Hoe lees ik Frontaal Naakt?

De beste manier om Frontaal Naakt te lezen is: niet. Dankzij onze mislukte poging om het kloosrieden van de stukjes van Peter Breedveld op Frontaal Naakt te krautsorsen, weten wij dat de meeste mensen die conclusie ook al bereikt hadden, of gewoon nog nooit van Peter Breedveld en Frontaal Naakt gehoord hebben.

Peter Breedveld is de hoofdredacteur van Frontaal Naakt en alle stukjes worden dan ook pas op Frontaal Naakt gepubliceerd na goedkeuring door Peter Breedveld. Wie de stukjes van Peter Breedveld c.s. zelfstandig wil lezen, dient daarbij dan ook de volgende punten in gedachten te houden:

 1. Sinds zijn draai is Peter Breedveld islamapologeet tegen de klippen op.
 2. Als de islam niet wordt aangevallen, verzint Peter Breedveld gewoon een aanval, zodat hij de islam met hand en tand kan verdedigen.
 3. Terwijl zelfs de idioten van Hoeiboei begrijpen dat er binnen de islam verschillen zijn, opereert Peter Breedveld volgens het credo: ‘De islam is goed en alle moslims zijn lief’.
 4. Als al dan niet zelfverklaarde moslimterroristen een aanslag of een moord plegen, lanceert Peter Breedveld zijn drietrapsraket: 1) de aanslag of moord is niet gepleegd; 2) de aanslag of moord  is bovendien geen aanslag of moord, omdat nietmoslims ook wel eens geweld gebruiken; 3) het feit dat de media aandacht aan de aanslag of moord besteden is een aanval op de islam.
 5. Volgens Peter Breedveld is iedere kritiek op iedere moslim een aanval op de islam en zijn alle aanvallen op de islam persoonlijke aanvallen op Peter Breedveld en Hassnae Bouazza.
 6. GeenStijl ligt volgens Peter Breedveld 24 uur per dag, 7 dagen in de week, op de loer om een aanval op Peter Breedveld te kunnen doen.
 7. Wie het niet met Peter Breedveld eens is, is volgens Peter Breedveld lid van “domrechts” en aanhanger van GeenStijl. Omdat de huiskleur van GeenStijl roze is, noemt Peter Breedveld zijn verzonnen tegenstanders ook wel de Roze Khmer.
 8. Peter Breedveld kent een beetje Japans en probeert waar mogelijk zijn liefde voor Japan in zijn stukjes tot uitdrukking te brengen.
 9. Peter Breedveld wil volgens eigen zeggen graag emigreren, bijvoorbeeld naar Japan, maar hoewel niets of niemand probeert hem tegen te houden, is het er nog niet van gekomen.
 10. De stukjes van Peter Breedveld en de zijnen kenmerken zich door een overdaad aan boude beweringen en een ernstig tekort aan feiten, cijfers, concrete voorbeelden, namen en andere controleerbare zaken.
7-06-2013 12.54 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Godsdienstwaanzin, Personen, Terrorisme, Webzijden

Er zijn 15 reacties op “Hoe lees ik Frontaal Naakt?”

 1. Bertje says:

  Ik vind die Breedveld wel een beetje een beroepslul.

  Werd in zijn jeugd altijd gepest en het is nog steeds niet goedgekomen. Eigenlijk een trieste labiele figuur.

  Gelukkig heeft hij weinig invloed, als we kijken naar de reaguurders op FN is het eigenlijk altijd hetzelfde kliekje werkelozen en psychiatrisch patienten die hun vaste extreem linkse riedeltje afdraaien.

 2. Bertje says:

  Straks weer een huilie huilie reportage op Tv over zielige Marokkanen die gediscrimineerd worden in de gezondheidszorg, omdat de Nederlandse hulpverlenerers niet vloeiend marokkaans spreken en ook geen rekening houden met de Marokkaanse cultuur.

  Mooi stuk werk van Naaime Azough.

  – Dit deel van de reactie verwijderd wegens stompzinnige insinuaties –

  – Dit deel van de reactie verwijderd wegens stompzinnige insinuaties –

  Er moet dus nog veel van de Nederlandse artsen geeist worden opdat onze marokkaantjes tevreden zijn, en dat alles natuurlijk graties !

  Kijk en huiver om 16.10 Nederland 2.

 3. Bertje says:

  Sorry, – Dit deel van de reactie verwijderd wegens stompzinnige insinuatie – Idem dito voor de zeer achterlijke geneeskunde, die ik als arts uitstekend kan beoordelen.

  * NOOT VAN DGV: Tip voor respondent: stompzinnige insinuaties worden geschrapt, en helemaal als ze een racistisch tintje hebben. Stompzinnigheid op zich kan, afhankelijk van hoe ons petje staat, al genoeg zijn voor verwijdering van het desbetreffende deel van de reactie. EINDE NOOT *

 4. Bertje says:

  Als jullie zo’n grote mond hebben over wat wel en niet door de beugel kan , zou het misschien een idee zijn om jullie eens bekend te maken ipv anoniem de held en het geweten uit te hangen??

 5. […] ware het niet dat wij een stukje van zijn hand tegenkwamen op de noodlijdende webzijde ‘Frontaal Naakt‘, van Peter ‘moslims zijn lief’ Breedveld, te weten ‘Fred de Graaf heeft […]

 6. […] het kloosrieden te krautsorsen was gestrand, hebben wij een stukje geschreven onder de titel ‘Hoe lees ik Frontaal Naakt?‘, zodat wij ons niet meer zouden hoeven bezighouden met die webzijde. Met behulp van dat […]

 7. […] Breedveld scheidt met enige regelmaat stukjes af op zijn webzijde ‘Frontaal Naakt‘. Je kunt veel van die stukjes zeggen, maar niet dat ze goed geschreven zijn. Vandaar dat wij […]

 8. […] van Stommeling Jones en onze stukjes ‘Kloosrieden werkt zonder skakels‘ en ‘Hoe lees ik Frontaal Naakt?‘ ook uitstekend zelf, denken […]

 9. […] gewoonlijk worden er geen voorbeelden van bedreigingen of dreigementen gegeven. Dat maakt het er niet […]

 10. […] het stukje ‘Mag je niet zeggen‘ trekt hij eerst op de van hem bekende wijze van leer tegen een aantal door Peter ‘ik heb echt wel vijanden, kijk maar’ Breedveld […]

 11. […] Zoals gewoonlijk ontbreken de namen en de citaten, maar afgezien daarvan: “weerzinwekkend grove wijze”? Het enige wat van den Engel feitelijk gezegd heeft, is toch dat hij Hassnae niet wil neuken? Is dat tegenwoordig ook al weerzinwekkend? En waar hebben al die anderen gezegd dat ze Hassnae niet willen neuken? […]

 12. […] tegenstelling tot wat Peter Breedveld zo graag mag beweren op zijn webzijde ‘Frontaal Naakt‘ wordt Frontaal Naakt niet vaak genoemd op GeenStijl. Maar vandaag wel. Net nadat wij […]

 13. […] ellenlang huilstuk waarin hij van alles en nog wat beweert en niets hard maakt, zoals wij dat van hem gewend zijn. Lezers die iets beters te doen hebben, en dat zijn vermoedelijk de meesten onder u, kunnen hier […]

 14. […] besluit zijn stukje, dat wij u verder besparen […]

 15. […] het poep zou zijn, zou het in de categorie plofpoep vallen en meteen een enorme drol zijn. Op de van hem bekende wijze trekt Peter ‘hier trek ik, ik kan niet anders’ Breedveld in een klap alle registers […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties