@FrontaalNaakt gaat in de aanval

Zoals u misschien niet weet, hebben wij het op ons genomen ene Peter Breedveld te slopen. In dat kader zijn er op deze webzijde al veel te veel artikelen aan Peter Breedveld gewijd, maar belofte maakt schuld, dus we blijven ons best doen. Daarbij maken we gebruik van Twitter. Dat is meneer Breedveld natuurlijk ook opgevallen en nadat hij eerst geprobeerd heeft ons te negeren en daarna heeft getracht ons van Twitter af te krijgen door ons van stalking en spemmen te beschuldigen, heeft hij nu besloten ons op Twitter rechtstreex aan te vallen en dan is natuurlijk onze doctorandus de lul, want zo werkt dat altijd. Op Twitter noemt Peter Breedveld zich @FrontaalNaakt, dat u dat even weet.

We zetten even een paar van zijn twiets in chronologische volgorde.

 1. Sleep me uit bed, doe het Internet aan, Twitter, wat is het eerste dat ik zie? gezeik. Laster, treiterij, verdachtmakingen, gescheld.
 2. Zo’n Opinieleiders, waar leeft zo’n type voor? Alleen maar om te proberen mij kapot te maken?
 3. Luister, @Opinieleiders, het is Elma Drayer niet gelukt, en Brendel niet, en die zijn slim en kunnen schrijven.
 4. Opinieleiders, Laurence Blik, Bennink, Ruud Harcom, Weijerdesign, Bottehond. De hele freak-show. Hebben jullie geen sollicitaieplicht?
 5. Opinieleiders, Laurence Blik, Bennink, Ruud Harcom, Weijerdesign, Bottehond. De hele freak-show. Hebben jullie geen sollicitatieplicht?
 6. Pyt van der Galiën ‏@Foaroan:
  @Sammiesaul Kuijk is een beroepsquerulant. Hij heeft ook ruzie met Stan van Houcke gehad. http://stanvanhoucke.blogspot.nl/2010/11/calimero-kuijk-3.html … @FrontaalNaakt
  Retweeted by Frontaal Naakt
 7. @EdgeOfEurope Wat-ie doet is iedereen, IEDEREEN aanklampen om te vertellen hoe slecht ik ben. @HKH @Opinieleiders
 8. @EdgeOfEurope Het is gewoon naar en vervelend. En hij is de enige niet. Bennink valt me weer op mijn werk lastig. @HKH
 9. Is Arnold Kuijk toevallig ook degene die Rene Suss uitscheldt voor ‘seniele ouwe jood’ of iets dergelijks?

We hebben er een paar twiets tussenuit gelaten en we willen u vooral even op die laatste wijzen. Onze doctorandus heet Arnold Kuijk en meneer Breedveld verwerkt die naam natuurlijk niet per ongeluk op die manier in die twiet. Wij denken zelfs te weten wat meneer Breedveld hiermede beoogt: hij wil suggereren dat onze doctorandus niet kan schelden zonder iemands afkomst erbij te betrekken. Of, nog erger: hij wil suggereren dat hij onze doctorandus van antisemitische denkbeelden verdenkt. Of zo.

Waarschijnlijk hebben we hier te maken met een geval van projectie. Wij hebben er namelijk meer dan eens op gewezen dat Peter Breedveld een antisemiet is en hebben daarbij ruim aandacht besteed aan zijn manier van schelden en dan met name het uitschelden van ene Laurence Blik, die hij in bovenstaande twiets ook weer noemt. In ‘Peter Breedveld is een antisemiet‘ zegt hij bijvoorbeeld over haar:

[…] Joden als Loor, daar hebben ze het antisemitisme voor uitgevonden.

Maar goed: het doet ons deugd te kunnen constateren dat wij meneer Breedveld inmiddels heel behoorlijk op zijn zenuwen werken en wij gaan dan ook onverdroten voort op de ingeslagen weg.

6-11-2013 13.02 | Door: Cpt. Iglo | Categorie: Personen, Twitter, Webzijden

Er heeft iemand gereageerd op “@FrontaalNaakt gaat in de aanval”

 1. Jack L. says:

  O jee. Peter “wij zijn de good guys”Breedveld heeft zijn voorbereidingen getroffen om zijn schoten hagel op deze site te gaan richten. Eens kijken of hij ook nog iets kan raken.

  Ik ben bang dat het weer iets wordt als: “Arnold Kuijk is een stalkende antisemiet. Het bewijs daarvoor is dit blogje van mijn hand, dat weer verwijst naar een tweet die ik heb geschreven. Keiharde bewijzen dus.”


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties