Peter Breedveld probeert munt te slaan uit Zwarte Piet

Peter Breedveld is een antisemiet die geen antisemiet genoemd wil worden en die heel erg boos is op ene Elma Drayer. Elma Drayer heeft Peter ‘de antisemiet’ Breedveld en zijn islamitische vrouw, de onbetrouwbare Hassnae Bouazza, namelijk te kakken gezet als de antisemieten die zij zijn en dat is bij Peter ‘nou valt iets al gauw verkeerd’ Breedveld helemaal verkeerd gevallen. Hij spoorde al niet, maar sinds dat akkefietje is hij het spoor helemaal bijster en ziet hij Elma Drayer overal.

Omdat er steeds minder mensen geïnteresseerd zijn in zijn geraaskal over de moslims en hij wel heel erg graag aandacht wil, doet Peter ‘ik klets nu eenmaal graag uit mijn nek’ Breedveld nu pogingen de zwartepietdiscussie te kapen, met als kennelijke argument dat hij het geweten der natie is en dat iedereen naar hem moet luisteren. Vandaag gaan wij in dat kader weer eens een kloosriedje doen, en wel van ‘Zwarte Piet staat voor negerhaat‘. Het begint zo:

Nou, het is in elk geval duidelijk waar Zwarte Piet voor staat: voor haat.

Peter ‘de schoolkrantredacteur’ Breedveld heeft kennelijk ergens geleerd dat je een persbericht met de belangrijkste zin moet beginnen, of dat je de aandacht van je lezer meteen moet opeisen met een boude bewering. Dit is echter geen persbericht en een boude bewering moet je wel adstrueren, dus wij zijn benieuwd of hij dat gaat doen.

Pure, onversneden, zinderende haat.

Neen dus. In ieder geval niet meteen.

Voor ‘nikker lover‘, voor ‘negerslet‘, voor ‘viese rvuil verwende kankerhoer ik hoop dat je doodvalt het liefst doe ik het zelf tyfushoer.’

Zo, is dat zo. Sinds Jules Croiset geloven wij niet iedereen op zijn woord, en daarvoor ook al niet, dus bewijs eerst maar eens dat die termen daadwerkelijk gebezigd zijn en daarna dat dat niet gedaan is door mensen die een julescroisetje probeerden te doen. En als die woorden dan daadwerkelijk geuit zijn door een zwartepietfan, wat dan nog? Het is wel een beetje generaliserend om alle zwartepietfans over een kam te scheren, dacht u niet?

Jahaa, straks met je kinderen naar zwarte pieten zwaaien bij de Sinterklaasintocht.

Tegen wie heeft hij het?

Onze hard bevochten zwarte pieten.

Het zijn in ieder geval niet zijn hard bevochten Zwarte Pieten, want hij is geen fan.

Zwaaien, godverdomme!

Wij vermoeden hier ook een stukje frustratie, omdat hij zelf geen gezellig gezinsleven met kinderen in de sinterklaasgelovige leeftijd meer heeft, en misschien wel nooit gehad heeft ook, gunt hij het anderen niet.

Tot je er een lamme arm van krijgt.

Ja, hij gunt het ze echt niet. Hij is stikjaloers. Of was het nou stinkend jaloers?

Zwarte Piet is onze gesublimeerde negerhaat, een bliksemafleider.

Herhaalt hij zich nou, of verbeelden wij ons dat maar?

Dankzij Zwarte Piet hebben mensen met een donkere huidskleur al die tijd relatief veilig in Nederland kunnen wonen.

Waar heeft die man het over? Negers hebben eeuwenlang veilig in Nederland kunnen wonen en kunnen dat nog, maar daar heeft Zwarte Piet helemaal nix mee te maken.

Maar durf zelfs maar te suggereren dat Zwarte Piet aan de huidige tijd moet worden aangepast en het werkt niet meer.

Daar wordt nu anders uitgebreid over gediscussieerd en er zijn heel wat mensen die ook geen kleine kinderen meer hebben, of nooit hebben gehad, die die suggestie graag overnemen. En de meeste mensen die vinden dat Zwarte Piet Zwarte Piet moet blijven, gaan zich er pas over opwinden als ze er bij de intocht achterkomen dat de organisatie is gezwicht voor het geschreeuw van de domste zwartepiethaters en Zwarte Piet heeft weggelaten. Wij zitten al te wachten op de aflevering van het Sinterklaasjournaal waarin alle Pieten tegelijk om het leven komen, bijvoorbeeld doordat hun boot ergens voor de Franse kust uit het water wordt geschoten omdat die Fransen het onderscheid niet kunnen maken tussen een Zwarte Piet en een Somalische piraat.

Dan richt al die ongebreidelde haat zich weer op degenen voor wie hij bedoeld was.

Peter ‘dat past nu eenmaal in mijn ziektebeeld’ Breedveld kan nooit eens niet overdrijven. Waar de normale vijand van Zwarte Piet in Zwarte Piet geheel ten onrechte iets racistisch ziet, ziet Peter Breedveld in Zwarte Piet “gesublimeerde negerhaat”. Probleem daarmee is dat Zwarte Piet altijd keurig behandeld wordt, en dat er op geen enkele wijze uiting aan die haat gegeven wordt, behalve door de negers die Zwarte Piet haten. Daar klopt dus iets niet. En dan hebben we het natuurlijk niet over de veelal allochtoonse jongeren die Sinterklaas en Zwarte Piet gaarne mogen lastigvallen, want dat is een heel ander verhaal.

Dan zien we waar de Nederlander voor staat.

De concentratie loze kreten in dit stukje is zelfs voor Peter ‘de vleesgeworden loze kreet’ Breedveld erg hoog.

Dan zien we wat Nederland werkelijk is: een volk van negerhoerroepers.

Heeft u misschien wat cijfertjes, meneer de schoolkrantredacteur?

Maar ga dat nou geen racisme noemen, lieve mensen.

Waarom niet? Of waarom wel?

Dat is inflatoir gebruik van het woord.

Zou het?

Racisme is héél iets anders.

Wij hebben ons er nooit zo in verdiept, maar als hij het zegt, zal het wel. Of niet, want hij lult wel vaker maar wat.

En de ene negerhoerroeper is de andere niet.

Dat is waar. Net zoals de ene islamapologeet de andere niet is, de ene kunstbenenverkoper de andere niet is en de ene racismeschreeuwer de andere niet is.

Nederland is níet racistisch.

Dat is waar. Het aantal racisten in Nederland is tamelijk klein.

Ik herhaal: Nederland is níet racistisch.

Het klopt nog steeds, maar waarom het zo snel herhaald moest worden, is niet duidelijk.

Knoop dat nou in je oren: Nederland is níet racistisch.

Zou hij denken dat we doof zijn? Of dat we het niet geloven omdat hij het zegt?

Nee echt, Nederland is superieur ten aanzien van alle andere landen.

Een merkwaardige gedachte. Hoe nationalistisch en dom moet je zijn om zoiets te denken? En als Peter ‘het is niet zo bedoeld’ Breedveld het niet zo bedoelt, maar bedoelt te zeggen dat alle Nederlanders behalve hij er zo over denken, moet hij dat zo zeggen. Maar dat doet hij niet, want hij weet dat wij dan weer om cijfertjes gaan vragen en die heeft hij niet. Hij lult maar wat, namelijk. Maar dat hadden we misschien al gesuggereerd.

Wij gaan niet over de rooie vanwege een cartoon van één of andere profeet.

Wij niet, maar sommige vriendjes en vriendinnetjes van Peter ‘moslims zijn lief’ Breedveld wel. En hoewel die mensen geboren en getogen zijn in Nederland, rekent Peter ‘mislukte manipulatie?’ Breedveld ze voor het gemak even niet bij de Nederlandse bevolking, want dan gaat zijn schreeuwverhaal helemaal de mist in. De Nederlandse bevolking is namelijk geen homogeen gezelschap, met als gevolg dat negers die tegen Zwarte Piet zijn en Limburgers die Zwarte Piet willen handhaven allemaal Nederlanders kunnen zijn, of wij dat nou leuk vinden of niet.

En in Nederland hebben de vrouwen volledige zeggenschap over hun eigen seksualiteit.

Die man heeft de nodige frustratie in zich. Zou hij er niet vaak genoeg op mogen?

Zij kiezen de partner die zij willen.

Zou Hassnae hem hebben laten vallen, omdat ze gemerkt heeft dat ze helemaal niets aan hem heeft?

Kijk maar naar Doutzen Kroes, kijk naar Anouk.

Waarom?

Die negerhoeren kiezen in alle vrijheid voor een zwarte man zonder dat ze ter verantwoording worden geroepen voor hun landverraad.

Landverraad? In welke eeuw leeft die man? In welk land? Zijn we in oorlog? Maar, even voor de duidelijkheid: Peter ‘de ene obsessie is de andere niet’ Breedveld besteedt nogal wat tijd en energie aan Twitter en Internet (met kennelijk goedvinden van zijn werkgever) en op Twitter en Internet wordt er gescholden op Doutzen Kroes en Anouk. Dat mag niet van Peter ‘dat mag niet van mij’ Breedveld, want van Peter ‘schelden mag nooit’ Breedveld mag alleen iedereen die het niet met Peter ‘ik ben de weg, de waarheid en het leven’ Breedveld eens is verrot gescholden worden. Dat telt namelijk niet als schelden, vindt hij.

Totaal anders dan de Arabische wereld, waar vrouwen worden gezien als hoeren.

Peter ‘Flontara Nakata‘ haalt zijn stokpaardje tevoorschijn. Voor hem is, merkwaardigerwijze, islam synoniem aan Arabische wereld en het is nu eenmaal zijn zelfgekozen lot, of opgedrongen door zijn vrouw, dat kan ook, om te allen tijde de islam te verdedigen tegen aanvallen, of die er nu zijn of niet. Dat een land als Tunesië ook deel uitmaakt van de “Arabische wereld” en dat ze daar voornamelijk een schijthekel hebben aan de door hem gepropageerde vorm van islam, weet hij waarschijnlijk niet eens, of hij wil het niet weten.

Verschrikkelijk is dat, die respectloosheid, dat virulente seksisme.

Wij moeten de eerste hoerroeper nog tegenkomen die zich drukmaakt over sexisme. Peter ‘in mijn eigen wereld zie ik wat ik wil’ Breedveld leeft echter in een eigen wereld en in die wereld komt hij uitsluitend mensen tegen die hij makkelijk kan tegenspreken, wat heel prettig voor hem is, maar in zijn stukjes weet hij de stap naar de realiteit niet te maken, met als gevolg dat hij non-discussies voert, met non-argumenten.

Dat de eer van een land staat of valt met de vagina’s van zijn vrouwen.

Dat hebben wij nou nog nooit iemand horen beweren, en Peter Breedveld waarschijnlijk ook niet, maar die verzint ze nu eenmaal waar je bij staat.

Nee, dat hebben wij beter voor elkaar.

Geen idee. Het interesseert ook niemand.

Toch?

Nogmaals, geen idee.

Rondje Domrechts: GeenStijl vindt dat Anouk het er zelf naar gemaakt heeft en spreekt er schande van dat er mensen zijn die de werkgevers van autochtone negerhoerroepers benaderen.

“Domrechts”. Schelden mag, als je Peter ‘ik mag dat’ Breedveld bent. Doet het er iets toe wat GeenStijl vindt? Voor ons niet. Voor Peter ‘ik wil GeenStijl zijn in plaats van GeenStijl’ Breedveld wel, want in zijn fantasiewereld neemt hij het gewapend met zijn stokpaard dagelijks op tegen GeenStijl. In zijn verwrongen geest staat GeenStijl voor alles wat er volgens hem mis is met Nederland.

Zoiets doe je niet, vindt GeenStijl en dat ben ik vol-le-dig met ze eens.

Voor wie Peter ‘iedereen kent mij’ Breedveld niet kent: hij is ooit vijf minuten landelijk bekend geweest omdat hij had getwiet dat PVVjers moesten worden doodgeschoten. Er zijn toen mensen geweest die vonden en hardop zeiden dat hij ontslagen moest worden. Nu probeert hij te suggereren dat GeenStijl zijn werkgever benaderd heeft en dat ze daarom nu hun mond moeten houden.

Je reinste NSB vind ik dat.

Wij zijn erg onder de indruk.

En Joshua Livestro is ook ontdaan van al dat agressieve racisme.

Het is toch wat. Maar wat is het?

Livestro is de hoofdredacteur van De Dagelijkse Standaard, de website waar Joost Niemöller tot voor kort het ene na het andere stuk over de inferioriteit van zwarten publiceerde, over de bedreiging van onze beschaving door zwarten, de genetisch bepaalde verkrachtingsdriften van zwarten, enzovoort.

Ja, en?

Goh, meneer Livestro, waar zou die haat jegens donkere mensen toch vandaan komen?

Waarom zou meneer Livestro dat moeten weten? Aan zijn extreemrechtse blerghje kan het in ieder geval niet liggen, want dat heeft niet zo gek veel lezers. Trouwens grappig dat Peter ‘de racist’ Breedveld geen ‘negers’ schrijft, maar “donkere mensen”, alsof negers geen mensen zijn.

Misschien weten ze het bij PowNed?

Waarom zouden ze het daar moeten weten?

Kan de hoofdredacteur van GeenStijl misschien licht op de zaak werpen?

Wij denken zomaar van niet.

Wat denkt de koene strijder tegen onverdraagzaamheid en racisme op het Internet, Jan Bennink hiervan?

Geen idee. Vraag het hem.

Help me out, fellas, laten we het eens over negers hebben.

Waarom?

Maar neuh, die jarenlange haatcampagne tegen donkere mensen in de media kan het nooit zijn.

Welke jarenlange haatcampagne? Zou het kunnen dat Peter ‘ik verzin wat ik nodig heb’ Breedveld die “jarenlange haatcampagne” gewoon uit zijn duim gezogen heeft? Welke media bedoelt hij bijvoorbeeld?

Quinsy Gario heeft dit allemaal veroorzaakt.

Dat is waar, dus dat zal Peter ‘als ik per ongeluk iets waars zeg, spijt me dat’ Breedveld wel niet zo bedoelen.

Klinkt raar, natuurlijk, maar ik vind het goed dat dit gebeurt.

O, fijn. We maakten ons al ongerust.

Ik bedoel: dat het er ís, roep ik al jaren.

Neen hoor, dat roept hij helemaal niet. Hij zeurt al jaren over zijn Hassnae en dat mensen zo gemeen tegen haar doen, maar dat is niet hetzelfde, behalve in het aangetaste brein van Peter ‘zou ik naar de psychiater moeten?’ Breedveld.

Wat Anouk gisteren overkwam, overkomt mijn Marokkaanse vrouw en mij al jaren.

Het is niet. Het is niet eens vergelijkbaar, maar Peter ‘alles gaat altijd over mij, behalve als het over mijn vrouw gaat, maar dan gaat het nog steeds over mij’ Breedveld gaat nu laten zien dat het exact hetzelfde is.

Ik moet al jaren bijna dagelijks lezen dat ik een Marokkaanse hoer neuk omdat geen normale Nederlandse vrouw mij wil, dat mijn mening bepaald wordt door de ‘kleur van het kutje dat ik neuk’, enzovoort.

Het gekke is, dat hij dat al jaren beweert, maar dat hij daar nog nooit enig bewijs voor geleverd heeft. Ook nu niet.

Hassnae krijgt al jaren de grofste beledigingen en bedreigingen voor haar kiezen.

Dat hebben we eerder gehoord, maar alleen van Peter Breedbek.

‘FUCK OFF ben je niet goed bij je kankerkop stinkhoer’.

Dat soort taal vinden wij niet zo heel vreselijk, eerlijk gezegd. Voor de moderne schooljeugd is dat hetzelfde als “eerlijk gezegd ben ik het niet helemaal met u eens, mevrouw”.

‘Wat ben jij een dom moslim hoertje haha‘.

Ook niets om van wakker te liggen, behalve als het gezegd wordt door een klant die van die domheid gebruik gemaakt heeft door minder te betalen dan afgesproken.

Gin Mooy schreef vier jaar geleden al over het fraais, dat ze in haar mailbox krijgt omdat ze met een donkere man is getrouwd.

Geen idee wie Gin Mooy is en haar mailbox interesseert ons niet.

Is nooit enige aandacht voor geweest.

Terecht. Wij gaan hier per slot van rekening ook niet vertellen wat wij dagelijks aan meeltjes weggooien.

Ook Hassnae krijgt voortdurend te horen dat ze het er zelf naar maakt.

Van wie? Geef daar eens een voorbeeld van? De enigen die Hassnae kennen zijn toch een paar mensen die haar aan een lucratief baantje hebben geholpen bij de staatsomroep? Vriendjes en vriendinnetjes van Femke Halsema? Die zeggen dat soort dingen toch niet?

Ze wordt bedreigd en gestalked door een racistische psychopaat, maar het interesseert niemand een ruk.

Over die “psychopaat” die toen nog niet racistisch was, voor zover wij ons kunnen herinneren, heeft Peter ‘als ik het zeg, is het zo’ Breedveld al eens iets geschreven, wat wij toen besproken hebben. Peter ‘het was echt waar hoor’ Breedveld overdreef een beetje, bleek.

Veel mensen storen zich er juist aan dat ik het onder de aandacht breng.

Dat mocht ie willen. Er zijn niet eens “veel mensen” die hem kennen, en er zijn nog minder mensen die zijn stukjes lezen.

Dus ik vind het heel, heel erg wat Anouk en Doutzen Kroes overkomt, maar nu ziet tenminste heel Nederland dat ik al die tijd gelijk had.

Hij bedoelt: ik probeer nu munt te slaan uit “wat Anouk en Doutzen Kroes overkomt” en ik hoop dat “heel Nederland” mij nu eindelijk eens op het voetstuk gaat plaatsen waar ik recht op heb.

Tegelijkertijd presenteert de EU een rapport, stevig onderbouwd met feiten en cijfers, waaruit blijkt dat politiek en media dit racisme accommoderen en aanwakkeren.

Heeft de EU nou ook al een rapport gepresenteerd? Wij hebben het rapport van de Raad van Europa nog niet eens uit, wat verklaard wordt doordat we er nooit aan begonnen zijn, doch dit terzijde. Of zou Peter ‘schijt aan de feiten’ Breedveld denken dat de EU en de Raad van Europa hetzelfde zijn? Misschien moesten ze hem dan toch maar eens ontslaan bij die schoolkrant, want dat kan natuurlijk niet.

De politie blijkt buitensporig veel geweld tegen allochtonen te gebruiken.

Hoe hebben ze dat gemeten?

De politie blijkt aan racial profiling te doen.

Hoe hebben ze dat gemeten?

Er is geen ontkennen meer aan, er wordt hier een dikke, racistische steenpuist uitgeknepen en nu zitten we allemaal onder de pus.

Neen hoor. Er wordt hier door een aantal mensen vreselijk geschreeuwd, maar met het racisme in Nederland valt het reuze mee. Ja, er zijn wat racistische negers, maar dat is gelukkig een minderheid. Wel met een grote bek, maar toch een minderheid.

En Diederik Samsom maar schreeuwen: “Is geen pus!

Dat hebben wij Diederik Samsom nog niet horen roepen, maar wij blijven kennelijk via andere media op de hoogte dan Peter ‘ik ben zelf een medium’ Breedveld.

Is heerlijke, romige, witte chocolade!”

Ach welja.

En over vier jaar blijkt iedereen altijd tegen dit racisme te hebben gevochten en schrijft Elma Drayer een column met citaten uit dit hier stukje van mij, om te laten zien wat een vieze vuile racist ik ben, en hoe ik tekeer ga tegen Anouk en Doutzen Kroes, omdat ze een donkere man hebben.

Ziet u? Elma Drayer. Zodra Peter ‘ik haat Elma Drayer’ Breedveld de naam Elma Drayer hoort, krijgt hij een rood waas voor ogen en voelt hij zich geroepen een stukje over haar te schrijven of haar tenminste in een stukje te noemen. Aangezien hij zelf de hele dag “ik haat Elma Drayer” loopt te mompelen, hoort hij die naam nogal vaak en heeft hij dus vrijwel doorlopend last van eerdergenoemd rood waas. Dit wetende snappen wij nog steeds niet wat haar naam hier ineens doet. Of moeten wij nu concluderen dat Nederland racistisch geworden is doordat Elma Drayer gemeen gedaan heeft tegen Peter Breedveld en Hassnae Bouazza?

29-10-2013 13.19 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Aardrijkskunde, Godsdienstwaanzin, Juridisch, Muziek, Personen, Polls, enquêtes en rapporten, Televisie, Twitter, Webzijden

Er zijn 2 reacties op “Peter Breedveld probeert munt te slaan uit Zwarte Piet”

  1. Jack L. says:

    Zozo. Dus Diederik Samsom wordt ook al in één adem genoemd met de domrechtse vijanden van Breedveld?

    Maar verder is Peter’s blogje een vrij willekeurige opstapeling van signaalwoorden die door trouwe fans misschien wel begrepen wordt, maar inmiddels door de veelheid van niet uitgewerkte beschuldigingen volkomen doodslaat.

  2. Ruud Harmsen says:

    “een column met citaten uit dit hier stukje van mij”

    This here expression is an anglicism! Perhaps even an americanism?


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties