We kunnen het alleen maar hopen

In ‘Hassnae Bouazza doet huiliehuilie‘ zeiden wij:

Wij weten niet of Peter ‘huiliehuilie’ Breedveld te depressief was om zelf een stukje te produceren, en of hij misschien weer zogenaamd zelfmoordgedachten koestert. We kunnen het alleen maar hopen […]

Ruud Harmsen reageerde als volgt:

> […] We kunnen het alleen maar hopen […]

Dus je hoopt dat iemand, wie dan ook, vriend of vijand, doet er niet toe, depressief is of met zelfmoordgedachten rondloopt??

Zulke dingen vind ik moreel onaanvaardbaar en die zullen mensen in MIJN artikelen dus ook nooit aantreffen. Wel eens gehoord van de uitdrukking “zoiets gun je niemand”?

Weet je eigenlijk wel wat dat is, een depressie, hoe dat voelt?

Wij weten niet hoe een depressie voelt en het interesseert ons geen reet ook. De uitdrukking “zoiets gun je niemand” is aan ons niet besteed. Als Peter ‘huiliehuilie’ Breedveld er niet ooit zelf over begonnen was, zouden wij er overigens nooit aan gedacht hebben, maar nu is het zijn eigen schuld. Een depressie en zelfmoordgedachten die te verhelpen zijn met een bezoekje aan de dierentuin van Tokyo zijn geen depressie of zelfmoordgedachten, doch slechts aandachttrekkerij, aanstellerij en loos gejank.

Wij gunnen hem derhalve de echte depressie en zelfmoordgedachten van ganscher harte, maar denken niet dat hij er echt aan lijdt. We kunnen het alleen maar hopen, net zoals we alleen maar kunnen hopen dat er nou eindelijk eens iemand in zijn omgeving is die hem naar de psychiater stuurt, want volslagen geschift is Peter ‘ze zouden me moeten opsluiten’ Breedveld natuurlijk wel.

20-11-2013 15.24 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Personen, Reacties

Er heeft iemand gereageerd op “We kunnen het alleen maar hopen”


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties