De jodenval van Peter Breedveld

Zoals u weet is Peter Breedveld een antisemiet en zoals u misschien ook weet, ontkent hij dat bij hoog en bij laag, om hem moverende redenen, die wij niet geheel kunnen volgen. Een van de manieren die Peter ‘liegen is helemaal geen hobby van me’ Breedveld heeft bedacht om zijn antisemitisme te ontkennen, is anderen van antisemitisme te beschuldigen. Dat werkt niet alleen niet, dat werkt nu zelfs tegen hem. Op Twitter troffen wij deze twiet aan:

Dus die naakte klaploper noemt mij een antisemiet. Maar delete wel eerst dit van zijn eigen site: http://web.archive.org/web/20130330190316/http://www.frontaalnaakt.nl/archives/00001655.html

Uit de text waarnaar verwezen wordt noch uit de reacties bij die text blijkt waarom het gewraakte plaatje door Peter ‘ik dacht ik doe het stiekem’ Breedveld is verwijderd. Dit is het plaatje, overigens:02-jodenval
Als wij iets tegen Peter ‘moslims zijn lief’ Breedveld hadden, zouden wij hier nu iets lelijks over hem kunnen zeggen, en aangezien wij niet alleen iets tegen Peter ‘antisemieten zijn lief, vooral als ze moslim zijn’ Breedveld hebben, maar ook nog steeds bezig zijn met een haatcampagne tegen hem gaan wij nu daadwerkelijk iets lelijks zeggen: Peter ‘de antisemiet’ Breedveld is in zijn eigen jodenval gelopen. HAHAHAHAHAHA. Sorry.

17-09-2013 17.03 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Loggers gelogd, Twitter

Er zijn 7 reacties op “De jodenval van Peter Breedveld”

 1. Geert says:

  “Dat neemt niet weg dat Bart Nijman niet het woord ‘jodenstreken’ had mogen gebruiken”, zal Breedveld toeteren. Maar dat Bart Nijman ‘jodenstreken’ heeft opgeschreven (en het niet stiekem heeft verwijderd uit zijn stuk) neemt niet weg dat Breedveld al deze dingen over en tegen Loor en Cidi heeft geroepen:

  http://loorschrijft.blogspot.nl/2010/10/stotterlingo.html

 2. Geert says:

  En Breedveld blijft maar in herhaling blijven vallen over iemand (wie, eigenlijk?) die Hassnae als ‘een mosliminsect wil verdelgen’. Jaha Breedveld, dat weten we nou wel. Ondertussen noemt Breedveld de joodse Loor een ‘schadelijke schimmel’.

  http://loorschrijft.blogspot.nl/2010/10/stotterlingo.html

 3. Geert says:

  Kijk eens wat ik op Twitter voorbij zag komen? Een goed vriendje van Breedveld had weer een oprisping:

  @TFWC_: “#FF moffenhoeren @MajaMischke @ElmaDrayer @LoorSchrijft #biatch #twitterratten #VVM #boehoehoe”

  Jan Bennink bracht dat effe onder de aandacht en kijk eens wie het warm begon te krijgen?

  @FrontaalNaakt: “Ik wil wel even gezegd hebben dat ik het uitschelden van mensen voor ‘moffenhoer’ beneden alle peil vind. Ik ben daar loeikwaad over.”

  en:

  @FrontaalNaakt: “@TFWC_ Ik ga er niet over discussiĆ«ren. Ik wil niet dat vrouwen voor ‘moffenhoeren’ worden uitgemaakt. Punt. @Jan_Bennink @LoorSchrijft”

  Dan weer even terug naar Stotterlingo, waar we het volgende citaat van Breedveld aantreffen:

  “Ik heb geen respect voor Loor. Ik denk dat ze een ordinaire stoephoer is.”

  http://loorschrijft.blogspot.nl/2010/10/stotterlingo.html

 4. […] ‘de antisemiet‘ Breedveld en zijn antisemitische muze zijn antisemieten, dat weten we zeker, en die andere […]

 5. Jack L. says:

  En inmiddels is Frontaal Naakt niet meer toegankelijk via archive.org.

  Die Breedveld wordt een steeds zieliger figuur.

 6. […] en onze captain bij “jodenhater @FrontaalNaakt”, altijd graag even skakelen naar ‘De jodenval van Peter Breedveld‘, en omdat Peter ‘Cpt. Iglo is een geobsedeerde gek’ Breedveld geen weerwoord […]

 7. […] zal hij ook wel niet vrolijk worden van ‘Peter Breedveld is een antisemiet‘ of ‘De jodenval van Peter Breedveld‘. Zijn grote probleem dienaangaande is dat hij een antisemiet is en doet alsof hij het niet […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties