Waarom Peter Breedveld nog niet van Opinieleiders af is

Met zijn stukje van 10 juni 2014 heeft Peter Breedveld zichzelf definitief buitenspel gezet, zoals wij hebben laten zien. Wij zouden nu rustig achterover kunnen gaan zitten, omdat Peter ‘de richtingsloze sloper’ Breedveld zichzelf, zoals voorspeld, gesloopt heeft, maar zo zijn wij niet. Wij willen namelijk eer van ons werk, want zo zijn wij wel.

Vandaag nemen wij ‘Waarom ik om donaties bedel‘ onder de loep. Om te beginnen geven we even het korte antwoord op de vraag waarom Peter ‘de liegende schooier’ Breedveld om donaties bedelt, en dat luidt: Peter ‘de liegende schooier’ Breedveld bedelt om donaties omdat Peter ‘de liegende schooier’ Breedveld een liegende schooier is.

Vervolgens wijzen wij u erop dat zijn jammerstukje een aan elkaar gelogen jammerstukje is, dat wederom de moeite van het kloosrieden niet waard is, maar waar we een paar stukjes uitplukken omdat we er wel om konden lachen. Fragment 1:

Ook ben ik erg consequent in mijn opvattingen voor de vrije meningsuiting. De meeste mensen die zeggen voor vrije meningsuiting te zijn, bedoelen alleen hun eigen vrije meningsuiting. Ik bedoel ieders vrije meningsuiting te verdedigen, ook die van mensen wier mening ik weerzinwekkend vind.

Wij krijgen nooit de slappe lach, maar als wij ooit de slappe lach zouden krijgen, zou het van zoiets kunnen zijn. Peter ‘Imran Firasat moet dood’ Breedveld, de recentste winnaar van zijn eigen Mohammed B. Award verklaart zich voorstander van de vrije meningsuiting.

Fragment 2:

Ik word gestalkt door obsessievelingen die de hele godganse dag over me twitteren en iedereen, met wie ik op Twitter contact heb, lastigvallen om mij te beschuldigen van antisemitisme.

Bij ‘twitteren’ had hij een skakel aangebracht naar het twitteraccount van uw en onze captain, die twittert als @Opinieleiders. Daar was uw en onze captain wel blij mee, al was het maar omdat iedereen die die skakel volgt, meteen kan zien dat er noch van “de hele godganse dag over [hem] twitteren”, noch van “iedereen […] lastigvallen” sprake is. Wie een beter overzicht wil hebben, kan terecht op ‘Frontaal Naakt c.s.‘, doch dit terzijde.

Laatste fragment:

Het kost me sloten met geld. Ik besteed er ook ontzettend veel tijd aan.

Als Frontaal Naakt hem werkelijk “sloten met geld” kost, doet hij iets goed verkeerd, maar dat hij er “ontzettend veel tijd aan” besteedt, geloven wij best. Sterker nog, wij geloven dat zo best, dat wij ons afvragen waarom die man niet allang ontslagen is, wegens zitten te kloten in de baas zijn tijd, maar dat zal wel een kwestie van vriendjespolitiek zijn.

Hoe het ook zij: zolang Frontaal Naakt in de lucht is, beschouwen wij ons werk niet als beĆ«indigd en daarom is Peter ‘Frontaal Naakt, c’est moi’ Breedveld nog niet van ons af. Neen.

23-06-2014 23.07 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Personen, Twitter, Webzijden

Er heeft iemand gereageerd op “Waarom Peter Breedveld nog niet van Opinieleiders af is”

  1. dick jansen says:

    Breedveld zit de godganse dag op het net dus indirect doneer ik via de belastingen al aan die psychopaat.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties