld dat hij zou stoppen met Frontaal Naakt, maar niet iedereen is ervan overtuigd dat hij woord houdt. De meningen over de vraag of het erg is dat hij stopt, als hij stopt, lopen nogal uiteen.

Dat stukje text is later weliswaar verwijderd, maar daarom nog niet minder waar.

Inmiddels waren wij hier met zijn allen reuze benieuwd wanneer Peter ‘als ik zeg dat ik stop is dat satire’ Breedveld weer iets zou plaatsen op Frontaal Naakt en dus hielden wij hem in de gaten, wat resulteerde in ‘Peter Breedveld (@Frontaalnaakt) heeft de hele dag een stijve‘, waarin onze afvallige muzelman Mohammed opmerkte:

[…] zit meneer Breedveld alias @Frontaalnaakt inmiddels alsmaar te rietwieten hoe erg iedereen het wel vindt dat hij gestopt zou zijn. Het kan derhalve niet anders dan dat hij de hele dag met een stijve zit, tenzij hij af en toe even pauze neemt voor een stevige ruk. En wij durven ook te wedden dat Peter ‘de waardeloze aandachtshoer’ Breedveld binnenkort gewoon weer terug is. De lul.

Wijzelf zeiden in ‘Frontaal Naakt is helemaal niet gestopt. De lul‘:

[…] geblokkeerd worden door Peter Breedveld, alias @Frontaalnaakt, die namelijk wel altijd heel hypocriet loopt te roepen dat hij in discussie wil, maar afhaakt zodra iemand hem aan zijn woord wil houden. A propos woord houden: wij verwachten dat Peter ‘gestopt? Ach, welnee’ Breedveld binnen twee weken weer fulltime aan het blerghen is op Frontaalnaakt.nl. De lul.

En nu is het dan zo ver: Peter ‘de huilende lul’ Breedveld is weer bezig op Frontaal Naakt. Inmiddels staan er vier nieuwe stukjes op, waarvan wij het laatste, getiteld ‘Frontaal Naakt leeft’ in de loop van de dag met u hopen te kloosrieden.

27-04-2013 10.37 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Webzijden

Er zijn 8 reacties op “Ja hoor: Frontaal Naakt is terug van nooit weggeweest”

 1. […] ‘Ja hoor: Frontaal Naakt is terug van nooit weggeweest‘ zeiden […]

 2. […] ‘Ja hoor: Frontaal Naakt is terug van nooit weggeweest‘ zeiden […]

 3. Rambam says:

  Breedvelds charmeoffensief naar joodse organisaties gezien? Moet dit verhullen wat hij een jaar geleden riep over CIDI en dergelijken? Zie Stotterlingo op Loor Schrijft.

  **Peter Breedveld op Twitter over het CIDI, n.a.v. het protest van o.a. CIDI tegen de voordracht van een gedicht over een Waffen-SS’er tijdens de Dodenherdenking (27-4-2012): “Er wordt hier blijkbaar geen lezing gehouden (…) zonder toestemming van deze extremisten.” (…) “Ik moet je eerlijk zeggen dat ik ook tabak begin te krijgen van die joodse organisaties.”**

 4. Max Goedblick says:

  Kan een Jood ook een antisemiet zijn? Er zijn namelijk nogal veel Joden die ook tabak hebben van veel Joodse organisaties, zoals er ook veel Nederlanders zijn die tabak hebben van veel Nederlandse organisaties, en er veel moslims zijn die tabak hebben van Islamitische organisaties. Je hersenen moeten wel in een verre staat van ontbinding verkeren als je niet meer het verschil ziet tussen antisemitisme en het hebben van kritiek op een organisatie. Als je het Oude Testament leest zal je ontdekken dat God door de eeuwen heen ook flink op de Joden heeft lopen schelden, maar daarom was de God van Abraham, Isaak en Jacob nog geen antisemiet!

 5. […] zelfbenoemde Hollandse Hufters hebben zich na de verwachte terugkeer van Frontaal Naakt (zie ook ‘De kutsmoes van Peter Breedveld‘) eventjes rustig gehouden. Wij weten niet of […]

 6. […] Captain Iglo – De zelfbenoemde Hollandse Hufters hebben zich na de verwachte terugkeer van Frontaal Naakt (zie ook ‘De kutsmoes van Peter Breedveld‘) eventjes rustig gehouden. Wij weten niet of er hier […]

 7. […] zijn woord en zelfs als hij net als in maart zogenaamd weer zou stoppen, is hij, net als in april, binnen de kortste keren terug. Daar gaan wij het nu echter niet uitgebreid over […]

 8. […] is terug van nooit weggeweest. Ook hier zien wij een parallel met eerder genoemde Peter Breedveld. Vroeger werd dat soort gekken netjes opgesloten, ver van de bewoonde wereld, zodat niemand er last […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties