Boycot het WNF!

Het dochtertje van onze stagiaire heeft een abonnement op de Tam Tam, het blad van het Wereld Natuurfonds. Wij hebben al sinds de oprichting van dat fonds een schijthekel aan dat fonds, al was het maar omdat de onbeschoft rijke olifantenjager ‘Prins’ Bernhard er iets mee te maken had. Voordat wij ons beginnen op te winden, gaan wij gauw verder met datgene waarover wij ons zojuist zaten op te winden, zodat we al opgewonden genoeg waren om nu de enorme behoefte te gevoelen ontzettende bloedgolven te onderdrukken, omdat voorkomen niet meer gaat.

Met andere woorden: wij zijn boos. Wij worden hier namelijk ongelofelijk onderbetaald, maar desondanks bekostigen wij, om ons moverende redenen, eerdergenoemd abonnement op eerder genoemde Tam Tam. Het dochtertje van onze stagiaire geniet ervan en daar genieten wij dan weer van. Genieten? Zeg maar gerust genoten. Want wat zagen wij namelijk? Wij zagen namelijk dat dat kankerteringtyfusklote WNF godverdegodverdegodvergodsallejezushierengundernogantoe van ons geld een voetbalclub loopt te sponsoren. Zijn ze nou godverdegodverdegodver helemaal van de pot gerukt? Ja, dat zijn ze godverdomme.

Terwijl ze die kleine kinderen lopen op te jutten om allemaal dingen te doen voor zielige beestjes en het koraal voor de kust van Australi├ź, geven ze zelf hun geld uit aan een veel te weinig bedreigde diersoort, namelijk de zwaar overbetaalde onderpresterende profvoetballer. Het opzeggen van het abonnement is helaas geen optie, omdat wij (“Maar ik vind het zo’n leuk blad, Ome Stommeling”) dan de gebeten hond (ook geen bedreigde diersoort) zijn, en daarom uiten wij onze woede in deze oproep: Boycot het WNF! Neem geen abonnement op de Tam Tam!

Dat zal ze leren. Stelletje klootzakken. En wij kunnen u garanderen dat het feit dat wij congenitaal behept zijn met Go Ahead Eagles en de gesponsorde kutploeg in quaestie de FC Twente is hier niets mee te maken heeft. Misschien moesten wij om ze terug te pesten trouwens maar eens een knuffelige diersoort gaan uitroeien. En de eerstvolgende die ons om een bijdrage voor het WNF durft te vragen schoppen wij persoonlijk zo hard voor zijn kloten dat ze er door zijn achterhoofd weer uitkomen. Hadden wij trouwens al gezegd dat wij boos waren en dat u het WNF moet boycotten?

15-02-2014 23.24 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Beesten in het nieuws, Bezopen, Voetbal

Er zijn 3 reacties op “Boycot het WNF!”

  1. Beste Stommeling Jones, je bent niet goed geïnformeerd want de hoofdsponsor van FC Twente heeft het WNF dit cadeau gegeven. Er gaat geen donateursgeld naar sponsoring van een voetbalclub. Lees dit bericht maar eens: http://www.wnf.nl/nl/actueel/nieuws/bericht/?bericht=6559

  2. Ruud Harmsen says:

    > en de gesponsorde kutploeg in quaestie de FC Twente

    FC Twente, zonder de, had ik hier nativespeakermatig geschreven, ondanks http://rudhar.com/lingtics/hemarabo.htm .

  3. Ruud Harmsen says:

    Zo! Ze lezen je en reageren echt! Dat is toch wel leuk, nonne?


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties