Zowaar: Frontaal Naakt genoemd op GeenStijl

In tegenstelling tot wat Peter Breedveld zo graag mag beweren op zijn webzijde ‘Frontaal Naakt‘ wordt Frontaal Naakt niet vaak genoemd op GeenStijl. Maar vandaag wel. Net nadat wij besloten hadden dat het zonde van iedereen zijn tijd zou zijn als wij het recentste jankverhaal van Peter ‘ik doe nu eenmaal graag huiliehuilie’ Breedveld zouden gaan kloosrieden, kwamen wij terecht bij ‘Komt er een jood bij de dokter…‘. En in dat stukje lazen wij:

De FrontaalNaakt-donateur met de losse handjes kan een stevige civiele rechtszaak tegemoet zien, aldus de advocaat van het slachtoffer.

De eerste respondent zegt:

Kijken hoe snel Peter Breedveld dit op zichzelf weet te betrekken.

Daar zijn wij ook reuze benieuwd naar, want normaal gesproken betrekt Peter ‘het heelal is nu eenmaal Breedveldocentrisch’ Breedveld dingen al op zichzelf als hij niet eens genoemd wordt, dus nu is hij ongetwijfeld helemaal niet meer te houden. Wij vragen ons af of hij daarbij gaat proberen genoemd Geenstijlstukje te presenteren als een coproductie van het CIDI, Elma Drayer en Laurence Blik, en ook nog gaat beweren dat hij geen antisemiet is.

17-09-2013 13.18 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Arabische wereld, Godsdienstwaanzin, Israël, Webzijden

Er zijn 3 reacties op “Zowaar: Frontaal Naakt genoemd op GeenStijl”

 1. Mihai says:

  Breedveld is toevallig wel de meest bedreigde mens ter wereld !! Ook is Breedveld een held die in zijn eentje standvastig handhaaft tegen het alom aanwezige racistisch en fascistisch gespuis waar Nederland vol mee zit.

  Breedveld is voor de duivel niet bang, nou ja , voor Rutger dan wel een beetje, want toen zag Petertje er zeer bedrukt uit, maar iedereen weet dan ook dat Rutger ook minister Vogelaar eigenhandig heeft gesloopt.

 2. Geert says:

  Breedveld heeft het in zijn laatste huilie over ‘seksfantasietjes’ van Loor over hem. Mogen we daar even voorbeelden van?

 3. Malle Pietje says:

  Van dat verhaal over Loor en Peter geloof ik dus geen bal. Hoe kan een bloedmooie vrouw als Loor nu überhaupt iets hebben met een onderknuppel en bleke masturbant als Peter Breedveld ?

  * NOOT VAN DE GROTE VRAGER: Volgens ons is de wens van Peter ‘vieze vent’ Breedveld de vader van de gedachte. In ‘Peter Breedveld is een antisemiet‘ hebben wij dat als volgt geformuleerd:

  “[…] wij concluderen […] dat zijn persoonlijke vete met Loor veroorzaakt is doordat zij hem een blauwtje heeft laten lopen of doordat hij wel enorm op haar geilde maar nix kon doen als gevolg van zijn vrouw.”

  EINDE NOOT *


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties