Zielige jodenhater

Op Frontaal Naakt lazen wij ‘Zielige Joden‘. Dit stukje is nu eens niet geschreven door jodenhater Peter Breedveld zelf, maar door ene Jeroen Hoogeweij, iemand die zich kennelijk heel erg bij Peter ‘ik ben de beste‘ Breedveld wil inlikken. Sommige mensen schamen zich gewoon helemaal nergens voor. Het stukje is van hetzelfde bedenkelijke niveau als de stukjes van Peter ‘niveau? Ik? Dank u voor het compliment’ Breedveld zelf doorgaans zijn en bevat tevens dezelfde voorbeelden, redeneringen en overige flauwekul die Peter ‘dat is nu eenmaal alles wat ik heb’ Breedveld steeds in zijn geraaskal verwerkt.

Wij gaan niet het hele stukje met u kloosrieden maar pikken er een fragment uit, tegen het eind.

Overigens is het begrip ‘Jodenhaat’ wel degelijk aan inflatie onderhevig.

Dat zouden Peter ‘de jodenhater’ Breedveld en zijn nieuwe vriendje wel willen, maar het is niet zo.

Zo beticht de op Frontaal Naakt welbekende blogster ‘Loor’ Peter en Hassnae van antisemitisme en stelde een eigen ‘monitor‘ op, die eigenlijk alleen over haarzelf gaat.

Bij “monitor” heeft Jeroen ‘ik schrijf gewoon op wat Peter dicteert, meer niet’ Hoogeweij een skakel aangebracht naar het stuk ‘Stotterlingo‘. Dat stuk wordt ook genoemd in ‘Frontaal Naakt stopt niet‘ en als u dat nog niet gelezen heeft, heeft u iets gemist. Overigens is Loor niet de enige die “Peter en Hassnae” van antisemitisme beticht en het is nog volkomen terecht ook. Maar ja, dat gaat Peter ‘alles is altijd de schuld van Loor en GeenStijl’ Breedveld om hem moverende redenen niet toegeven.

Hierin zijn alleen uit zijn verband getrokken uitspraken te vinden die weliswaar getuigen van een zekere antipathie tegen haar persoonlijk, maar geen moment van het antisemitisme getuigen dat we op GeenStijl aantreffen.

Jeroen ‘dat mocht niet van Peter’ Hoogeweij heeft ‘Frontaal Naakt stopt niet’ en ‘Peter Breedveld is een antisemiet‘ duidelijk niet gelezen. En om de virulente haat die uit de citaten spreekt af te doen als “een zekere antipathie”, moet je een gaatje in je hoofd hebben, vinden wij.

Maar goed, het stukje is alleen maar meer van hetzelfde, dus we hebben er nu alweer veel te veel tijd en aandacht aan besteed en daar houden we nu acuut mee op.

15-03-2014 12.00 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Personen, Webzijden

Er zijn 5 reacties op “Zielige jodenhater”

 1. dick jansen says:

  FN ontpopt zich steeds meer als een virtuele open inrichting. Vandaag ook een fantastische bijdrage van de obese bijzit van de oppergek.

 2. Ruud Harmsen says:

  De Grote Vrager schreef:
  ==
  Jeroen Hoogeweij, iemand die zich kennelijk heel erg bij Peter […] Breedveld wil inlikken.
  ==

  Weer inlikken, beter gezegd.

  Ooit was hij er kind aan huis, als Jabir (zie o.a. http://rudhar.com/recensie/pbreedv/2110922c.htm en vandaar http://www.frontaalnaakt.nl/archives/corrupt.html), daarna met ruzie vertrokken, beeldde Hassnae af met hitlersnorretje wat hij bij Barracuda later nog steeds wel vond kunnen, wat ik niet met hem eens was (als Google het eigen Blogspot zou mee-indexeren, kon ik het opzoeken, maar helaas).

  Recent maakte hij na omzwervingen als moderator-aan en -af bij Swapichou (dat inmiddels helemaal stilgevallen is) een vreemde zwaai, en nu is hij opeens weer helemaal in de gratie bij de Frontaalnaakt-hoofdredactie, inclusief het ijverig natrappen van Loor.

 3. Ruud Harmsen says:

  Zijdelings verwant:
  @FouadSidali @Hassnae @GeertWildersPvV http://rudhar.com/recensie/pbreedv/2140315.htm “Niet absoluut; niet hetzelfde”

 4. Thon says:

  Ik lees Frontaal Naakt vanwege de broodnodige nuance.

 5. Ruud Harmsen says:

  Zie de discussie onder http://swapichou.wordpress.com/2014/03/01/swapichou-is-in-winterslaap/comment-page-1/#comment-24939

  Voor zolang het er nog staat, want een van de betrokkenen is opeens weer moderator op die voorheen stilgevallen site. Dus er zal binnenkort in het kader van de vrije meningsuiting wel weer fors geschrapt en geblokt gaan worden.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties