Peter Breedveld nog steeds niet moe van zichzelf

Peter Breedveld komt aandacht tekort en daarom heeft hij een stukje geplaatst onder de kop ‘kutturkjes‘. In tegenstelling tot Peter ‘ik kan er niet genoeg van krijgen’ Breedveld worden wij vooral heel erg moe van Peter ‘noem me maar Mohammed’ Breedveld, dus wij gaan dat stuk nu niet met u kloosrieden. U kunt dat met behulp van de cursus kloosrieden van Stommeling Jones en onze stukjes ‘Kloosrieden werkt zonder skakels‘ en ‘Hoe lees ik Frontaal Naakt?‘ ook uitstekend zelf, denken wij.

Wij wijzen er hier slechts op dat het stukje van Peter ‘de zelfbenoemde imam’ Breedveld uiteindelijk slechts een even keiharde als onnodige persoonlijke aanval op Ebru Umar (Citaatje tussendoor: “Wij hebben weleens een column van Ebru Umar gelezen, maar dat doe je echt niet voor je lol.”) is en dat Peter ‘ik ben nou eenmaal een gevoelige jongen’ Breedveld kennelijk een van de weinigen is die niet halverwege de eerste zin van een stukje van Peter ‘Rohypnol is er nix bij’ Breedveld in slaap valt.

4-08-2013 15.44 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Personen

Er zijn 3 reacties op “Peter Breedveld nog steeds niet moe van zichzelf”

  1. Ruud Harmsen says:

    Ach, hier ook al. Had ik niet gezien. Ik schreef net onafhankelijk: http://rudhar.com/recensie/pbreedv/2130716.htm#20130804

  2. […] ‘Peter Breedveld nog steeds niet moe van zichzelf‘ zegt Ruud Harmsen het […]

  3. nieuwsbreker Alex says:

    Je gaat gewoon Turkenlul pijpen Captain iglo anders sla ik je verrot. Vieze kaasrukker.

    * NOOT VAN UW CAPTAIN: nieuwsbreker Alex spoort niet. Zie ‘Nieuwsbreker AlexEINDE NOOT *


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties