Twitter, de hondelulle van de week

Vanmiddag werden wij plotseling en onverwacht andermaal geschorst op Twitter. Net als de vorige keer hebben wij geen flauw idee waarom, maar omdat we dus dat reserveaccount nog hadden, hoefden we alleen maar opnieuw in te loggen om onze zinloze mededelingen de wereld in te slingeren.

En toen werd, tot onze stomme verbazing, ons reserveaccount ook geschorst. Weliswaar duurde dat maar een paar minuten, maar dat wil nog niet zeggen dat wij er erg vrolijk van werden. Natuurlijk is het Twitter’s goed recht om hun klanten weg te pesten, te meer daar Twitter gratis is, maar het is ook ons goed recht om Twitter te benoemen tot Hondelulle van de week. Bij dezen.

15-10-2013 20.00 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Hondelulle, Twitter

Er zijn 3 reacties op “Twitter, de hondelulle van de week”

  1. Ruud Harmsen says:

    En wat is dan dat reserveaccount? Niet dat het me heel erg veel interesseert, maar toch.

  2. D. G. Neree says:

    Er is een groep mensen op Twitter bezig om accounts geschorst te krijgen door ze als spam dan wel ‘ongepast’ aan te merken en als zodanig te rapporteren. Met redelijk veel succes. Ene @Bottehond heeft nu al meer dan 100 accounts gemaakt.
    Ik zou het in de hoek zoeken van degenen die het niet zo ophebben met discussies en en het uiten van ongezouten meningen. De webmaster kan denk ik zelf wel uitvissen wie dat in zijn geval is of zijn.

  3. […] hoor: uw captain is nu ook met zijn reserveaccount geschorst op Twitter. Opnieuw geen idee waarom, of het zou de laatste zichtbare twiet moeten zijn, die was gericht aan […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties