De complottheorie van Peter Breedveld

We hebben geen tijd of zin om al het geraaskal van Peter Breedveld naar aanleiding van de recentste provocatie van Geert Wilders te kloosrieden, maar in ‘De Zottenkoning‘ staat een stukje inkijk in de verwrongen belevingswereld van Peter ‘no soy loco, soy aeroplano‘ Breedveld dat wij u niet willen onthouden:

Waarom lieten de media en de politici Wilders gisteren dan opeens keihard vallen?

We zijn benieuwd.

Welnu, zijn rol is uitgespeeld.

Peter ‘daar zit iets achter’ Breedveld gaat er dus van uit dat Geert Wilders een marionet is van “de media” en “de politici”.

Hij heeft zijn nut bewezen door de weg vrij te maken voor de meest racistische wetten die Nederlands sinds de Tweede Wereldoorlog heeft aangenomen.

“Die Nederlands”? Het is alsof we Ed van Thijn horen praten. Maar het was dus allemaal een opzetje van “de media” en “de politici” om er een stel racistische wetten door te drukken. Benieuwd welke wetten dat zijn en of die werkelijk zo erg zijn dat ze daar zo’n lange aanloop voor nodig hadden.

Gevestigde politici van main-stream partijen kunnen het nu zonder risico hebben over het etnisch monopolie op overlast van Marokkanen en wetten indienen die Antilliaanse Nederlanders tot tweederangsburgers maken.

Geen idee welke politicus het in zijn bolle harses gehaald zou kunnen hebben om Marokkanen een etnisch monopolie op overlast in de schoenen te schuiven, want dat heeft zelfs Geert Wilders nog niet gepresteerd. En waarom niet? Omdat Marokkanen dat monopolie niet hebben. En dat Antillianen anders behandeld worden dan mensen die in het moederland geboren en getogen zijn, lijkt ons ook niet heel vreselijk. Zou Peter ‘in het buitenland wonen alleen maar negers’ Breedveld overigens niet weten dat er ook geboren en getogen blanke Antillianen zijn?

De gevestigde media verspreiden nu nazistische rassentheorieën alsof het de normaalste zaak van de wereld is om te beweren dat zwarten vaker vrouwen verkrachten omdat ze een lager IQ en een hoger testosteronniveau hebben.

Wij weten niet wat Peter ‘ik lul maar wat’ Breedveld onder de gevestigde media verstaat, maar hij heeft een skakel aangebracht naar een stukje dat hij zelf geschreven heeft over Joost Niemöller, dus wij denken niet dat de definitie die Peter Breedveld hanteert dezelfde is als de onze of enig raakvlak met de werkelijkheid vertoont.

Alle politieke partijen én de media hebben de PVV leeggevreten.

Dus ze zetten een marionet op het podium en tijdens de voorstelling wordt die leeggevreten? Dat klinkt als een experimentele aflevering van Itchy & Scratchy. De zin van deze merkwaardig ingewikkelde handelswijze ontgaat ons, maar dat hebben we wel vaker bij complottheorieën. Wij beschouwen het als teken dat onze geestelijke gezondheid vooralsnog beter is dan die van de desbetreffende complotter, in casu Peter Breedveld.

De PVV is zelf niet meer nodig.

De PVV: een voedselbank aan een touwtje. Een merkwaardig beeld.

Het bloed en het vlees van de PVV zijn nu overal ingetransubstantieerd: in de VVD, de PvdA, het CDA, in Pauw & Witteman en RTL Nieuws, in de Volkskrant en in Trouw.

Peter ‘dat krijg je bij je studie Japans niet’ Breedveld heeft niet zo goed opgelet bij Biologie, dus hij weet niet hoe het spijsverteringskanaal werkt. Wij wel, dus wij leggen het even uit: ongeacht wat je er in stopt, er komt stront uit. De gedachte dat een carnivoor de gedachten en denkbeelden van zijn eten zou overnemen hebben wij wel eens ergens gehoord, maar toen ging het over echte kannibalen en werd er bovendien bijgezegd dat de gedachte onjuist was. Als de gedachte zou kloppen, zouden we ervan uit moeten gaan dat het dieet van Peter ‘van nadenken word ik vooral heel erg moe’ Breedveld bestaat uit goudvis en tweetenige luiaard.

De PVV zelf is een lege huls geworden, de schil van de uitgeperste sinaasappel, achteloos weggegooid door degenen die zich het sap goed laten smaken.

“Een citroen heeft een IQ”, hebben wij vaak gehoord, want dat komt uit de sketch ‘Goede Peer’ van Van Kooten & De Bie, maar dat een citroen of een andere zuidvrucht er politieke denkbeelden op na zou houden, lijkt ons wel heel erg sterk. Afijn, hierna raaskalt hij nog even wat door, maar wij vinden het zo wel genoeg en verwachten van u hetzelfde.

21-03-2014 18.45 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Aluhoofddeksels, Geert Wilders, Politiek, Webzijden

Er heeft iemand gereageerd op “De complottheorie van Peter Breedveld”

  1. D. G. Neree says:

    Het was Diederik Samsom in 2011 die het in zijn bolle harses gehaald had om Marokkanen een etnisch monopolie op overlast in de schoenen te schuiven.
    http://www.nrc.nl/nieuws/2011/09/15/pvda-kamerlid-samsom-ontzet-over-overlast-straattuig/


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties