Peter Breedveld begint zenuwachtig te worden

In september 2011 schreven wij:

[…] als Peter ‘de zielige aandachtshoer’ Breedveld dan zo graag kapotgeblogd wil worden, willen wij hem best ter wille zijn. Gezien het trieste niveau van zijn stukjes moet het kapotbloggen van genoemde schertsfiguur een koud kunstje zijn, dat wij vol vertrouwen aan onze Grote Vrager overlaten. Wij zijn benieuwd.

Onze Grote Vrager was er snel klaar mee en zei:

[…] omdat wij na een zo’n stukje van Peter Breedveld geen zin hebben in nog een stukje van Peter Breedveld, kan uw en onze captain, zoals reeds gemeld, de pot op: wij verdommen het om verder nog een woord vuil te maken aan Peter ‘de sneue kneus’ Breedveld en als uw en onze captain Peter ‘blog mij alsjeblieft kapot, want ik heb aandacht nodig’ Breedveld kapotgeblogd wil hebben, doet hij het maar lekker zelf.

Daar is het geruime tijd bij gebleven, maar in januari 2013 bleek dat meneer Breedveld nog bestond, waarop onze Grote Vrager zei:

Wij nemen dit ter kennisgeving aan en gaan niet veel meer woorden aan Peter Breedveld wijden, maar zijn wel zo vrij geweest even een menuutje in elkaar te zetten, zodat de stukjes over Peter Breedveld nu overzichtelijk bij elkaar staan, in het menu ‘Peter Breedveld‘. En nu hebben wij alweer veel te veel aandacht aan deze meneer besteed, dus gaan we gauw onze mond spoelen met een kop koffie.

Toen Peter Breedveld vervolgens echter ontmaskerd werd als antisemiet, heeft onze Grote Vrager daar zijn licht over laten schijnen en daar nog wat aan toegevoegd in ‘Peter Breedveld is een antisemiet‘.

Daarmede was voor ons het hek van de dam en wij hebben toen besloten toch maar eens serieus werk te gaan maken van het eerder aangekondigde sloopwerk. De stukjes van Peter ‘feiten zitten maar in de weg’ Breedveld bleken zich uitstekend te lenen voor het zogeheten kloosrieden, met als gevolg dat eerdergenoemd menuutje in snel tempo gegroeid is. Doordat uw captain zijn twitteraccount is gaan gebruiken om de nieuwe stukjes aan te kondigen, en er een paar mensen zo vriendelijk zijn geweest af en toe iets te rietwieten, hebben wij een leuk aantal nieuwe lezers mogen begroeten.

En nu begint Peter ‘het doet me lekker nix’ Breedveld ons heel erg zat te worden, met als gevolg dat hij zijn volgers op Twitter heeft opgeroepen ons account aan te geven wegens spem. Hij Twitterde:

Wie doet me een plezier en rapporteert @Opinieleiders wegens spam? Deze geestelijk gestoorde valt werkelijk IEDEREEN lastig over mij.

Peter Breedveld twittert leugens over Cpt. Iglo. Dat was te verwachten, maar het is niet netjes.

Peter Breedveld twittert leugens over Cpt. Iglo. Dat was te verwachten, maar het is niet netjes.

Deze twiet bevat een aantal leugens. Ten eerste is uw captain, in tegenstelling tot amateurzelfmoordenaar Peter Breedveld, niet geestelijk gestoord. Ten tweede valt uw captain niemand lastig, doch wijst hij sommige mensen die rondtwitteren dat ze een geweldig stukje van Peter ‘ik ben nu eenmaal geweldig’ Breedveld gelezen hebben erop dat dat stukje niet zo geweldig was, onder vermelding van de skakel naar de desbetreffende bespreking op onze webzijde. Ten derde valt het persoonlijk aanspreken van mensen op Twitter misschien nog wel onder sommige definities van lastigvallen, maar never nooit onder spem. Kenmerk van spemmen is namelijk dat het in bulk gebeurt.

Wij hebben de heer Breedveld dan ook laten weten dat hij niet moest liegen:

@FrontaalNaakt Neen, Breedveld, je moet niet liegen. Bovendien wilde je graag kapotgeblogd worden. http://www.opinieleiders.nl/wordpress/?p=26826 … Niet zeuren dus.

Captain Iglo wijst Peter Breedveld erop dat Peter Breedveld niet moet liegen

Captain Iglo wijst Peter Breedveld erop dat Peter Breedveld niet moet liegen

Aangezien Peter ‘ik kan het gewoon niet’ Breedveld er nog nooit in geslaagd is een van onze stukjes over hem tegen te spreken, noch de door ons gevraagde feiten, cijfers, voorbeelden, citaten, bronnen, screenshots of ander bewijsmateriaal voor zijn even boude als ongefundeerde beweringen te leveren, nemen wij aan dat hij inmiddels zenuwachtig begint te worden en dat hij ons kwijt wil omdat wij hem keer op keer in zijn hemd zetten (maak hier uw eigen grap met “in zijn hemd zetten” en ‘Frontaal Naakt’).

Ondertussen heeft een aantal van zijn fans, waaronder stalker Max Goedblick, het op zich genomen uw captain uit te schelden op Twitter, waarbij men zich vastbijt in de gedachte dat uw captain geobsedeerd zou zijn door Peter Breedveld. Wat dat betreft moeten wij de heren teleurstellen: wij hebben weliswaar een pleurishekel aan Peter ‘ik wil eigenlijk toch niet kapotgeblogd worden’ Breedveld en steken momenteel veel te veel tijd in die tamelijk onbeduidende man, maar een obsessie kun je het niet noemen. En nu op naar nieuwe avonturen.

25-05-2013 14.28 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Personen, Twitter, Webzijden, Woordspelingen

Er zijn 9 reacties op “Peter Breedveld begint zenuwachtig te worden”

 1. Wieroe says:

  Hierop kunnen we alleen maar instemmend knikken. Het valt op dat Breedveld nog geen stuk heeft gewijd aan de Opinieleiders! Liever daagt Breedveld Trouw opnieuw uit in een tweet.

  https://twitter.com/FrontaalNaakt/status/338338401612881920

 2. Wieroe says:

  Of wacht. Schrijven over de Opinieleiders (en Brussen) doet Breedveld op zijn andere blog, onder de naam Max Goedblick.

 3. Max Goedblick says:

  – Dit deel van de reactie geschrapt wegens irrelevant – Tot nu toe nog maar slechts 21 keer FrontaalNaakt in je tweets vermeld. Maarja, de dag is nog niet om zullen we maar zeggen. Ik vraag me af hoe lang het nog gaat duren totdat je begint in te zien wat anderen allemaal al lang zien, namelijk wat een hopeloos triest geval jij bent om je zo op deze manier in de picture te spelen bij de grote mensen. Hoe oud ben je eigenlijk? Dit i.v.m. het gezegde dat de wijsheid komt met de jaren, maar volgens mij ben jij daar een uitzondering op.

 4. Max Goedblick says:

  “Grappig: sinds stalker @MGoedblick fanatiek aan het twitteren geslagen is zwijgt @robertkeizer”

  Citaat: “Als in de oorlog het verzet een NSBer of SSer had geliquideerd, dan executeerden de Moffen willekeurig een aantal onschuldige burgers, met de bedoeling om zo de verzetsstrijders ervan te weerhouden om op Nazi’s te schieten. De domrechtse ranzigroze inquisitie gebruikt nu soortgelijke methoden. Als ze niet weten met wie ze online van doen hebben, en daarom deze persoon ook niet IRL kunnen bedreigen, koppelen ze de alias aan een willekeurig persoon die dan de shit en de bedreigingen over zich heen krijgt. Daarom proberen ze nu Max Goedblick aan FrontaalNaakt of Robert Keizer te koppelen, in de hoop dat Goedblick zijn mond houdt omdat hij anders anderen in de problemen brengt.”
  Je bent en vuile fascist – Dit deel van de reactie geschrapt wegens irrelevant –

 5. Max Goedblick says:

  Grappig, toen er vandaag weer een steekpartij had plaatsgevonden in Woolwich, melde Cpt.Iglo dat meteen met de nodige tamtam op Twitter. Een paar minuten later verwijderde hij die tweet weer! Waarom? Omdat hij er achter kwam dat het nog niet bekend is of de dader wel een moslim is! Je bent niet alleen een fascist maar ook een racist prof. Ijshut!

  * NOOT VAN UW CAPTAIN: Stalker Max Goedblick vergist zich: de tweet is binnen twee minuten vervangen door een betere. Meer niet. EINDE NOOT *
  Stalker Max Goedblick is een idioot

 6. Max Goedblick says:

  Nou sorry dan. – Dit deel van de reactie geschrapt wegens niet ter zake –

 7. […] volgende keer een beetje te documenteren voor je begint te schrijven. Het truukje van Peter ‘het zal mij mijn rug roesten‘ Breedveld werkt namelijk […]

 8. […] te grazen nemen en wij hopen, en denken zelfs zeker te weten, dat stalker Max Goedblick en Peter ‘Cpt. Iglo moet van Twitter af’ Breedveld al bloedgolven krijgen als onze naam genoemd […]

 9. Sasha Beukman says:

  Breedveld is een smerige racist !!


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties