Peter Breedveld heeft iets tegen Elma Drayer (6)

Peter Breedveld is een antisemiet die vorig jaar als zodanig te kakken is gezet door Elma Drayer. Wij weten niet of Peter Breedveld voor die tijd al iets tegen Elma Drayer had, maar daarna zeker. Hij vindt zichzelf en zijn hekel interessant genoeg om er een feuilleton van te maken en dat vinden wij dan weer grappig genoeg om iedere aflevering te kloosrieden. Maar niet heus.

Vandaag heeft hij de zesde aflevering afgescheiden en daar worden wij alleen nog maar heel erg moe van. Het is het gebruikelijke geraaskal en dat het nooit meer goed komt met die jongen was inmiddels duidelijk. Wij gaan iets interessanters doen.

Peter Breedveld is een paranoïde megalomane sneue kneus die denkt dat de hele wereld de hele dag met hem bezig is en dat hij een Moslimo-Gallisch dorpje is dat moedig standhoudt tegen ... Ja, waartegen eigenlijk?

21-06-2014 17.41 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Gekte en oplichterij, Godsdienstwaanzin, Personen, Webzijden

Er zijn 2 reacties op “Peter Breedveld heeft iets tegen Elma Drayer (6)”

 1. dick jansen says:

  In vroeger tijden kon je naar het dolhuis om je te vermaken met geestelijk gestoorden, tegenwoordig ga je op internet naar Frontaal Naakt, De Joop enz.
  Leve de vooruitgang.

 2. Jack L. says:

  Moet ik hier nog een blogje aan dit besteden?

  Het zijn weer de bekende overdreven weergaven van een eerdere overdreven weergaven van uit hun verband gerukte tweets in eerdere FN-blogjes.

  Het is altijd wel leuk om kromme versies van de waarheid weer recht te buigen. Maar de vraag is dan: is dat nodig op dit blog? Want is er eigenlijk nog één lezer hier die niet weet waar hij met PB aan toe is?


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties