Geen integer mens, deze Peter Breedveld

Bij ‘Peter Breedveld nog steeds niet moe van zichzelf‘ zegt Ruud Harmsen het volgende:

Ach, hier ook al. Had ik niet gezien. Ik schreef net onafhankelijk: http://rudhar.com/recensie/pbreedv/2130716.htm#20130804

Natuurlijk hebben wij die skakel meteen even gevolgd en wij kwamen terecht bij ‘Botte leugen’. Misschien weet u nog dat uw en onze captain genoemde Ruud Harmsen bijna twee jaar geleden gewaarschuwd heeft, met ‘Ruud Harmsen verdoet zijn tijd‘ en misschien heeft u ook opgemerkt dat Ruud ‘meneertje eigenwijs’ Harmsen zich niets aan die waarschuwing gelegen heeft laten liggen, maar dat zeggen we alleen om de aandacht af te leiden van het feit dat wij onze eigen haatcampagne pas veel later gestart zijn, dus beter hadden moeten weten.

En nu even ter zake: Ruud ‘wie verdoet er hier zijn tijd?’ Harmsen heeft aan het bestaande stukje een naschrift toegevoegd, waaruit wij de belangrijkste zin hier even citeren:

Geen integer mens, deze Peter Breedveld.

Daar zijn wij het voor de volle honderd procent mee eens. Als Peter ‘integer? Wat is dat?’ Breedveld wel integer was geweest, hadden wij ongetwijfeld niet zo’n pleurishekel aan hem gehad als nu, want dan had hij al die flauwekul waar wij bloedgolven van krijgen niet de wereld ingeschopt, per slot van rekening. Als u nog niet genoeg over Peter ‘de vleesgeworden leugen’ Breedveld gelezen heeft, zou u het menu Peter Breedveld eens moeten proberen. En als u daarmee klaar bent, kunt u door naar Hassnae Bouazza, want die deugt ook niet.

4-08-2013 18.38 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Personen, Reacties, Webzijden

Er zijn 19 reacties op “Geen integer mens, deze Peter Breedveld”

 1. Ruud Harmsen says:

  > maar dat zeggen we alleen om de aandacht af te leiden

  Dat dacht ik toch ook!

 2. Ruud Harmsen says:

  Mijn arikelserie is overigens geen campagne en zeker geen haatcampagne.

  (Wat is een arikel? Broer van vehikel en parikel?)

 3. Ruud Harmsen says:

  https://twitter.com/FrontaalNaakt/status/364321754321137665
  “Zet dit op je pinterest, @JanBennink: Ik daag je uit tot een live debat op basis van inhoudelijke argumenten.”

  Debat? En ook nog inhoudelijk nog wel? Peter Breedveld?

  Dat is toch wel om te belachen, niet? Als het niet zo tragisch was.

  Wie Jan Bennink is weet ik overigens niet en dat interesseert me ook niet zo veel. Zal wel een vreselijke racist en moslimbasher zijn, waar ik niks mee heb. Of toch niet, omdat alleen @Frontaalnaakt dat vindt. Of andersom, weet ik het.

 4. Ruud Harmsen says:

  https://twitter.com/FrontaalNaakt/status/364320623616475137
  “Het is een vorm van intimidatie met als enige doel hem onwelgevallige kritiek te smoren. Enger kan nauwelijks.”

  Ik belach me weer te barsten. Jijbakkiger kan nauwelijks.

 5. Jack L. says:

  Vind je, Ruud? Ik vind het wel op Peter Breedveld’s werkwijze slaan, hoor.

 6. Ruud Harmsen says:

  “Ik vind het wel op Peter Breedveld’s werkwijze slaan, hoor.”

  Precies, dat bedoelde ik dus. Niet zo’n gelukkige hand van uitdrukken, heb ik, vandaag.

  Inmiddels weet ik wel een klein beetje wie Jan Bennink is, en schreef er dit over: http://rudhar.com/recensie/pbreedv/2130805.htm

 7. Jack L. says:

  Breedveld schrijft al minstens zeven jaar gemene stukjes over Ebru Umar. Alleen kreeg hij al in 2006 daarvoor alleen bij zijn fans wat waardering (zie ook http://web.archive.org/web/20060818104411/http://www.parool.nl/parooltheater/2006/060106-muntzvandewint.html )

 8. Jack L. says:

  En Ruud, nog iets: doe wat aan de layout van je bijdrage over Jan Bennink. Die verschillende lettertypes (wat is nou een citaat en wat is je eigen tekst?) werken erg verwarrend.

 9. Ans Aarsema van het Batavierenplantsoen says:

  Nee, Peter Breedveld is geen integer mens. Nu kraakt hij in de reactieruimte van zijn eigen weblog onder het zoveelste dramjankstuk ‘Kutturkjes’ Hafid Bouazza af in de ene na de andere comment. Om misselijk van te worden. Maar hij blijft wel als de kale kip die hij is met die ene pauwenveer van Hafid pronken in de sectie ‘blurbs’.

 10. Ans Aarsema van het Batavierenplantsoen says:

  Peter Breedveld aka @FrontaalNaakt op 6 augustus 13 om 1:38 ‘s ochtends: “O jee, haatsmurfen in de tijdlijn. Ik word er nu van beschuldigd mijn kinderen seksueel te misbruiken. Want van de Roze Khmer blijf je af.”

  https://twitter.com/FrontaalNaakt/status/364666776283385858

  Waarom geeft Breedveld geen RT’s van die smurftweets? Wie op ‘breedveld’ of ‘frontaalnaakt’ zoekt vindt er ook niets over terug. Hij liegt. Gevaarlijke man.

 11. Ans Aarsema van het Batavierenplantsoen says:

  Er zal dus gauw een sokpop ingezet gaan worden om die haatsmurf tot leven te wekken. Alleen kan dat niet meer voor en op 6 augustus. Wat een domkop.

 12. […] zou kunnen leiden dat er in die drie weken wat lullige vraagjes gesteld worden. Als Peter ‘eerlijk, wat is dat?‘ Breedveld eerlijk zou zijn, zou hij zeggen dat die drie weken met zijn kinderen niet zo erg […]

 13. Bram says:

  Breedveld is een gefrustreerde psychoot en racist.

  De vraag is of hij zelfmoord gaat plegen of moslim wordt.

  Place your betts !

  Je kunt beter eerst zelfmooord plegen en dan pas zelfmoord plegen , dat valt beter bij Allah en Mo.

  * NOOT: Wij denken dat respondent bedoelt: ‘je kunt je beter eerst bekeren en dan pas zelfmoord plegen’, doch wij weten het niet zeker. EINDE NOOT *

 14. Bram says:

  Ja dat klopt, eerst zelfmoord plegen en je dan pas bekeren wordt door allah en mo geprefereerd.

  Moslims mogen tenslotte geen zelfmoord plegen.

  Sorry voor de fout.

 15. […] de woorden van Peter ‘ik ben gewoon niets’ Breedveld tegen Peter ‘de integriteit zelve‘ Breedveld te gebruiken hoef je ze niet te verdraaien, noch uit de context te halen. Peter […]

 16. […] om te weten wat er leeft bij de vijand. Of misschien moeten wij maar gewoon denken dat Peter ‘de integriteit zelve‘ Breedveld hier probeert het terrein te effenen om later een punt te kunnen maken, […]

 17. […] worden bejegend, waarbij hij niet kan nalaten grove taal en dito onjuistheden te gebruiken. Hij liegt en scheldt er lustig op los, als het […]

 18. Ruud Harmsen says:

  Jack L.:
  “verschillende lettertypes (wat is nou een citaat en wat is je eigen tekst?)”

  Precies dat wordt daardoor uitgedrukt. Door lettertypen, dubbele aanhalingstekens en afhankelijk van siteluim en tijd van de dag ook door kleuren.

 19. Ruud Harmsen says:

  En het staat er nota bene ook nog eens steeds expliciet bij, dat er een citaat begint. Dat eindigt dan bij het eerstvolgende gekrulde dubbele eindaanhalingsteken met daarna een witregel.

  Voor sommige mensen doe je het toch nooit goed, hoezeer je ook je best doet. Of juist daardoor?

  Eerder merkte ik al dat als je negen toegangsmogelijkheden biedt zoals indexen, trefwoorden, lokale zoekmachines, menu’s, nog meer menu’s en weet ik wat allemaal, men klaagt dat alles zo moeilijk te vinden is, kritiek die sites zonder al die faciliteiten juist nooit krijgen.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties