De schaamteloze zelfpromotie van Peter Breedveld

Als gevolg van onze collectieve haatcampagne tegen Peter ‘Flontara Nakata‘ Breedveld en Frontaal Naakt zijn wij op dit moment de zelfbenoemde frontaalnaaktwatchers van Nederland. Vooral Stommeling Jones heeft het daar moeilijk mee, want die mag zijn naakten graag van alle kanten bekijken en bovendien dekt de vlag de lading helemaal niet, maar we dwalen af.

Zojuist zagen wij een twiet voorbijkomen van Peter ‘mijn werkgever betaalt’ Breedveld, luidende:

Een lemma aanmaken op Wikipedia valt nog niet mee. Wie helpt dit artikel te verbeteren? Niet voor mij, maar voor René http://nl.wikipedia.org/wiki/Ren%C3%A9_S%C3%BCss

Aangezien uw captain zich het hilarische geknoei van Peter ‘het is echt niet voor mij hoor’ Breedveld in de Wikipedia nog kon herinneren, twitterde hij terug:

@FrontaalNaakt Met knoeien in een lemma op de Wikipedia had je geen moeite. http://www.opinieleiders.nl/wordpress/?p=37318 Hebben ze je dit keer eerder door?

Wij zijn even bij het desbetreffende stukje op de Wikipedia wezen kijken en vermochten te constateren dat het wel degelijk wel om Peter ‘de onbaatzuchtige altruïst’ Breedveld ging. Er wordt maar liefst twee keer naar zijn onbeduidende webzijde verwezen en dat vindt hij natuurlijk heel erg belangrijk, vandaar zijn roep om hulp bij dit lemma.

Wij vinden het erg sneu voor hem dat zijn webzijde nu kennelijk zo noodlijdend is dat hij op dit soort praktijken is aangewezen om lezers te lokken en we moeten er dus ook heel hard om lachen, vooral om dat “niet voor mij, maar voor René”. Tuurlijk joh. Jij schaamt je echt helemaal nergens voor hè?

7-10-2013 13.16 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Personen, Twitter, Webzijden

Er zijn 6 reacties op “De schaamteloze zelfpromotie van Peter Breedveld”

 1. Geert says:

  Het dient maar één doel: Rene Süss moet Breedveld van zijn antisemitische imago gaan verlossen. Want wie stukken van Süss op zijn blog heeft kan toch geen antisemiet zijn? Zou Süss weten van http://loorschrijft.blogspot.nl/2010/10/stotterlingo.html ?

  Zou Süss weten dat hij een useful idiot is?

  Kan dat in zijn wikipagina? Op een nette manier?

 2. Geert says:

  “Niet voor mij, maar voor René”

  LOLOLOL! En hij mag al ‘René’ zeggen.

  Echt alles wat Breedveld doet of zegt stinkt.

 3. Geert says:

  Dus dat zo’n Breedveld (onder werktijd) een Wikipagina aanmaakt voor Süss, met geen enkel ander doel dan zelf gelinkt te worden aan die pagina, zodat ie van zijn jodenhatende imago af kan komen. En daarvoor misbruikt hij een bijna 75-jarige man die geen idee heeft van waar hij voor ingezet wordt.

 4. Geert says:

  De op 2 oktober aangemaakte Wikipedia-pagina van Süss door (hoi Peter!) Nicolaas Petrus (“laat mij dat maar voor je doen, René”) riekt naar ‘wij van wc-eend adviseren wc-eend’. En heel in de verte naar antisemitisme.

 5. Geert says:

  Peter “laat mij dat maar even voor je doen, René” Breedveld.

 6. […] lynchpartij, terwijl dat kennelijk niet de bedoeling was. Wij krijgen hier dus door Peter ‘ik ben geweldig‘ Breedveld bevestigd wat wij allang wisten: Peter Breedveld kan niet […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties