Lachen met Joost Niemöller

In ‘Daaaaag, Joost Niemöller‘ zeiden wij onder andere:

Joost Niemöller is een idioot die graag betaald wil worden om zijn idiote meningen de wereld in te slingeren.

Wij zeiden nog wel meer, wat wij hier niet gaan herhalen, maar wat erop neerkwam dat het plan van Joost ‘mijn gedachtengoed is goud waard’ Niemöller met zijn betaalmuur ons enigszins gedoemd leek. Ja. We zeggen het maar zoals het is.

Uw en onze captain heeft naar ‘Daaaaag, Joost Niemöller’ verwezen in deze twiet:

Wij denken dat zelfs @FrontaalNaakt http://www.opinieleiders.nl/wordpress/?p=39810 niet gaat betalen om @JoostNiemoller http://www.opinieleiders.nl/wordpress/?p=39816 te kunnen afzeiken.

Wij denken dat uw en onze captain daar zomaar eens gelijk in zou kunnen hebben, en Joost ‘ik heb toch nix te doen’ Niemöller reageerde prompt:

@Opinieleiders @FrontaalNaakt U spreekt over zichzelf in de wij-vorm? Dat is iets psychisch.

Uw en onze captain antwoordde daarop:

@JoostNiemoller Maar afgezien daarvan: wil het een beetje vlotten met de betaalmuur? http://www.opinieleiders.nl/wordpress/?p=39816

Joost ‘ik zit helemaal niet op de kast’ Niemöller zei toen:

@Opinieleiders Beter dan jij hoopt, Fortuynafzeikertje.

Verbaasd sprak uw en onze captain:

@JoostNiemoller Dus de eerste negenennegentig cent is al binnen? http://www.opinieleiders.nl/wordpress/?p=39816 Of heb je zelfs al een abonnement verkocht?

Op die laatste twiet heeft meneer Niemöller nog niet gereageerd, want zijn ontdekking dat wij hier Pim Fortuyn beschouwen als een waardeloze, hoewel af en toe komische, relnicht, zat hem zo hoog dat hij er meteen over begon te twitteren:

Volgens deze ‘Opinieleider’ was Fortuyn dus een ‘waardeloze relnicht.’ Treurig type. http://www.opinieleiders.nl/wordpress/?p=39816

Joost ‘Pim Fortuyn is groter dan god’ Niemöller kreeg antwoord van Daniel Louis, die vond:

@JoostNiemoller Hoe dapper van deze “opinieleider” om vanuit de anonimiteit de nagedachtenis van een groot man te besmeuren.

Natuurlijk heeft uw en onze captain, die niet vanuit de anonimiteit, doch vanuit de pseudonimiteit opereert, niet nagelaten even te informeren op grond waarvan die akelige relnicht dan wel “een groot man” zou zijn:

@DanielLouisCss @JoostNiemoller Noem dan voor de aardigheid eens iets wat die waardeloze relnicht gepresteerd heeft? http://www.opinieleiders.nl/wordpress/?p=34123

Tot nog toe heeft niemand die vraag beantwoord en wij verwachten ook niet echt dat iemand dat nog gaat doen, aangezien er geen voorbeeld te vinden is. Wij citeren nog maar eens de pagina ‘Werkstukken‘:

Pim Fortuyn werkstuk maatschappijleer (DP, 25-11-2004)
Pim Fortuyn was een typische relnicht (dat is een bepaald soort homo). Hij was buitengewoon hoogleraar in het een of ander, maar dat deed hij zo slecht, dat zijn contract niet werd verlengd. Als je het als buitengewoon hoogleraar zo slecht doet, dat je contract niet verlengd wordt, doe je het niet een beetje slecht, maar ontzettend slecht. Verder is de heer Fortuyn lid geweest van bijna alle politieke partijen in Nederland, en daar is hij ook uitgegooid, omdat hij altijd en overal ruzie maakte. Als hij niet vermoord was, door de volslagen geschifte Volkert van der Graaf, was hij waarschijnlijk zelfs uit zijn eigen partij gegooid. Uiteindelijk. Intussen kon je wel vreselijk om hem lachen, en het is zonde dat hij vermoord is.

Een mooi moment om ons favoriete tegeltje weer eens te plaatsen, dacht u niet?

Het internet is een uitstekend middel om op afstand ruzie te krijgen met halve zolen die je niet kent

Het internet is een uitstekend middel om op afstand ruzie te krijgen met halve zolen die je niet kent

20-09-2013 15.36 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Personen, Politiek, Tegeltjes, Twitter

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties