Peter Breedveld gaat geen aangifte doen tegen Yoeri Albrecht

Yoeri Albrecht is op deze webzijde twee keer genoemd.

De eerste keer in ‘Peter Breedveld zeurt weer om aandacht‘, waar wij Peter Breedveld citeerden, die zei:

Alles in dienst van de door Yoeri Albrecht verlangde vooruitgang natuurlijk.

De tweede keer dat Yoeri Albrecht genoemd werd, was in ‘Peter Breedveld wil erg graag bedreigd worden‘, waar wij ons afvroegen:

En wie mag Yoeri Albrecht dan wel weer wezen?

Omdat Peter ‘Yoeri Albrecht is een monster’ Breedveld vandaag een heel stukje aan Yoeri Albrecht gewijd heeft, moeten wij onze zonnige zaterdagmiddag weer opofferen aan een kloosried. Gelukkig hebben wij een tuin, een laptop en wat te drinken, dus daar gaan we. Het heet ‘Ik ga aangifte doen tegen Yoeri Albrecht‘.

Die kop klopt niet, durven wij zomaar te zeggen. Peter ‘veel geschreeuw en weinig wol’ Breedveld gaat geen aangifte doen tegen Yoeri Albrecht. Wij hopen natuurlijk dat hij door onze opmerking zo boos wordt dat hij toch aangifte gaat doen tegen Yoeri Albrecht, want dan kunnen we lachen. Het begint:

De hoop op een inhoudelijke discussie met de vertegenwoordigers van Domrechts heb ik allang opgegeven.

Wij kennen Domrechts niet en weten niet wie de vertegenwoordigers van Domrechts zijn, of waarom ze inhoudelijk zouden moeten willen discussiëren met Peter ‘de roeptoeter’ Breedveld.

Het heet niet voor niks ‘Domrechts’.

Niet? Vertel daar eens wat meer over?

Maar dat betekent natuurlijk niet dat ik elke fluim maar van alles over me laat rondtoeteren.

Natuurlijk niet. Het betekent ook niet dat de bodemgesteldheid van Zuidoostgroningen volgend jaar een eindexamenonderwerp is, of dat Gotlib ooit een strip getekend heeft waarin een neushoorn een ei probeerde uit te broeden. Het betekent helemal nix, namelijk.

Dat er op Twitter allerlei anoniem low-life een dagtaak van maakt me te belasteren, beschouw ik inmiddels als een gegeven, maar nu ook invloedrijke haatpropagandisten als Elma Drayer en Yoeri Albrecht lopen te etteren en te zuigen, sla ik terug.

Uit “anoniem low-life” maken wij op dat Peter ‘Übermensch’ Breedveld de anonieme mensen die hem “belasteren” minderwaardig vindt. Aangezien hij geen voorbeelden van laster geeft, is niet eens duidelijk of hij belasterd wordt, maar om meteen zo hoog van de toren te blazen, lijkt ons in alle gevallen overdreven.

Wij kennen Elma Drayer alleen dankzij Peter Breedveld, en Yoeri Albrecht kennen we niet, dus of het werkelijk “invloedrijke haatpropagandisten” zijn, weten wij niet. Wel weten wij dat Elma Drayer op deze webzijde voor het eerst genoemd is in ‘Frontaal Naakt stopt niet‘, omdat zij een stukje had geschreven waarvan Peter ‘huiliehuilie’ Breedveld nogal overstuur was. In hoeverre zij en Yoeri Albrecht nu “lopen te etteren en te zuigen”, weten wij niet, maar Peter ‘de overdrijver’ Breedveld kennende, denken wij dat het wel mee zal vallen.

Welke slang er schuilgaat achter het mombakkes van lipstick en parelketting dat Elma Drayer heet, zet ik regelmatig uiteen in mijn onthullende feuilleton en tegen de directeur van bozewittemannenbolwerk De Balie Yoeri Albrecht, tevens suikeroompje van het Rifapenhatersblog The Post Online, ga ik eens fijn aangifte doen wegens smaad en laster.

Dat “onthullende feuilleton” volgen wij op de voet, met onze eigen fijne kloosrieds. Hij heeft inmiddels vijf afleveringen gevuld, bestaande uit geraaskal, herhalingen en herhalingen van geraaskal (zie bijvoorbeeld ‘Peter Breedveld heeft iets tegen Elma Drayer (5)‘). Wij denken dat Elma Drayer inmiddels genoeg materiaal heeft om aangifte tegen Peter ‘de lasteraar’ Breedveld te kunnen doen, wegens smaad en laster. Wij denken niet dat ze dat ook echt gaat doen, want zoveel lezers heeft Peter ‘ik heb heel veel lezers‘ Breedveld bij ons weten niet, dus doodzwijgen is een stuk makkelijker. Yoeri Albrecht is kennelijk de directeur van De Balie. Weer wat geleerd. Wat zou De Balie zijn?

Dat doe ik niet graag, want het betekent uren doorbrengen op een politiebureau om een onwillige agent zover te krijgen voor mijn zijn computer op te starten (been there, done that many times), maar ik ga het echt doorzetten.

Wij geloven hem niet. Wij geloven niet dat hij wel eens zo’n aangifte gedaan heeft, noch dat hij het echt gaat doorzetten.

Meer dan een jaar heb ik er bij Albrecht op aangedrongen óf te bewijzen dat ik hem heb bedreigd, óf zijn excuses aan te bieden.

Waarom zo lang?

Albrecht beweert namelijk dat ik op Twitter tegen hem zou hebben gezegd dat-ie ‘over zijn schouder moet kijken’.

En dat moet een bedreiging zijn? Dan zijn wij ook vaak bedreigd, met name toen wij rijles hadden (wij hebben dat namelijk bij een rijschool gehad en niet van Stommeling Jones), iedere keer dat we achteruit moesten rijden. Maar goed, als Breedveld dat gezegd heeft, heeft hij dat gezegd, en zo niet, dan niet.

Ja, ik hoor u al zeggen: “Waar maak je je druk om?

Dat zeiden wij helemaal niet. Wij weten immers dat Peter ‘de stresskip zonder kop’ Breedveld zich overal druk over kan maken, dus wij kijken nergens meer van op.

Block die lul en ga verder met je leven”, maar zo werkt het niet.

Al was het maar omdat Peter ‘ik ben een journalist in ‘t diepst van mijn gedachten’ Breedveld een nogal triest leven heeft, waarin slechts de illusie dat hij via Frontaal Naakt belangrijk is, nog enige vreugde brengt.

De beschuldigingen van Albrecht en anderen achtervolgen me overal en ik kan me nergens in een discussie mengen zonder dat één of andere nitwit, boos omdat ik nou eenmaal altijd gelijk heb, mijn naam gaat googelen en me met al die verdachtmakingen en beschuldigingen om mijn oren gaat slaan.

Ja hoor. Vast.

Ik durf al drie jaar niet meer naar mijn vermeldingen op Google te kijken vanwege de leugenachtige bagger, die Albrecht en zijn soortgenoten over me het internet opflikkeren.

Dat liegt hij, willen wij wedden.

Het is pure intimidatie, terreur om me, uit angst voor mijn vlijmscherpe pen, het zwijgen op te leggen.

De man leeft in een geheel eigen wereld, met zijn vlijmscherpe pen.

Het werkt ook nog in zekere mate, want ik meng me inderdaad niet meer in discussies buiten mijn eigen Frontaal Naakt.

En op zijn eigen Frontaal Naakt maakt hij iedere discussie onmogelijk door mensen die hem niet naar de mond praten te blokkeren.

Het is voor mij onmogelijk mijn mening te uiten, want er komt gegarandeerd iemand met de leugens van GeenStijl, PowNed, The Post Online, De Dagelijkse Standaard, Elma Drayer en Loor Krijgt een Natte van Dode Palestijnse Kinderen aanzetten.

Het is voor Peter ‘durf eens in mijn gezicht te zeggen dat ik een leugenaar ben’ Breedveld helemaal niet onmogelijk zijn mening te uiten en wij zijn weleens leugens over hem tegengekomen, maar die waren dan afkomstig van hemzelf of zijn volgelingen, dus dat bedoelt hij niet.

Wij willen overigens even wijzen op “Loor Krijgt een Natte van Dode Palestijnse Kinderen”. Zoals u misschien niet weet, heeft Peter ‘Loor is joods, moet ik meer zeggen?’ Breedveld al jaren iets tegen Loor (vermoedelijk omdat zij hem een blauwtje heeft laten lopen, doch dit terzijde) en is de manier waarop hij dat meende te moeten uiten er de oorzaak van dat hij door de mand gevallen is als antisemiet. Vandaar dat hij haar zo vaak mogelijk noemt en nooit positief.

Helemaal klaar mee.

Vast niet.

Ik kom sinds kort voor mezelf op.

Ach jeetje. Zou hij dat nou zelf geloven?

Ik zou sowieso nooit tegen iemand zeggen dat-ie ‘over zijn schouder moet kijken’.

Wij ook niet. Maar als Peter Breedveld zegt dat hij iets nooit zou zeggen, geloven wij hem niet op zijn woord, want dat moet je bij die man sowieso niet doen, en het kan zomaar zijn dat hij dronken was toen hij het twitterde en het pas toen hij weer nuchter was, heeft weggehaald. Je weet het niet.

Het is mijn stijl niet, bovendien zou het behoorlijk imbeciel van me zijn om iemand openlijk te bedreigen, zeker na alle ellende die ik al over me heen heb gekregen na verdachtmakingen van Bert Brussen, Bas Paternotte, Elma Drayer, Laurence Blik, Martijn Koolhoven, Peter Siebelt, Marck Burema, Bart Nijman en dat hele zooitje ongedierte dat me dag-in, dag-uit het leven zuur probeert te maken.

Waarom worden wij niet genoemd? Doen wij niet genoeg ons best? Volgens ons zijn wij zelfs de enigen die Peter Breedveld echt “dag-in, dag-uit het leven zuur [proberen] te maken”. Moeten wij er misschien nog een schepje bovenop doen?

Weet u wie wèl gewelddadig is?

Stommeling Jones.

Yoeri Albrecht.

Yoeri Albrecht?

Lees hier hoe Albrecht zich niet kan beheersen, handtastelijk wordt en dreigt:

We zijn benieuwd.

Albrecht verliet de bus, en daar was ik opgelucht over. Maar hij bleek me buiten op te wachten, ging vlak voor me staan zodat ik niet weg kon en begon te schreeuwen: “LUL! KLOOTZAK! IK HEB JE ALTIJD EEN PLEK GEBODEN IN DE BALIE EN MOET JE WETEN WAT VOOR STRONT IK DAARVOOR OVER ME HEEN KREEG! JE BENT BANG VOOR ME!” Nu, eerlijk gezegd was ik dat inderdaad op dat moment, vooral omdat ik zag hoe hij trilde en zich helemaal niet meer in de hand had. Hij leek wel een ander geworden. Zijn ogen stonden raar. Hij greep me bij mijn jasje, hield zijn gezicht op een afstand van twintig centimeter van dat van mij en ging maar door met schelden.

Die Yoeri Albrecht toch. Zijn er ook getuigen van? Maar afgezien daarvan: wij krijgen de indruk dat Yoeri Albrecht heel erg boos was en zich desondanks voldoende wist te beheersen om niet te gaan slaan. Noem dat maar gewelddadig. Als Stommeling Jones gewelddadig wordt, ziet dat er heel anders uit. Maar goed.

Dat is dus in een discussie met racist Joost Niemöller, die Albrecht kennelijk met argumenten niet kon winnen.

Ach, welja.

Nou, dan ben je een kneus, als je het onderspit delft in een discussie met Niemöller en daarom die oude man maar met verbaal en fysiek geweld intimideert.

Vast wel.

Tijd dat de politie iets gaat doen aan het publieke gevaar dat Yoeri Albrecht heet.

Weet u wat wij denken? Wij denken dat Peter ‘my brain hurts’ Breedveld niet goed heeft nagedacht voor hij zijn stukje begon te schrijven (geen deur zo open of wij kunnen hem intrappen) en dat hij nu vooral bezig is Yoeri Albrecht materiaal te leveren voor een frisse aanklacht, bijvoorbeeld wegens laster en smaad.

En alle omstanders die dit nu al een jaar zien gebeuren zonder iets te zeggen, jullie worden ook weer bedankt.

Wie zouden die omstanders zijn?

Het is dankzij jullie stilzwijgende goedkeuring dat hufters als Albrecht zich volstrekt veilig voelen hun terreur uit te oefenen.

Terreur? Wij vatten even samen wat we ervan begrepen hebben: Yoeri Albrecht heeft ergens gezegd dat hij zich door Peter Breedveld via Twitter bedreigd voelt en daar is Peter Breedveld boos over. Zo heel veel terreur kunnen wij daar niet in ontdekken. Maar ja, in de wereld van Peter Breedveld ziet alles er anders uit, dat dan weer wel.

17-05-2014 15.16 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Juridisch, Personen, Twitter, Webzijden

Er heeft iemand gereageerd op “Peter Breedveld gaat geen aangifte doen tegen Yoeri Albrecht”

  1. dick jansen says:

    Het aantal reacties op het blog van die psychopaat vertoont de laatste tijd een sterk dalende lijn, dus hij moet iets verzinnen om aandacht te genereren.
    Het is en blijft een zielige hompelaar, een meelijwekkende clown.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties