Peter Breedveld en de wolf

Peter Breedveld heeft weer een stukje afgescheiden. Het heet ‘Vrije vrouwen‘ en het laat zien dat hij steeds verder wegzinkt in zijn eigen wereldje, waarin alles om hem draait, iedereen hem bedreigt en hij de beschaving moet redden. Of zo. Wij weten niet precies wat zich in de verwrongen geest van zo’n patiënt afspeelt, maar zijn blij dat we hem niet in de buurt hebben, want de kans dat hij de hele dag huilend, vloekend en tierend rondloopt is ons veel te groot.

In paviljoen 4 vraagt men zich dingen af

In paviljoen 4 vraagt men zich dingen af

Wij gaan zijn nieuwe stukje niet kloosrieden, want dat kunt u best een keertje zelf doen en het komt er uiteindelijk toch op neer dat hij weer heel erg om aandacht verlegen zit en er niet tegen kan dat niemand hem serieus neemt, waardoor hij denkt steeds harder te moeten schreeuwen en steeds erger te moeten overdrijven, zodat zijn hele boodschap, als die er al is, verloren gaat in zijn hysterische gekrijs.

Wat dat betreft is hij net die jongen die iets te vaak wolf geroepen had, waardoor de dorpelingen ook geen aandacht meer aan hem besteedden toen er echt iets aan de hand was. Stommeling Jones had dan ook groot gelijk toen hij superheld Flontara Nakata als belangrijkste wapen een stokpaardje wilde meegeven: met een stokpaardje kun je iedereen zeer effectief doodvervelen. En nu gaan we gauw een stevige kop koffie drinken en wat muziek opzetten om weer helemaal wakker te worden. Waarom moeten we nou toch de hele tijd aan de elpee ‘From the Inside’ van Alice Cooper denken? Omdat die toepasselijker is dan ‘Peter en de wolf’ misschien?

Foto op de binnenkant van de hoes van From the Inside

Foto op de binnenkant van de hoes van From the Inside

10-10-2013 11.54 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Beesten in het nieuws, Godsdienstwaanzin, Muziek, Personen, Strips, Webzijden

Er zijn 10 reacties op “Peter Breedveld en de wolf”

  1. Geert says:

    “Ik vraag al jaren aandacht voor de roomblanke, autochtone ‘hoer’-roepers:”

    Ik ook:

    ***Peter Breedveld op Frontaal Naakt (4-12-2009): “Ik heb geen respect voor Loor. Ik denk dat ze een ordinaire stoephoer is.”***

    http://loorschrijft.blogspot.nl/2010/10/stotterlingo.html

  2. Ruud Harmsen says:

    ” met een stokpaardje kun je iedereen zeer effectief doodvervelen.”

    Geldschepping daarentegen …

  3. Geert says:

    @FrontaalNaakt
    Sorry @RonnyNaftaniel, maar ik durf je niet meer te retweeten of te feliciteren, want meteen fanatieke Israelhaters in mijn tijdlijn.

    En lees dan wat Breedveld zei over CIDI in 2012:

    http://loorschrijft.blogspot.nl/2010/10/stotterlingo.html

    “Er wordt hier blijkbaar geen lezing gehouden (…) zonder toestemming van deze extremisten.” (…) “Ik moet je eerlijk zeggen dat ik ook tabak begin te krijgen van die joodse organisaties.”

  4. Geert says:

    Wie slaat hem eens om zijn oren met zijn eigen uitspraken?

  5. Geert says:

    Dattie gewoon z’n Israel hatende vriendin misselijk maakt met die tweet. Op d’r eigen verjaardag.

    Respondent bedoelt waarschijnlijk deze twiet: “Sorry @ronnynaftaniel, maar ik durf je niet meer te retweeten of te feliciteren, want meteen fanatieke Israelhaters in mijn tijdlijn.”
    Vriendelijk verzoek om de volgende keer de text en de skakel zelf bij te leveren. Dank u.

  6. Geert says:

    Dat bedoelt hij en dat zal hij doen.

    Zou Breedveld ondertussen zijn Israel-kritische op FN aan het verwijderen zijn?

  7. Geert says:

    “Dat je je kind zo vervult met gif.” – Hassnae Bouazza over een studiereis naar Israel van Natalja Laurey. Israel is gif volgens Hassnae Bouazza en Breedveld durft het over fanatieke Israelhaters in zijn tijdlijn te hebben. Go, Opinieleiders!

    http://www.carelbrendel.nl/2013/01/09/vrije-universiteit-betreurt-onzorgvuldig-optreden-rond-nepaccount-van-studente/

  8. Geert says:

    @FrontaalNaakt:
    Ik vind het wat, om onder leiding van een hoofdredacteur die mensen doodwenst en voor ‘sneue hoer’ uitscheldt, Krapuul.nl de maat te nemen.

    https://twitter.com/FrontaalNaakt/status/389775944820355074

    Peter Breedveld op Frontaal Naakt (4-12-2009): “Ik heb geen respect voor Loor. Ik denk dat ze een ordinaire stoephoer is.”

    http://loorschrijft.blogspot.nl/2010/10/stotterlingo.html

  9. Geert says:

    @FrontaalNaakt:
    Sorry @RonnyNaftaniel, maar ik durf je niet meer te retweeten of te feliciteren, want meteen fanatieke Israelhaters in mijn tijdlijn.

    https://twitter.com/FrontaalNaakt/status/389379693952376832

    Peter Breedveld op Frontaal Naakt (29-12-2010): “Ik begin nu een beetje te begrijpen waarom je vriendin Laurence Blik zo dolgraag Jood wil worden en naar Israël wil. Heerlijk legitiem de nazi uithangen en iedereen, die daar wat van vindt, uitschelden voor antisemiet. Fuck me, bijna de helft van de Israëlische Joden is een xenofobe racist.”

    http://loorschrijft.blogspot.nl/2010/10/stotterlingo.html

  10. vanhetgoor says:

    Besteed geen aandacht aan Frontaal Naakt! Zolang er nog over gesproken wordt denkt Peter Breedveld dat hij midden in de discussie staat, het ontgaat hem dat het alleen irritatie of medelijden is dat mensen beweegt om op FN te reageren.

    Loor een hoer noemen is niet aardig, het is ook niet waar. Loor is net zo min een hoer als zij een jodin is. Ze is slechts een ‘vader-jodin’ dus volgens de letter van de joodse wet is zij absoluut geen geboren jodin. Omdat haar moeder niet joods is. Zij kan slechts het joodse geloof aannemen en hopen dat zij geaccepteerd wordt. Hoe dan ook Loor zal nooit behoren tot het joodse ras!

    Haessne een hoer noemen is ook niet aardig, maar dat heeft nog enige basis. Tenslotte dook Haessne met de islam kritische Peter Breedveld het bed in om hem om te turnen tot een moslim sympathisant. Zodra haar taak er op zit zal ze hem wel dumpen. Het leven met iemand zonder ruggegraat moet heel erg tergend zijn, zelfs voor iemand in de achterhoede van de vijfde colonne.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties