Peter Breedveld probeert weer eens de boel te belazeren

Peter Breedveld heeft een missie. Het is onduidelijk of hij die missie opgedragen gekregen heeft door de onbetrouwbare Hassnae Bouazza, of rechtstreex door Allah himself, maar de missie is duidelijk: Peter ‘moslims zijn lief’ Breedveld moet de islam verdedigen tegen alle al dan niet imaginaire aanvallen op die vorm van godsdienstwaanzin. Wij hebben in het verleden een aantal stukjes van Peter ‘je moet mijn stukjes ook niet aandachtig lezen’ Breedveld gekloosried en nadat onze poging om het kloosrieden te krautsorsen was gestrand, hebben wij een stukje geschreven onder de titel ‘Hoe lees ik Frontaal Naakt?‘, zodat wij ons niet meer zouden hoeven bezighouden met die webzijde. Met behulp van dat stukje, de cursus kloosrieden van Stommeling Jones en ons ‘Kloosrieden werkt zonder skakels‘ moet iedereen die flutstukjes van Peter ‘ik ben nu eenmaal een flutfiguur’ Breedveld zelf te lijf kunnen.

Vandaag zagen wij echter een dermate duidelijk voorbeeld van boerenbedrog door Peter ‘de bedrieger’ Breedveld dat wij u dat niet willen onthouden. Het desbetreffende stukje heet ‘De Fransen‘ en de eerste zin luidt:

Een jonge zwangere moslimvrouw is dinsdag in de Parijse voorstad Argenteuil zodanig mishandeld door twee racisten dat ze haar ongeboren kind verloor.

Zoals gewoonlijk vermeldt Peter ‘ik geef mijn bronnen niet prijs’ Breedveld geen bron, maar wel heeft hij een skakel aangebracht naar een stukje dat misschien iets met zijn bewering te maken heeft, want waarom zou hij anders een skakel aanbrengen, nietwaar? Geheel tegen onze gewoonte in hebben wij die skakel gevolgd en toen kwamen we terecht bij ‘Argenteuil: la femme enceinte voilée qui a été agressée a perdu le bébé qu’elle portait‘, van waaruit we vrijwel meteen doorkonden naar ‘Prudence après l’agression d’une femme voilée enceinte à Argenteuil‘, waarin wij lezen:

Une femme voilée a affirmé jeudi avoir été agressée dans la matinée à Argenteuil (Val-d’Oise) par deux hommes. Mais les enquêteurs se montrent toutefois circonspects sur son récit qui présente des “incohérences”.

Dat wil natuurlijk niet zeggen dat het niet gebeurd is, maar ook niet dat het wel heeft plaatsgevonden. Bij dat soort verhalen moet je altijd voorzichtig zijn en een slag om de arm houden, maar dat is iets waar je bij Peter ‘natuurlijk is het gebeurd en het waren racisten’ Breedveld niet mee hoeft aan te komen. Of misschien is zijn Frans niet zo goed, of heeft hij het desbetreffende stukje niet gelezen, wat zou kunnen verklaren dat dit hem ontgaan is:

Pourquoi les enquêteurs s’interrogent sur sa version des faits? Dans un premier temps, la victime a décrit, en parlant de ses agresseurs, de “deux hommes au crâne rasé”. Avant d’affirmer que l’un d’eux avait en fait une mèche rouge. Un changement de version qui pourrait néanmoins s’expliquer par le choc subi par la jeune femme.

L’examen médical de la jeune femme voilée n’a pas permis de révéler des traces de coups. “Il n’y a aucune image de vidéosurveillance et pas de témoin”, déplore une source proche de l’enquête.  

Par ailleurs, contrairement à ce qui avait été d’abord indiqué par une source policière, la jeune femme n’avait pas encore porté plainte jeudi soir. Son mari invoquait la fatigue de la victime et assurait qu’elle avait l’intention de le faire ce vendredi.

Volgens het stukje waarnaar Peter ‘dat leest toch geen hond, want het is in het Frans, hahaha’ Breedveld verwijst, staat niet vast of het verlies van de baby met de aanval te maken heeft, en verder zegt men:

Examinée vendredi par un médecin, la jeune femme ne s’était pas vu prescrire d’Interruption totale de travail. Elle avait dans un premier temps mis en cause deux skinheads et évoqué un acte islamophobe, mais a indiqué dans sa plainte avoir été agressée par deux hommes sans évoquer de caractère raciste à l’agression.

Maar wat het slachtoffer er zelf over zegt, zal Peter ‘ik weet het toch beter’ Breedveld een rotzorg zijn. Voor hem is het hele geval niet meer dan een aanleiding om weer eens helemaal loos te gaan en de wereld mede te delen dat er niets of niemand deugt, behalve Peter ‘waarom ben ik nog niet heilig verklaard?’ Breedveld. Zoals we van hem gewend zijn, sleept hij er weer alles en iedereen met de haren bij, maar omdat we denken dat we duidelijk genoeg geweest zijn, gaan we daar geen tijd of energie aan besteden.

20-06-2013 18.50 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Arabische wereld, Frankrijk, Godsdienstwaanzin, Webzijden

Er zijn 3 reacties op “Peter Breedveld probeert weer eens de boel te belazeren”

 1. Bert says:

  Lees voor de volledigheid nog dit:

  http://www.frontaalnaakt.nl/archives/kijk-nou-een-hysterisch-kaukasisch-varken.html

  Hetzelfde verhaal, alleen is de etniciteit 180 graden gedraaid. En daarmee dus ook de mening van Breedveld.

 2. […] dachten dat De Grote Vrager in ‘Peter Breedveld probeert weer eens de boel te belazeren‘ al wel had duidelijk gemaakt dat het desbetreffende stukje op ‘Frontaal Naakt’ […]

 3. vanhetgoor says:

  Alles naar het land der fabelen verijzen wil ik niet doen. Een bepaald argument wil ik wel aanhalen om mijn twijfels te uiten, als er sprake was geweest van islamofobie dan zou die jonge vrouw niet zijn aangevallen.

  Er is morgen een bijeenkomst op het grote plein van iedereen die last heeft van agorafobie. We zullen dat plein eens leren wie er de baas is!

  Juist doordat het woord islamofobie wordt gebruikt heeft er naar mijn mening geen aanval van de andere fascisten plaats gevonden. Juist omdat het woord islamofobie wordt gebruikt moet er sprake zijn van een al-of-niet echte of in-scène gezette aanval van islamo-fascisten zelf! Met een moeilijk woord wordt dat een fals flag actie genoemd.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties