Peter Breedveld heeft iets tegen Elma Drayer (2), nogmaals

In ‘Peter Breedveld heeft iets tegen Elma Drayer (2)‘ zeiden wij onder andere:

Peter ‘ik doe niet aan vindplaatsen’ Breedveld vertelt weer eens niet waar hij die citaten precies gevonden heeft, zodat wij niet eens kunnen constateren of hij nauwkeurig geciteerd heeft en wat Loor met deze opmerkingen bedoeld zou kunnen hebben, als zij ze al gemaakt heeft.

Inmiddels heeft Peter ‘van tevoren nadenken? Nooit!’ Breedveld ‘Elma Drayer (2)‘ aangepast, en staat er:

Voor alle duidelijkheid: deze citaten komen van het blog van Laurence Myrthe Blik, alias Loor, die zich volgens Drayer ‘weleens druk maakt om Jodenhaat’.

Dat stond er al en de ingelaste toevoeging luidt:

De citaten zijn niet van Blik zelf, maar van haar vrienden Peter Siebelt en Daniël Teeboom en die laatste werd door Drayer, die toen chef van het katern Islamofobie en Buitenlanderhaat was, naar Trouw gehaald om daar mensen in paginagrote artikelen van antisemitisme te betichten.

Wij herhalen wat wij zeiden:

Peter ‘ik doe niet aan vindplaatsen’ Breedveld vertelt weer eens niet waar hij die citaten precies gevonden heeft, zodat wij niet eens kunnen constateren of hij nauwkeurig geciteerd heeft en wat Loor met deze opmerkingen bedoeld zou kunnen hebben, als zij ze al gemaakt heeft.

Dat kan goeddeels hetzelfde blijven, alleen moeten we dus nu vaststellen dat Loor die opmerkingen niet gemaakt heeft.

Ik vind het een bizarre manier van je druk maken om Jodenhaat en een beetje hypocriet, maar goed, ik ben dan ook een duistere kracht van het internet en de ene Jodenhater is de andere niet.

Dit is bijna hetzelfde als wat er eerst stond, maar hij heeft er “een beetje hypocriet” aan toegevoegd. Wij hebben geen idee volgens welke redenering hij Loor van hypocrisie meent te kunnen beschuldigen op grond van andermans woorden. Wij herhalen wat wij bij de oorspronkelijke passage zeiden:

Waarom Peter ‘de vleesgeworden omweg’ Breedveld probeert Elma Drayer een eind weg te zetten met behulp van citaten die niet van haar afkomstig zijn, ontgaat ons.

Peter ‘de vleesgeworden integriteit‘ Breedveld aan het werk, zullen we maar zeggen.

19-03-2014 16.15 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Personen, Webzijden

Er heeft iemand gereageerd op “Peter Breedveld heeft iets tegen Elma Drayer (2), nogmaals”

 1. Geert says:

  Peter Breedveld is een smeerlap. Loor tweette op donderdagavond het volgende:

  @LoorSchrijft:
  “Benali zo in #Nieuwsuur. Hij mag boos zijn op Wilders. Lees ook zijn mening over A’damse joden: http://hoeiboei.blogspot.nl/2012/05/abdelkader-benali-de-sjeik-en-de-joden.html

  Breedveld vertaalt dat op deze manier naar zijn duizenden volgers:

  @FrontaalNaakt:
  “Denk erom, wie zich uitspreekt tegen Wilders, wordt door Laurence Myrthe Blik van antisemitisme beschuldigd. Met alle gevolgen van dien!”

  https://twitter.com/FrontaalNaakt/status/446772305012994048


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties