Stalker Max Goedblick doet erg zijn best

In ‘Stalker Max Goedblick zoekt nieuw slachtoffer‘ zeiden wij onder andere:

[…] wij hadden al zo’n donkerbruin vermoeden dat wij wisten wie het volgende slachtoffer van Max Goedblick zou kunnen zijn, maar we wilden hem niet op het idee brengen. Jammer genoeg heeft hij het zonder onze hulp helemaal zelf bedacht, en dus is onze doctorandus de lul.

Stalker Max Goedblick heeft de afgelopen weken kennelijk niet stil gezeten, wat inmiddels geresulteerd heeft in ‘Wat anderen schreven over Arnold Kuijk‘. Wij zijn even wezen kijken naar wat die anderen dan wel over onze doctorandus geschreven zouden kunnen hebben, en welke anderen dat dan wel waren. Welnu: tot nog toe heeft stalker Max Goedblick nog niet zo gek veel gevonden. Sterker nog: op dit moment heeft hij alleen een screenshotje van ‘Arnold Kuijk aka Cpt. Iglo’ van Yvonne van Hertum, waarmede wij ons beziggehouden hebben in ‘Arnold Kuijk aka Captain Iglo‘.

Stalker Max Goedblick heeft het desbetreffende screenshotje van commentaar voorzien en dat commentaar gaan wij even met u kloosrieden.

Deze reactie op het werk van Arnold Kuijk is van 2 augustus 2011.

Stalker Max Goedblick heeft niet goed genoeg gezocht. De oorspronkelijke versie is namelijk van september 2009, zoals onze Grote Vrager op 3 augustus 2011 gemeld heeft.

Ik sta er niet voor in dat alle feiten kloppen die de schrijfster Yvonne vermeldt, maar voor wie het werk van Kuijk heden ten dage kent, en op Twitter heeft gevolgd hoe ziekelijk obsessief deze man zijn slachtoffers stalkt, trollt en spamt, is dit alles zeer herkenbaar.

“De schrijfster Yvonne” is Yvonne van Hertum, zoals gezegd, dus het is heel verstandig van stalker Max Goedblick om er niet voor in te staan dat alle feiten kloppen. En dan zeggen we het voorzichtig. Wat betreft het werk van Kuijk heden ten dage: zowel over zijn onderwijsboek als over zijn vertaalprogramma horen wij weinig, maar we hebben wel begrepen dat beide projecten vertraging hebben opgelopen doordat onze doctorandus als gevolg van de economische crisis veel tijd kwijt is met het binnenhalen en uitvoeren van betaald werk. Wij geloven niet dat hij nog tijd overhoudt om op Twitter, of daarbuiten, mensen te stalken, te trollen of te spemmen en dat lijkt ons dan ook vuige laster, maar daar zal hij niet van wakker liggen en wij dus ook niet.

Bovenstaande illustreert hoe kwaadschrijver Arnold Kuijk al jarenlang er een satanisch genoegen aan beleeft om mensen die hem niet aanstaan het bloed onder de nagels uit te treiteren.

Wij denken dat de waarde van genoemd illustratiemateriaal tamelijk beperkt is.

Tijd om ons eens wat meer te gaan verdiepen in deze persoon en zijn kwalijke praktijken.

Agossie. Als stalker Max Goedblick dat dan maar wel iets beter doet dan zijn voorgangers, want anders krijgt onze doctorandus weer allerlei familieleden aan de lijn met de vragen wat dat moet, waarom die idioot hen belt en of ze aangifte moeten doen of niet. Een van de vorige stalkers van onze doctorandus is overigens door een van die familieleden zodanig uitgekafferd dat hij niet alleen dat familielid, doch ook onze doctorandus nooit meer lastiggevallen heeft, maar dat is een heel ander verhaal.

Stalker Max Goedblick heeft het plaatje dat hij boven zijn stukje heeft gezet trouwens gejat. Het is een gespiegeld fragment van de beoogde voorpagina van het onderwijsboek en wij hebben geen flauw idee wat stalker Max Goedblick ermee beoogt. Voor zover wij weten is het originele olieverfschilderij te koop, maar ook dat is een heel ander verhaal.

28-05-2013 7.33 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Juridisch, Kunst, Redactiezaken, Yvonne van Hertum

Er zijn 4 reacties op “Stalker Max Goedblick doet erg zijn best”

 1. Max Goedblick says:

  – Dit deel van de reactie geschrapt wegens niet ter zake –

  WAARSCHUWING VOOR Stalker Max Goedblick: We beginnen je geraaskal zat te worden. Nog zo’n lulverhaal en we gaan je blokkeren.

 2. Ruud Harmsen says:

  > je geraaskal

  Probeer ook eens de uitdrukking ‘gezwatel’. Wordt vaak beter begrepen in Breedveld-kringen, althans hij bezigt haar zelf.

 3. […] Max Goedblick heeft het, zoals u weet of had kunnen weten, op onze doctorandus voorzien. Dat is niet zo slim van stalker Max Goedblick, want zelfs als we […]

 4. […] bent u een van de weinigen. Nadat stalker Max Goedblick op 3 juni had beloofd dat hij zou ophouden onze doctorandus te stalken heeft hij weliswaar na een uur die belofte al gebroken, maar daarna is het toch echt een […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties