Peter Breedveld zeurt weer om aandacht

Doordat niemand geïnteresseerd is in de softpornowedstrijd die Peter ‘vies mannetje’ Breedveld de afgelopen weken op Frontaalnaakt.nl gehouden heeft en doordat het niet zo wil vlotten met het vereffenen van rekeningen komt Peter ‘de domme aandachtshoer’ Breedveld aandacht tekort. En wat doet Peter ‘de zinloze huilebalk’ Breedveld in zo’n geval? In zo’n geval gaat Peter ‘iedereen is tegen mij’ Breedveld huiliehuilie doen. Zo ook nu. Het stukje heet ‘Nekschot‘ en wij gaan het met u kloosrieden.

Eerder deze week riep islamcriticus Rob van den Engel op mij met een nekschot uit mijn lijden te verlossen.

Wij kennen geen ‘islamcriticus’ en wij weten niet eens wat een ‘islamcriticus’ is, en van Rob van den Engel hebben wij ook nooit gehoord, maar als hij echt heeft opgeroepen om Peter ‘ik ben nu eenmaal te laf om zelfmoord te plegen’ Breedveld uit zijn lijden te verlossen, is dat heel lief van hem, want Peter ‘ik lijd ontzettend’ Breedveld lijdt ontzettend, om niet te zeggen ondragelijk, of ondraaglijk, zoals sommige mensen zeggen.

Even later deed hij het nog een keer, kennelijk bang dat iemand zijn dreigement over het hoofd zou zien.

Dreigement? Waar? Heeft ‘islamcriticus’ van den Engel gezegd dat hij Peter ‘als ik het doe is het satire, als een ander het doet is het een dreigement’ Breedveld persoonlijk zou komen doodmaken? Heeft hij echt opgeroepen om het te doen? Of heeft hij slechts de mogelijkheid geopperd?

Het is niet dat dreigement waar ik ontdaan van ben – ik ben het inmiddels wel gewend om met de dood te worden bedreigd.

Wij zijn er inmiddels aan gewend dat Peter ‘in werkelijkheid ben ik nog nooit bedreigd’ Breedveld dit soort beweringen doet en tarten hem om nu eindelijk het bewijs te leveren.

Ik ben er zelfs aan gewend dat mijn kinderen met de dood worden bedreigd, en mijn geliefde, die moet worden verdelgd als mosliminsect.

Die man blijft zichzelf maar herhalen, dus doen wij dat ook maar: lever nou eens bewijzen, dommie.

Of misschien is ‘gewend’ het goede woord niet, want het blijft naar om steeds te worden geconfronteerd met dit soort islamkritische geweldsfantasieën.

Volgens ons is Peter ‘PVVjers moeten dood’ Breedveld de enige die er geweldsfantasieën op na houdt en wij kunnen in een oproep om hem uit zijn lijden te verlossen niet alleen geen enkele vorm van islamkritiek ontdekken, maar ook geen geweldsfantasie. Maar goed, die man leest nu eenmaal graag superheldenstrips en neemt ze nog serieus ook, dus dan krijg je dat.

Het is deel van mijn leven geworden.

Ja hoor, tuurlijk joh. Maar er wel elke keer weer over zeuren.

Maar wat me heel erg stoort, waar ik steeds weer woedend van word, is de oorverdovende stilte in het islamkritische kamp na zo’n dreigement.

Peter ‘ik heb recht op aandacht’ Breedveld bedoelt dat het hem steekt dat niemand geïnteresseerd is in Peter ‘maar ik ben heel erg belangrijk’ Breedveld en dat zelfs een idioot als wijlen van Frikschoten altijd meer publiciteit heeft weten te genereren dan Peter ‘iedereen zou mij moeten kennen’ Breedveld. Maar raai eens wat: als Peter ‘ik ben te dom om te poepen dus fietsen kan ik helemaal niet’ Breedveld morgen met zijn zatte kop onder een vrachtwagen fietst, zit helemaal niemand daar mee.

Een paar weken geleden werd islamcriticus Ebru Umar op Twitter uitgescholden door Turkse pubers omdat ze moslims had beledigd en twee weken lang werd Syrië van de voorpagina’s verdrongen door wat blijkbaar werd gezien als een terroristische aanslag op onze vrije democratie.

Wat is een islamcriticus? En welke voorpagina’s alsmede welke terroristische aanslag zou Peter ‘als ik het zelf maar begrijp’ Breedveld in gedachten hebben?

Dat Umar zelf graag mensen, met wie zij het niet eens is, belaagd en bedreigd ziet worden en dat zelfs aanmoedigt, werd compleet genegeerd en dat één van de ergste scheldtweets, die Umar voor haar kiezen kreeg, een letterlijk citaat was uit het oeuvre van islamcriticus Bert ‘Marokkanen zijn Rifapen’ Brussen, dat mag je ook niet zeggen, want dan gaat islamcriticus Elma Drayer je belasteren in Trouw of Vrij Nederland.

Zou iemand die man eens kunnen vertellen dat hij zijn lezers een beetje meer bij de hand moet nemen, zodat ze in ieder geval een beetje kunnen begrijpen waar het over gaat? Of zou die man ervan uitgaan dat hij alleen voor zijn eigen krimpende inteeltkliek schrijft, zodat hij gewoon zijn eigen oude stukjes in willekeurige stukken kan opknippen en lukraak of achterstevoren kan koppiepeesten omdat zijn ‘lezers’ niet eens meer de moeite nemen de nieuwe stukjes te lezen voordat ze op Twitter gaan lopen roepen dat hij weer iets geweldigs afgescheiden heeft?

Umar mocht komen uithuilen bij Knevel en die gozer die altijd kijkt alsof hij pas net ontdekt heeft dat poep echt heel erg vies smaakt, ze werd aangehaald als martelaar van de vrije meningsuiting in columns van islamcritici als Drayer en Jonathan van het Reve, het verontwaardigde gebrul was niet van de lucht.

Peter ‘ik ben helemaal niet jaloers’ Breedveld is heel erg jaloers dat Ebru Umar op de televisie mocht komen en hij niet. Dat is nu natuurlijk dubbel sneu, want de onbetrouwbare Hassnae Bouazza is momenteel bezig een televisieserie te maken met Femke ‘allochtonen zijn geweldig maar ik heb mijn kinderen toch maar wel van die zwarte school afgehaald’ Halsema dus dan is Peter ‘ik wil ook op televisie’ Breedveld de enige die hij kent die niet op televisie is geweest. En hij wil zo graag. En hij wil zo graag gehoord worden, wat helemaal sneu is, omdat hij niets interessants te zeggen heeft.

Maar een nekschot?

O ja, die oproep om hem uit zijn lijden te verlossen.

No problemo.

Wij kennen de formulering van de vraag om het nekschot niet, maar misschien was het duidelijk geen echte oproep tot geweld? Veel mensen kunnen per slot van rekening wel degelijk onderscheid maken tussen satire en agressie, om maar iets te noemen waar Peter ‘als ik het doe is het satire, als een ander het doet is het een geweldsfantasie’ Breedveld voorzichtig geformuleerd een beetje moeite mee heeft.

Ik werd niet uitgenodigd om bij Pauw & Witteman te komen vertellen hoe erg het is dat ik als multicultiadvocaat moet vrezen voor mijn leven en zelfcensuur moet plegen, uit angst voor islamcritici.

Neen, natuurlijk niet. Peter ‘er wordt dagelijks op me geschoten hoor’ Breedveld hoeft namelijk helemaal niet voor zijn leven te vrezen en er is niemand die hem dwingt zelfcensuur te plegen. Dat wil hij wel, want dan komt hij op TV, maar hij heeft dus gewoon pech. Jawel.

Elma Drayer gaat honderd procent zeker weten geen column schrijven over de ‘duistere krachten van het Internet’, die vreedzame bloggers, die opkomen voor moslims, bedreigen met nekschoten.

Neen, natuurlijk niet. Er zijn namelijk geen vreedzame bloggers die opkomen voor moslims en bedreigd worden met nekschoten.

Ook islamcriticus Jan Bennink, die deugdzame ridder van de wellevendheid, die zowat ontplofte toen iemand geheel in de stijl van zijn boezemvriend Brussen aan Ebru Umar vroeg of ze een ‘negerpik in haar hol geduwd had gekregen of was overreden door een Suzuki Swift’, heeft de oproep om mij een nekschot te geven, niet veroordeeld.

Waarom zou hij? Zou iemand Peter ‘egocentrisme, c’est moi’ Breedveld kunnen vertellen dat de wereld niet om hem draait?

En Van den Engel is niet zomaar een losgeslagen gek hoor.

Niet?

Nee, hij wordt door de andere islamcritici als één van hen gezien, geretweet, geprezen, ge#FFt en alles.

Wie zijn dat toch, die islamcritici? Noem eens namen.

One of the guys, zogezegd.

Ach jeetje. Die meneer van den Engel heeft wel vriendjes en Peter ‘ik ben zo eenzaam’ Breedveld niet, dat zal het zijn. Daarom is hij zo treurig, die Breedveld.

Fatsoen is alleen maar slecht voor de vooruitgang, zegt islamcriticus Youri Albrecht, die van De Balie een hoofdkwartier van Rioolrechts heeft gemaakt, waar islamkritische, witte mannen en vrouwen zich laten opnaaien door elkaars gebazel over inferieure rassen en het taboe rond de islam.

Zo, zegt die dat. En waar en wanneer heeft die dat dan gezegd? Zonder citaten, data, tijdstippen en dergelijke kom je er niet, Breedveld. En dan kun je wel suggereren dat De Balie, wat dat dan ook wezen mag, een nazihoofdkwartier is, maar als je daar geen bewijzen voor hebt of laat zien, loop je voornamelijk kans op een proces aan je broek wegens laster.

‘Nieuwe ideeën kunnen alleen ontstaan waar vrijheid van gedachten en meningsuiting heerst’, aldus Albrecht, die een paar maanden geleden koortsachtig meedeed aan de lastercampagne tegen mijn persoontje, bedoeld om mij te bedreigen in mijn bestaan en dús om me monddood te maken.

Welke lastercampagne zou Peter ‘als ik iets zeg, is het waar en als iemand anders iets zegt, is het laster’ Breedveld bedoelen? Die hebben wij dan net even gemist.

Vrijheid van gedachten en meningsuiting my tanned, peachy ass.

Wij wisten al dat Peter ‘leve de sharia’ Breedveld weinig moest hebben van vrijheid van gedachten en meningsuiting, maar waarom hij dat hier op deze wijze nogmaals kenbaar meent te moeten maken, ontgaat ons.

Maar dit gebrek aan fatsoen blijkt dus de vooruitgang te dienen en moet het pad effenen voor ‘nieuwe ideeën’, bijvoorbeeld dat de aanleg bij zwarten en Marokkanen voor criminaliteit en het verkrachten van onze roomblanke vrouwen genetisch is bepaald.

Wie heeft dat waar en wanneer gezegd? En wat heeft het te maken met de suggestie dat Peter ‘ik moet niet steeds vergeten mijn medicijnen in te nemen’ Breedveld uit zijn lijden verlost zou moeten worden?

Albrecht zal dan wel een profeet zien in islamcriticus Martien Pennings, die in zijn laatste pennenvrucht de hoop uitspreekt dat de ‘nazislamitische hoer’ Femke Halsema snel een natuurlijke dood sterft, zodat het dan eindelijk eens afgelopen is met dat gelul over zelfbewuste moslima’s, want ‘zelfbewuste en trotse moslima’s interviewen is net zoiets als in 1939 met leden van de Bund Deutscher Mädel tweespreken.’

Wie is Martien Pennings nou weer? En waarom heeft Peter ‘insinueren is leuker dan informeren’ Breedveld niet even aan Albrecht gevraagd wat hij van die opmerking vond? En wat heeft dit allemaal met dat nekschot te maken? Nix, natuurlijk. Maar voor iemand die in een psychose zit, hangt alles met alles samen en ons bekruipt het nare gevoel dat het opnieuw of nog steeds niet goed gaat met Peter ‘ik ben niet gek, ik ben een profeet’ Breedveld. Of hij al in aanmerking komt voor dwangverpleging, weten wij niet, want daarvoor is gedegen onderzoek aan de persoon nodig, maar heel erg paranoïde is hij wel.

Pennings heeft al eens eerder opgeroepen tot steniging van de ‘nazislamitische hoer’ Halsema, maar daar zul je Elma Drayer niet over horen, hoor!

Voor wie het niet weet: Peter ‘de antisemiet‘ Breedveld is permanent boos op Elma Drayer, omdat zij hem als antisemiet te kakken heeft gezet.

Nee, dat is toch een beetje je eigen mensen afvallen.

Zinloze insinuatie, Breedveld.

Daarom zul je haar ook niet horen over de antisemitische oprispingen van GeenStijl of over de scheldtirades tegen linkse joden op Loor Schrijft, waarvan de webmaster trouwens ook geen enkele moeite heeft met antisemieten, zolang ze maar rioolrechts zijn.

Geef dan eens een voorbeeld van een antisemitische oprisping van GeenStijl? Doe dan? Kun je niet hè? Omdat ze er niet zijn, vermoedelijk. Bij dit alles moet u overigens niet vergeten dat Peter ‘waarom wou Loor mij nou niet?’ Breedveld ooit vreselijk op zijn pik getrapt is door genoemde Loor en dat die het bij hem nooit meer goed zal kunnen doen. Peter ‘het persoonlijke is ook politiek’ Breedveld wordt gedreven door diepe frustratie en grote onzekerheid en als hij in zo’n toestand verkeert als vandaag, vergeet hij dat hij alles al honderd keer gezegd heeft en dan krijg je weer zo’n stukje geraaskal. We zijn eigenlijk gek dat we het elke keer weer gaan zitten kloosrieden, maar ach, met een leuk muziekje erbij is het best te doen.

En maar brullen over islamcriticus Joost Niemöller hè, dat die een beroepsverbod heeft opgelegd gekregen.

Joost Niemöller? Daar hebben we wel eens iets over gezegd. Goh, heeft die idioot een beroepsverbod opgelegd gekregen? Vertel daar eens wat meer over?

Niemöller wordt vandaag door Peter Middendorp zo ongenadig hard aangepakt in de Volkskrant dat ik bijna medelijden met hem heb.

De Volkskrant? Bestaat die nog? Het is toch wat.

Bijna.

Ja, bijna. We snappen het.

Maar daar heb ik dus verder niks aan toe te voegen.

Waar niet aan?

Mensen vragen me steeds waarom ik me toch zo druk maak om die schreeuwlelijkerds.

Geen idee wie hem dat zou vragen, maar ook hier weer geen feiten ter adstructie.

“Het zijn maar marginale figuren, waar niemand naar luistert!”

Aangezien niet duidelijk is over wien het gaat, kan dit zowel waar als onwaar zijn.

Dat is dus gewoon niet waar.

Dat weten wij dus zo net nog niet.

Ze zitten in De Balie, worden met instemming geciteerd in de rechtse pers en toen deze zomer een islamkritische blogger verongelukte, schreven Elsevier en Het Parool hagiografieën ter zijner nagedachtenis.

Nou, dat van die hagiografieën valt wel mee. Wel waren ze merkwaardig positief over de marginale schreeuwerd in kwestie, van Frikschoten.

Ronny Naftaniël zei dat-ie hem zou missen in het debat.

Ja, en?

Elsevier noemde hem liefdevol ‘Ome Frik’ en toen mijn vriend, hoogleraar Marco de Baar, twitterde dat-ie een populistische blogger was, kreeg hij de hele islamkritische blogosfeer over zich heen, dus GeenStijl, De Jaap, Bert Brussen, Jan Bennink – de hele zooi, waarbij uiteraard ook De Baars werkgever werd betrokken, want dat hoort bij het islamkritische discours.

Het zal wel.

Want we dienen respect te hebben voor iemand die een lans breekt voor het uitroeien van de helft van alle Afghaanse mannen en die islamcriticus Anders Breivik bewondert vanwege zijn duivelse slimheid, want natuurlijk, je brengt de islamisering een gevoelige klap toe als je tachtig jonge zelfislamiseerdertjes doodschiet en dan vooral de meisjes, want dat zijn wandelende baarmoeders.

Het leuke van Peter ‘ik ga maar door’ Breedveld is dat hij altijd maar doorgaat. Steeds weer hetzelfde. Maar dat komt dus door zijn werkwijze, met dat koppiepeesten, zoals wij hiervoor hebben uitgelegd.

Zelfs Martien Pennings, die met Ome Frik samenwerkte, ging dat te ver.

Ja, natuurlijk.

Is Pennings een marginale figuur?

Vast wel.

Zijn gedachtegoed maakt snel opgang bij de Nederlandse overheid.

O ja joh? Vertel daar eens wat meer over?

Pennings stelde aan zijn pen-pals Mohammed Mohandis, Eddy Terstall, Marcel Duyvestijn en nog zo wat PvdA’ers die hem een ‘beminnelijke man’ vinden, eens voor om het woord ‘allochtoon’ te vervangen door een acroniem, APOT of iets dergelijks, ‘Allemaal Potentiële Terroristen’, want dat dekte de lading beter.

Wat een onzin. Dat hebben ze vast niet gedaan, dacht u wel?

Mohandis sputterde nog beleefd tegen dat-ie geen zin had om als potentiële terrorist te worden aangemerkt, dus toen is dat niet doorgegaan.

Neen, natuurlijk niet. Je moet echt wel iets mankeren in je bovenkamer om te denken dat iemand zoiets serieus zou kunnen nemen. Peter ‘bij mij is alles gelijkvloers’ Breedveld zou tegen zichzelf in bescherming genomen moeten worden, maar wie gaat dat doen?

Helaas voor Mohandis is de Nederlandse overheid het met Pennings eens.

Onzin.

Een Haagse moslima, die een vertrouwensfunctie had bij de marechaussee, is uit die functie geschorst omdat ze als moslim ‘mogelijk gevoelig is voor beïnvloeding vanuit radicale moslimkringen’.

Nou, eigenlijk voornamelijk omdat ze gelogen had over haar contacten, hadden wij begrepen. Wij vinden overigens al jaren dat ambtenaren niet in goden mogen geloven en dat godsdienstwaanzinnigen geen ambtenaar moeten mogen worden, dus dat ze daar nou eindelijk eens mee aan de slag gaan, vinden wij prima.

Zo, daar heb je je beroepsverbod.

Beter laat dan nooit.

Alles in dienst van de door Yoeri Albrecht verlangde vooruitgang natuurlijk.

De afschaffing van de godsdienstwaanzinnige invloed op het leven van nietgodsdienstwaanzinnigen is inderdaad een hele vooruitgang.

In aanloop naar de uitslag van de volgende verkiezingen nu al het staatsapparaat zuiveren van ongewenste elementen, je kunt de klaarblijkelijk islamkritische secretaris-generaal Akerboom van Defensie een vooruitziende blik niet ontzeggen.

Wij weten nog steeds niet wat islamkritisch betekent, maar wij zouden het toejuichen als het staatsapparaat gezuiverd zou worden van godsdienstwaanzinnige elementen, te beginnen bij de godsdienstwaanzinnige koning en zijn vrouw.

Muslime raus!

Waarom moet dat nou weer in het buitenlands?

Want we willen helemaal niet dat ze zich aanpassen, we willen dat ze oprotten, naar een plek in de woestijn waar we ze kunnen uitroeien met drones.

Wie zijn “we”? Wij kennen niemand die er zo over denkt. Zou Peter ‘ik hallucineer nooit’ Breedveld die “we” ook weer zelf bedacht hebben?

En daarom besteed ik aandacht aan die ‘marginale’ schreeuwlelijkerds.

En dat is dus niet waar. Hij besteedt “aandacht aan die ‘marginale’ schreeuwlelijkerds” omdat hij zelf nix interessants te melden heeft en hoopt op deze wijze zelf wat afgeleide aandacht te krijgen. Welnu: zoals u heeft kunnen zien, heeft hij die in ieder geval van ons gehad. Wij weten eigenlijk niet waarom. Misschien besteden wij wel aandacht aan hem omdat we dat gewoon leuk vinden.

7-09-2013 18.45 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Aluhoofddeksels, Godsdienstwaanzin, Monarchie, Personen, Politiek, Terrorisme, Veiligheidsbeleid

Er zijn 16 reacties op “Peter Breedveld zeurt weer om aandacht”

 1. Bram says:

  Breedveld spoort niet, daar is iedereen het over eens. Waarom zoveel aandacht besteden aan deze zielig frustraat ??

 2. Ruud Harmsen says:

  > tekort.En
  Line 1: syntax error. Missing spave.

  – One spave added. –

 3. Ruud Harmsen says:

  > is het sartire

  Sartire? Verwant met tartine? Of woordspeling met sarren?

  – Hersteld –

 4. Ruud Harmsen says:

  > Wij kennen de formulering van de vraag om het nekschot
  > niet,

  Dat staat er wel, naar gelinkt ook:
  http://domrechts.tumblr.com/image/60333796463

  Wel blijven opletten en terugrefereren tijdens het close-rieden, hè?

  * NOOT VAN DGV: Zie ‘Kloosrieden werkt zonder skakels EINDE NOOT *

 5. Ruud Harmsen says:

  Gottcha! Origineel gevonden:
  https://twitter.com/Robert_Engel/status/375523014089011202

  Hele tijdlijn ervoor doorgespit. Indruk: puberaal gezever.

  Eerder aangetroffen: https://twitter.com/WillemDePoes/status/362468971682861056 beschreven in: http://rhar.info/lingtics/oiaoide.htm . Oordeel: onsportief, kan niks hebben.

  OvJ over bedreiging: vecht dat effe lekker zellug uit, stelletje kleuters!

 6. Ruud Harmsen says:

  Opinieleiders citeert Peter Breedveld:
  > genetisch is bepaald

  Bepaald is: http://rhar.info/lingtics/toegesta/ 31 delen.

 7. Ruud Harmsen says:

  > We zijn eigenlijk gek dat we het elke keer weer gaan zitten kloosrieden, maar ach, met een leuk muziekje erbij is het best te doen.

  LOL/

 8. Jack L. says:

  Interessant. Breedveld vit op Robert Engel, en linkt daarbij door naar een plaatje met EEN tweet. Breedveld klaagt ook over Ebru Umar, ook wegens EEN tweet waar hij naar linkt. En dat terwijl het linken naar EEN enkele tweet toch een vertekend beeld kan geven van iemand’s standpunten.

  Dat verbaast me. Want zoals een door Peter ‘blote kleuter’ Breedveld hoog in achting staande publicist ooit over zulke praktijken opmerkte:

  Ik krijg ook wel eens een tweet onder ogen van iemand die ik niet volg, en als die mijn belangstelling wekt, ga ik altijd op zoek naar de context. Dit is niet ingewikkeld. Je kunt zien van wie de tweet afkomstig is, waar de tweet een reactie op is, wat er aan de tweet vooraf ging en wat er na kwam.

  Veel journalisten en politici eigenen zich het recht toe zinnen en uitspraken uit hun context te halen – te stelen van hun auteur dus in feite – om ze te herplaatsen in een context die ze zelf hebben verzonnen, waardoor de zin explosiever, opruiender, schandaliger, sensationeler en daardoor belastend voor de auteur wordt….

  Jammer dus dat Breedveld zich niets van dit betoog heeft aangetrokken.

  Dit betoog is trouwens terug te vinden op http://www.frontaalnaakt.nl/archives/twitter.html
  Auteur: Peter Breedveld

 9. Ruud Harmsen says:

  Tja, Peter Breedveld is de inconsequentie en hypocrisie zelve. Van maatstaven die hij anderen oplegt is hijzelf vrijgesteld, want hij ziet zichzelf als halfgod of superheld, afgewisseld met zelfbeklag en zielig doen.

 10. Ruud Harmsen says:

  Juist daarom heb ik die avond die hele tijdlijn van Robert Engel zitten afstruinen, op zoek naar die tweets. Die bestonden echt en waarom bedreigend, vind ik. Maar ze staan in de context van het geheel van wat Robert Engels twittert: puberaal provocerende dingen, die dus niet erg gemeend zijn.

  Vandaar mijn inschatting van wat er zou gebeuren als Peter Breedveld aangifte deed wegens bedreiging: wordt geseponeerd, bedreigde heeft zich niet serieus bedreigd kunnen voelen, want leest vermeende bedreiger langer dan vandaag en kan weten dat het allemaal weinig voorstelt.

  Bovendien past het in het “alles moet kunnen”-cultuurtje dat wijlen Theo van Gogh heeft uitgevonden en waarvan ook Peter Breedveld een volgeling is. Hij zette zijn blog op n.a.v. de moord; heel begrijpelijk overigens, ik was uiteraard ook geschokt. Maar ik sta niet achter “geitenneuker”-manieren, dat is het verschil.

 11. […] sloten ‘Peter Breedveld zeurt weer om aandacht‘ af […]

 12. vanhetgoor says:

  Alles wat de anderen voor mij over Peter Breedveld hebben gezegd is correct, maar waarom zouden we aandacht besteden aan zo-iemand?

  Peter Breedveld is een zeiksnor met verschillende maatstaven voor zichzelf en voor anderen. Hij is inconsequent en heeft een flinke klap van de molen gehad, heel vroeger kwam ik dagelijks op zijn blog, maar na verloop van tijd worden de fixaties waar hij mee worstelt toch te vervelend. Waarom ziet die Breedveld niet in dat hij feitelijk een heel erg smal blikveld heeft, beperkt gewoon!

  Geen aandacht meer aan besteden, hij is gewoon mislukt.

 13. Bertje says:

  Waarschijnlijk geilt Hassnae op Robert Engel en hebben ze een geheim rendez vous op Schiphol gehad.

  Hassne is dat onderkruipsel Breedveld met zijn 10 persoonlijkheidsstoornissen natuurlijk meer dan zat.

  * NOOT VAN DGV: Respondent doelt op getwitter naar aanleiding van deze twiet EINDE NOOT *

 14. Bertje says:

  Wel moet ik zeggen dat ik de twitters van Breedveld altijd met veel plezier lees. Ik druk regelmatig even de stopwatch in om te kijken hoe lang het duurt voor de psychoot Breedveld weer met iemand ruzie heeft gemaakt. Zeer vermakelijk.

 15. […] nekschot hebben we al behandeld in ‘Peter Breedveld zeurt weer om aandacht‘. Als Peter ‘natuurlijk doe ik maar alsof’ Breedveld daar werkelijk een […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties