Moslims zijn betere mensen

Peter Breedveld twitterde het volgende:

Zit me niet lekker dat een oud stuk van mij over @ImaDima wordt gebruikt voor een virtuele lynchpartij. Daarom heb ik het weggehaald.

Daar moesten wij heel hartelijk om lachen, want dat betekent dat zijn stuk gebruikt kón worden voor een virtuele lynchpartij, terwijl dat kennelijk niet de bedoeling was. Wij krijgen hier dus door Peter ‘ik ben geweldig‘ Breedveld bevestigd wat wij allang wisten: Peter Breedveld kan niet schrijven.

Het verwijderde stuk heette ‘Zwarte Wilders‘ en meer dan dit konden wij er niet van terugvinden:

Frontaal Naakt. » 2010 » november
ImaDima scheldt graag op ‘Nederlanders’, daar heeft ze ‘goede redenen’ voor. En moslims zijn betere mensen dan christenen. En als we wat meer zouden focussen op de overeenkomsten in plaats van de verschillen tussen mensen, zou de wereld er een stuk beter uitzien.

Wij denken dat Peter ‘leve de moslims’ Breedveld het in het verwijderde stuk roerend met ImaDima eens was, en het niet zozeer heeft verwijderd om háár te beschermen, als wel om zichzelf uit de wind te houden.

In tegenstelling tot wat Peter ‘de leugenaar’ Breedveld hier suggereert, heeft de ophef rond ImaDima nix met zijn stukje te maken, maar alles met een twiet, waarin zij had gezegd dat het jammer was dat de Duitsers de Hollanders niet vergast hadden. Wij hadden de desbetreffende twiet van @imadima overigens gezien, maar ons er niet druk over gemaakt, doch haar laten weten:

@imadima Deze opmerking is zo dom dat ik er niet eens boos om kan worden. Sta je al op de wachtlijst voor het speciaal onderwijs?

Ook hebben wij haar gevraagd:

@imadima Vertel eens: wanneer heb jij gelijk gehad en gekregen? Ik kan mij dat niet voorstellen, dus ik zou daar graag bewijs van zien.

En deze is ook van ons:

Mensen als @imadima laten zien dat de eis dat je een IQ zou moeten hebben om te mogen twitteren zo gek nog niet is. http://www.opinieleiders.nl/wordpress/?p=14451

Evenals deze:

In de categorie ‘Domme mensen die denken dat ze slim zijn’ http://www.opinieleiders.nl/wordpress/?p=35969 … is @imadima binnengekomen op 1. https://twitter.com/imadima/status/389752590499454976

Mocht u hierover op Twitter van gedachten willen wisselen, zoudt u dan zo vriendelijk willen zijn @FrontaalNaakt, zoals Peter ‘Flontara Nakata‘ Breedveld op Twitter heet, en @Opinieleiders (dat is ons geschorste account) af en toe in dezelfde twiet te noemen? Daar krijgt hij namelijk bloedgolven van en dat vinden wij leuk.

TOEVOEGING: Het stuk van Peter ‘niet aan de cache gedacht’ Breedveld bleek nog in de cache van Google te zitten en wordt besproken in ‘Peter Breedveld en Zwarte Wilders‘. Vergeet niet Peter ‘wat ben ik toch een sukkel’ Breedveld de groeten te doen van Cpt. Iglo en @Opinieleiders. Dank u.

21-10-2013 12.36 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Godsdienstwaanzin, Personen, Twitter, Webzijden


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties