De zoveelste gotspe van jodenhater Peter Breedveld

Peter Breedveld heeft weer een veel te lang stuk (dat is een pleonasme, want al zijn stukjes zijn qualitate qua veel te lang, doch dit terzijde) afgescheiden, dat wij niet gaan kloosrieden, omdat we onze tijd wel beter kunnen gebruiken en Peter ‘de liegende schooier‘ Breedveld zich sowieso in een onherstelbare duikvlucht bevindt, die binnenkort eindigt, en niet eens met een mooie klap. Het stukje heet ‘Max Pam en Bert Brussen hebben de ironie zelf doodvermoord‘ en is het gebruikelijke gelamenteer over Loor, Elma Drayer en het antisemitisme van Peter Breedveld. Heel sneu allemaal. We pikken er alleen even de volgende alinea uit:

Theo van Gogh, ik zou er wat om durven te verwedden maar we zullen het helaas nooit bewezen zien, zou gehakt maken van jankers als Pam en Brussen. Verbaal dan hè, dat Brussen straks niet op De Jaap gaat zitten blèren dat ik beweer dat Van Gogh Pam en Brussen door een gehaktmolen zou halen om er vervolgens ballen van te draaien. De gehaktmolen is een metafoor. Die kunnen ook niet meer, metaforen. Dankzij Brussen, dankzij De Telegraaf, dankzij GeenStijl, dankzij Elma Drayer, dankzij Max Pam.

Wij vinden het namelijk een enorme gotspe van Peter ‘Imran Firasat moet dood’ Breedveld dat hij, als recentste winnaar van zijn eigen Mohammed B. Award de naam Theo van Gogh nog in de mond durft te nemen. Dat wilden wij even zeggen.

28-06-2014 13.44 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Personen, Webzijden

Er heeft iemand gereageerd op “De zoveelste gotspe van jodenhater Peter Breedveld”

  1. dick jansen says:

    Psychopaat Breedveld slaat wild om zich heen om de totale teloorgang van zijn blogje te verdoezelen. Nu zijn er tenminste nog een paar idioten die reageren. Normale mensen vind je er allang niet meer.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties