Peter Breedveld doet opnieuw huiliehuilie

Peter Breedveld is weer aan het huilebalken geslagen, dus wij moeten met frisse tegenzin aan het kloosrieden, want zo werkt dat, vooral als we nix beters te doen hebben, zoals nu. Het betreft hier het stukje ‘Broeierigheid‘. Daar gaan we:

Ik heb een fantastische vakantie, daarover geen misverstand.

Hij heeft het dus niet naar zijn zin; als je echt een fantastische vakantie hebt, zet je je telefoon uit en ga je niet zitten huilebalken op internet. Wij hebben geen fantastische vakantie, dat mag u gerust weten. Wij hebben helemaal geen vakantie.

Eerst drie weken met mijn kinderen in Zuid-Frankrijk.

Dat zijn de kinderen die hij in de steek gelaten heeft voor zijn Hassnae, wat hij natuurlijk helemaal zelf moet weten, maar wat er toch toe zou kunnen leiden dat er in die drie weken wat lullige vraagjes gesteld worden. Als Peter ‘eerlijk, wat is dat?‘ Breedveld eerlijk zou zijn, zou hij zeggen dat die drie weken met zijn kinderen niet zo erg waren als had gekund, maar fantastisch? Misschien is het een definitiekwestie. Laten we het daar maar op houden.

Heerlijk gegeten, de oceaan, Bordeaux, de naakte badjuffrouw van La Jenny.

Geen idee wat hij daarmee kan bedoelen, anders dan dat hij heerlijk gegeten heeft, de oceaan gezien heeft en in Bordeaux is geweest, wat het zien van de oceaan een stuk minder wonderbaarlijk maakt dan in eerste instantie toch al niet het geval was, want die bevindt zich daar in de buurt. Wij denken dat La Jenny een nudistenbad is, en als dat niet zo is, vragen wij ons af waarom de badjuffrouw zich niet had aangekleed. Als het wel zo is, wordt duidelijk waarom ze mensen als Peter ‘de vieze man’ Breedveld die geobsedeerd zijn door naakt, bij naturistenclubs liever zien gaan dan komen.

Nu Tokio met Hassnae.

Daarom waren die drie weken natuurlijk zo fantastisch: Hassneu was er niet bij en dus kon hij ongestraft zitten geilen op de naakte badjuffrouw van La Jenny. Hassneu heeft bij hun thuis de broek aan en die had hem ongetwijfeld een knal voor zijn kanis verkocht zodra hij begon te kwijlen.

De stad waar ik het meest van hou, waar ik verliefd op ben.

Maar ondertussen wel iedere keer terugkomen naar Nederland. Blijf daar dan gewoon, lul.

Maar de gebeurtenissen van de afgelopen maanden blijven als een donkere wolk hun schaduw werpen.

Tsja. En toch een fantastische vakantie hebben? Merkwaardig. Onze vakantie zou door zo’n donkere wolk zonder meer een stuk minder fantastisch zijn. Waarschijnlijk doet Peter ‘ik ben nou eenmaal een sneue aandachtshoer’ Breedveld hier aan goedkoop effectbejag en valt het best mee met die wolk.

Soms dwalen mijn gedachten af, denk ik aan Carel Brendel, die me zomaar beschuldigt van het aanmaken van een nepaccount op Twitter, een strafbaar feit, daarbij willens en wetens knoeiend met screenshots van tweets, met de feiten; Elma Drayer, die Hassnae en mij beschuldigt van antisemitisme – op basis van een aantal totáál uit hun context gerukte citaten, verzameld door een gestoorde Arabierenhaatster die het blijkbaar nog altijd niet kan verkroppen dat ik liever Hassnae had dan haar.

Wij denken niet dat Carel Brendel Peter ‘viel het zo op dan?’ Breedveld zomaar beschuldigd heeft en menen ons zelfs te herinneren dat er aanwijzingen zijn dat het niet alleen niet zomaar was, maar zelfs niet ten onrechte. Daar zou onderzoek naar gedaan worden, maar wij hebben de uitkomsten daarvan nooit gezien. Hebben wij die gemist, of zijn ze er niet?

Elma Drayer heeft de antisemieten Peter ‘de antisemiet’ Breedveld en Hassnae ‘de antisemitische moslima’ Bouazza volkomen terecht als zodanig te kakken gezet, wat wij hebben laten zien in, onder andere, ‘Frontaal Naakt stopt niet‘ en ‘Peter Breedveld is een antisemiet‘. Wij weten niet of de “gestoorde Arabierenhaatster” werkelijk gestoord of Arabierenhaatster is, maar wij denken wel te weten dat de obsessie van Peter ‘waarom wou ze me nou niet?’ Breedveld en Hassnae ‘ik ben de enige vrouw in Peter’s leven, daar zorg ik wel voor’ Bouazza hun antisemitische neigingen bepaaldelijk niet minder gemaakt heeft. En zelfs als het wel zo gegaan is als Peter ‘dat is helemaal geen zelfoverschatting’ Breedveld beweert, zijn Peter Breedveld en Hassnae Bouazza nog steeds antisemieten.

Het rioolrechtse tuig, dat me constant belaagt en bedreigt.

Zoals gewoonlijk worden er geen voorbeelden van bedreigingen of dreigementen gegeven. Dat maakt het er niet geloofwaardiger op.

Een absolute low-life als Marck Burema van GeenStijl, die me hardnekkig voor ‘jodenhater’ blijft uitschelden.

Grappig, dat jodenhater Breedveld zich niet alleen blijkt te beschouwen als superheld, maar ook als superieur, wat hem in zijn ogen het recht geeft anderen als low-life te betitelen. Übermensch versus Untermensch, zoiets.

Terwijl GeenStijl BULKT van de jodenhaat, en van alle andere vormen van racisme, en Frontaal Naakt consequent aandacht blijft vragen voor antisemitisme. In moslimkringen, en in rioolrechtse kringen, want laten we wel wezen – domme blanke mannen zijn nog altijd de kampioenen op het gebied van jodenhaat.

Ook hier weer geen voorbeelden van de jodenhaat en andere vormen van racisme waarvan GeenStijl zou bulken. Dat Frontaal Naakt zich geroepen voelt zijn eigen antisemitisme te ontkennen, is inmiddels wel duidelijk, maar te laat. Verder durven wij zomaar te beweren dat de moslims “de kampioenen op het gebied van jodenhaat” zijn, op de voet gevolgd door islamapologeten als Peter ‘de nieuwe profeet’ Breedveld. Dat Peter ‘ik heb wel degelijk een IQ, geloof ik’ Breedveld een heel domme blanke man is, doet daar niets aan af. Het voegt ook niets toe, maar we wilden het wel even gezegd hebben.

En al die tijd heb ik op mijn handen gezeten, zelfbeheersing betracht.

Heeft hij al die domme stukjes van hem dan gedicteerd of zo? Wat een onzin. Misschien heeft hij op zijn handen gezeten toen hij zat te geilen op die blote badjuf, omdat je van het naaktstrand verwijderd wordt als je in het openbaar gaat zitten rukken, maar dat is dan vermoedelijk ook wel de enige keer dat hij van zelfbeheersing beticht heeft kunnen worden.

Maar het blíjft maar doorgaan, het blíjft maar dooretteren.

Bijna goed. Beter was geweest: “Maar ik blijf maar doorgaan, ik blijf maar dooretteren”.

Ondertussen zie ik mijn vriend Marco de Baar belaagd worden door het rechtse schorem, omdat-ie niet eerbiedig genoeg was ten aanzien van een verongelukte, extreemrechtse blogger, die het nota bene een rationeel besluit van Anders Breivik vond om tachtig kinderen dood te schieten.

Marco de Baar? Wie is dat? En door wie wordt hij belaagd? En wat heeft dat met Peter ‘ik ben nu eenmaal het centrum van het universum’ Breedveld te maken? Of wat heeft hij daarmee te maken, wat niet hetzelfde is.

Jaap Kramer wordt beschuldigd van bedreiging en wapenbezit. Omdat-ie zijn bedenkingen heeft bij GeenStijl en De Jaap.

Dat lijkt ons heel sterk. Wij hebben ook onze bedenkingen bij GeenStijl (maar niet bij De Jaap, want daar komen we nooit omdat het ons helemaal nix lijkt) en die hebben we meer dan eens geuit, maar wij zijn nooit beschuldigd van bedreiging en wapenbezit. Wij kunnen ons wel iets herinneren van iemand die een oproep had gedaan aan tegenstanders van GeenStijl om een wapenvergunning aan te vragen, wat best in de buurt komt van bedreiging. Als dat die Jaap Kramer was, worden die beschuldigingen aan zijn adres een stuk minder onredelijk. Afgezien daarvan: zijn dat Peter ‘alles heeft met mij te maken’ Breedveld’s zaken?

Iedereen met een mening die de ‘islamcritici’ niet aanstaat, wordt belasterd en beschuldigd.

Gelul. Vandaar ook dat er geen namen, data en voorbeelden bij staan.

Jan Bennink en Bert Brussen trommelen al hun fans op om Marco’s werkgever lastig te vallen.

Is dat zo? Geef daar eens een voorbeeld van?

In Vrij Nederland beschuldigt Elma Drayer me gewoon nóg een keer, nu van het aanmaken van een nepaccount.

Geef dan verdomme de datum en een citaat.

Heel subtiel, natuurlijk, zonder me te noemen, maar iedereen weet over wie ze het heeft.

O, dus ze heeft hem niet beschuldigd, maar Peter ‘het holistisch centrum’ Breedveld “weet over wie ze het heeft” en dus weet “iedereen” over wie ze het heeft. Je moet jezelf maar belangrijk vinden.

Wie ze een ‘rat van het Internet’ noemt.

Peter ‘de rat van het Internet’ Breedveld voelde zich dus aangesproken. En het zou natuurlijk kunnen dat Elma Drayer hem inderdaad bedoelde, want hij heeft de schijn wel heel fors tegen, menen wij ons te herinneren. Ja, daar was iets mee, met dat twitteraccount en Peter ‘ik was het niet’ Breedveld. En Hassnae ‘ik was het ook niet’ Bouazza.

En moet je dan zien wie ze op Twitter zoal volgt.

Waarom?

Wat een gewetenloos tuig daartussen zit.

Wie, bijvoorbeeld?

Op het Boekenbal stond ze me over mijn arm te aaien, “O, je bent toch gewoon een hele keurige gereformeerde jongen, je bent zo aardig.”

Wij zijn net ‘Vertrouwd en o zo vreemd‘ aan het herlezen en gaan ervan uit dat dit incident zich niet precies volgens deze schildering hoeft te hebben afgespeeld. Misschien heeft hij haar met zijn zatte kop er van proberen te overtuigen dat hij aardig was, omdat Hassnae zich elders bevond en hij dacht met Elma ‘ik moet er niet aan denken’ Drayer de koffer in te kunnen duiken. Weten wij veel. Wij zijn er niet bij geweest.

Natuurlijk wist ik dat ze me in de zeik stond te nemen.

Ja, en? Wat heb je met die kennis gedaan?

En dan zit ik even uit te rusten van een dag Tokiose broeierigheid, en ik denk: waar halen die types eigenlijk het recht vandaan om mensen zo kapot te maken – vanwege hun MENING?

O ja, hij was bezig aan een fantastische vakantie. Waren we bijna vergeten.

Hébben ze dat recht?

Geen idee. Maar wij geloven niet eens dat “die types” bestaan, behalve in de verwrongen depressieve geest van Peter ‘ik ben nu eenmaal sneu’ Breedveld.

En ik denk eigenlijk van niet.

Neen, want de enige die het recht heeft om mensen kapot te maken, vanwege wat hij als hun mening poneert, is Peter ‘de aanklager, de rechter en de beul, c’est moi’ Breedveld. Zo’n monopolie geef je niet uit handen, natuurlijk.

Als een hartstochtelijke Breivikbewonderaar, die daarnaast ook nog pleitte voor het uitroeien van vijftig procent van de Afghaanse mannelijke bevolking, in Het Parool, in Elsevier en door vertegenwoordigers van het CIDI al heilig verklaard wordt omdat-ie zo heerlijk op moslims kon schelden (o, sorry, ‘islamkritiek bedreef’), terwijl mensen die pleiten voor meer verdraagzaamheid constant worden gedemoniseerd, gemarginaliseerd, blijkbaar een Berufsverbot moeten krijgen, door tuig dat zelf als een razende zijn eigen oude tweets verwijdert, omdat, nou ja, brullen over gebrek aan respect is een beetje raar als je zelf hebt getwitterd dat iemand een ‘negerlul in haar hol gedouwd moet krijgen’ – dat is toch te ziek om waar te kunnen zijn?

Wij denken dat Peter ‘ik hou van schuim, daarom’ Breedveld deze zin met zodanig veel schuim op de mond heeft zitten inkloppen dat het zijn blik vertroebeld heeft, waardoor hij niet zag dat de zin niet liep. Wij lezen noch de Het Parool, noch de Elsevier, maar denken toch te kunnen zeggen dat Peter ‘de ongerichte schreeuwerd’ Breedveld overdrijft. Dat hij meent het CIDI er bij te moeten betrekken, heeft volgens hem vast nix met antisemitisme te maken, maar volgens ons vast wel. Wie hij bedoelt met “mensen die pleiten voor meer verdraagzaamheid” ontgaat ons volledig. Feitelijk is er aan die hele zin geen touw vast te knopen en kunnen we alleen constateren dat het het gebruikelijke geraaskal is, dat dan ook op de gebruikelijke manier vertaald kan worden: “Iedereen is gemeen tegen mij en Hassnae en dat mag niet”.

Dat is toch pure horror? Dat kán toch gewoon niet?

Het zal ook wel niet gebeurd zijn, denken wij dan.

En ik zou daar niks over mogen zeggen?

Tuurlijk wel. Je doet trouwens niet anders, dus wat zeur je nou?

Ik moet alles maar gelaten over me heen laten komen, uit angst voor nóg meer represailles?

Ach welnee. Alleen zouden we nou toch echt wel een keer een voorbeeldje willen zien. Wat voor represailles? Waar, wanneer? Wie?

Fuck that.

Stoere taal op nix af. Niemand die hem iets verbiedt of iets opdraagt, behalve Hassnae, dus dit is ongeveer net zo dapper als een gorrilla recht in de ogen kijken terwijl je een Bokitokijker draagt.

Ik heb het helemaal gehad met deze terreur, deze geestelijke mishandeling.

Natuurlijk hoop je dan dat hij, al was het maar tijdelijk, weer stopt, maar met Peter ‘ik ben te belangrijk om te kunnen stoppen’ Breedveld weet je dat je dat wel kunt vergeten.

Dit jaar is voor een groot deel totaal vergald door het schorem, door de leugenaars en de farizeeërs, door de media – gespeend van elke ethiek en intelligentie.

“Voor een groot deel totaal”. Het is toch wat. Met zo’n uitbarsting maakt hij vast geen vriendjes. In ieder geval niet bij de media.

En het had een geweldig jaar moeten worden: Hassnae’s eerste boek kwam uit, ik zou gaan schitteren op Winternachten, er stonden allerlei mooie dingen op het programma.

Tsja. Soms zit het mee, soms zit het tegen, moet je maar denken.

Allemaal kapotgemaakt door gestoorde ‘islamcritici’, die allergisch zijn voor tegenspraak.

Hoe dat? Dat boek is toch uitgekomen? Wilde niemand het kopen omdat het een waardeloos boek was van een uitsluitend door zichzelf en haar sexslaaf zwaar overschatte gemankeerde pseudointellectuele ‘schrijfster’? Wat was dat met die Winternachten? Zijn de gestoorde ‘islamcritici’ er voor de deur gaan liggen om je publiek tegen te houden? Wees nou eens duidelijk man.

Na de vakantie gaan we een paar rekeningen vereffenen.

O jeetje. Na de vakantie gaat hij dus harder raaskallen dan ooit.

En iedereen met een béétje fatsoen in zijn donder steunt mij.

Daar zouden wij maar niet te hard op rekenen als wij Peter ‘fatsoen moeten anderen doen’ Breedveld waren. Onze stagiaire en haar dochtertje, twee van de fatsoenlijkste mensen die wij kennen, doen alvast niet mee, dus daar ga je al, met je “iedereen”. En op Elma Drayer en Carel Brendel hoeft hij ook niet te rekenen, dacht u wel?

Want het gaat niet om mij, het gaat om de vrijheid, in Nederland, een mening te hebben die afwijkt van die van de brullers, de bullebakken, het tuig, het schorem.

Het gaat zoals altijd uitsluitend om Peter ‘natuurlijk gaat het om mij’ Breedveld. Maar goed, wij zijn blij om te zien dat Peter ‘neen, een fantastische vakantie, echt waar’ Breedveld zichzelf een behoorlijke klotevakantie aan het bezorgen is en hopen dat hij na de vakantie depressief genoeg is om nou eindelijk eens definitief te stoppen met dat Frontaal Naakt en gewoon lekker stripboekies te gaan lezen, wat niet alleen veel leuker is, maar wat hij ook veel beter kan.

19-08-2013 15.57 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Godsdienstwaanzin, Juridisch, Personen, Taal, Twitter

Er zijn 13 reacties op “Peter Breedveld doet opnieuw huiliehuilie”

 1. Ruud Harmsen says:

  “leent die boek”? Die boek? http://www.opinieleiders.nl/techlog/pivot/entry.php?id=2906

  * NOOT VAN UW CAPTAIN: Dit boek! Dit boek! EINDE NOOT *

 2. Ruud Harmsen says:

  «”voor een groot deel totaal vergald door […] de farizeeërs”»

  Ik heb zomaar zo’n idee dat PB met die farizeeër mij bedoelt. Te pietepeuterig precies en te recht in de leer, daar houdt hij niet van.

 3. Ruud Harmsen says:

  “en gewoon lekker stripboekies te gaan lezen, wat niet alleen veel leuker is, maar wat hij ook veel beter kan.”

  En reisverhalen schrijven, kan hij ook best aardig.

 4. […] de hufter Krek iets beters te doen had, want net als zijn grote goeroe en voorbeeld Peter ‘wacht maar tot na de vakantie‘ Breedveld heeft hij besloten wat rekeningen te gaan vereffenen. Dat denken wij tenminste, […]

 5. Ans Aarsema van het Batavierenplantsoen says:

  Die reisverhalen zijn tenenkrommend slecht geschreven. Kijk hier maar eens (derde alinea):

  http://www.frontaalnaakt.nl/archives/ramen-in-tokio.html

  “Dus ik heb Hassnae ermee naartoe genomen (ik weet nu dat de bar ‘Kururi’ heet, al staat dat nergens op de gevel), we hoefden niet eens in de rij te wachten, maar wat een teleurstelling: de bouillon van alle gerechten is getrokken van varkensbotten. Dus heb ik een kom ramen weggeslurpt terwijl Hassnae met hongerige ogen naar me zat te kijken, maar ja, moet je je maar niet door je denkbeeldige vriend laten voorschrijven wat je wel en niet mag eten.”

  Zowel een gigantische stijlfout (“2x “dus heb ik”) als een vernedering van zijn muze, die hij verderop ‘zijn moslima’ noemt. Nare man, die Breedveld

 6. Harald says:

  Wat ik niet begrijpmis dat ik belasting moet betalen om deze man aan het werk te houden bij ad valvas wat tenslotte met overheidsgeld in de licht wordt gehouden. Ik vrees dat deze laffe rat er met een waarschuwing vanaf is gekomen omdat we niks meer over dat onderzouk, tenslotte al weer 5 maanden geleden aangekondigd, gehoord hebben. Het valt me op dat hij de luwte kiest in zijn blog en zijn jacht/idolatieterrein nu verplaatst heeft naar japan. Kan ie weinig builen mee vallen. Ik heb zelf al eersder meegemaakt dat overheidsdiensten (in dit geval de vu) heel weinig adequaat reageren op misdaden van het eigen personeel en ze veel te lang de hand boven het hoofd blijven houden.

 7. Harald says:

  En wanneer gaat die Hassnae hem nu eens aan de dijk zetten? Wanneer gaat zij inzien dat zij slechts gebruikt wordt als een ventilatiekanaal van dit gekrenkte narcistische nep- macho minkukeltje?

  * NOOT: Wij denken dat respondent zich vergist. Zie ‘Wroeten in huwelijken EINDE NOOT *

 8. […] Peter Breedveld zei een poosje geleden: […]

 9. […] Peter Breedveld zei een poosje geleden: […]

 10. […] de afgelopen weken op Frontaalnaakt.nl gehouden heeft en doordat het niet zo wil vlotten met het vereffenen van rekeningen komt Peter ‘de domme aandachtshoer’ Breedveld aandacht tekort.En wat doet Peter […]

 11. […] ‘de fundamentalistische naturist‘ Breedveld zelf voornamelijk naar La Jenny gaat om te geilen op de blote badjuffrouw. Dat die man niet snapt dat hij dan zijn kinderen beter thuis kan laten, zodat er misschien nog een […]

 12. […] kennen geen enge vaders, maar Peter ‘ik ben zelf een enge vader‘ Breedveld kennelijk wel. Gezien zijn fanatisme en zijn gebrekkige relatie met de […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties