Politiek laat twitteraars tamelijk koud

Hoewel wij Twitter nog steeds volstrekt waardeloos vinden en wij er met tegenzin aanwezig zijn, hebben wij er de afgelopen week ongezond veel tijd doorgebracht, voornamelijk in het kader van onze haatcampagne tegen Peter Breedveld. In dat kader kunnen wij u mededelen dat Peter ‘de huilebalk‘ Breedveld in de loop van de week mededeelde dat hij weer overwoog te stoppen met FrontaalNaakt.nl, c.q. onze taak volbracht zou zijn. Letterlijk zei hij:

Vandaag realiseerde ik me dat er maar één manier is om van het tuig af te komen. Definitief stoppen met FN. Voelde me weer als in maart.

Dat is mooi, natuurlijk, maar helaas is hij geen man van zijn woord en zelfs als hij net als in maart zogenaamd weer zou stoppen, is hij, net als in april, binnen de kortste keren terug. Daar gaan wij het nu echter niet uitgebreid over hebben.

Terwijl wij op twitter aan het rondkijken waren in afwachting van een nieuwe oprisping van Peter ‘ik risp wat af’ Breedveld, viel ons namelijk op dat de gemiddelde twitteraar maar weinig belangstelling voor politiek heeft. Weliswaar is de hekterm #apb (staat voor Algemene Politieke Beschouwingen) even populair geweest, maar dat was al gauw afgelopen en bovendien waren er maar enkele tientallen twitteraars die er iets over zeiden.

Dat hoeft geen verbazing te wekken, want we hebben het hier over een situatie waarin niemand, inclusief de leden van de kamerfracties van de coalitiepartijen, enig vertrouwen in het kabinet heeft, dus het enige wat de kamerleden kunnen doen, is alvast aan de nieuwe verkiezingscampagne beginnen en hopen dat het kabinet zo lang mogelijk blijft doormodderen, want de meeste partijen gaan zetels verliezen en als er nou iets is, wat een kamerlid niet wil, is het wel zijn zetel kwijtraken, want dan zou het zomaar kunnen dat hij werk moet gaan zoeken en ze kunnen echt niet allemaal onder dak bij de staatsomroep, ook al is dat mensen als Femke Halsema en Paul Rösenmoller (Hahahahahaha. Sorry) wel gelukt.

Ze zouden dus een baantje moeten gaan zoeken en dat valt niet mee, aangezien kamerlid of onderwijzer nou precies de baantjes zijn waar mensen terechtkomen die niet geschikt zijn voor echt werk. Je kunt het de twitteraars dan ook niet kwalijk nemen dat ze in het gelul van dat soort mensen niet geïnteresseerd zijn, maar we wilden het toch even melden.

De algemene beschouwingen deden ons denken aan een scène uit La Zizanie, waarvan dit een detail is.

De algemene beschouwingen deden ons denken aan een scène uit La Zizanie, waarvan dit een detail is

Kamerleden, onderwijzers en loggers op zoek naar werk hebben een probleem

Kamerleden, onderwijzers en loggers op zoek naar werk hebben een probleem

Ook Geert de psychopatische clown kon weinig enthousiamse losmaken

Ook Geert de psychopatische clown kon weinig enthousiamse losmaken

27-09-2013 14.18 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Kamerleden, Onderwijs, Personen, Politiek, Strips, Twitter

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties