Voting4Nobody is zo lijp als een bos prei

Gisteren zagen wij in onze statistieken dat er buitensporig veel interesse was voor een oud stukje, te weten ‘Yvonne van Hertum beschuldigt Mark Rutte‘. Normaal gesproken zijn de bezoekers in zo’n geval spemmers of hekkers, die, meestal via een nanomieme proxy, komen kijken of er nog wat te spemmen of te hekken valt, maar nu niet.

Dit keer waren het echte bezoekers en toen dat vanochtend nog zo was, zijn wij eens gaan kijken waar die vandaan kwamen. Welnu, ze kwamen via Facebook, en wel bij Voting4Nobody vandaan. Zoals u aan het desbetreffende profiel kunt zien, is die Voting4Nobody, of Vote 4 Nobody, dat weet hij zelf ook niet helemaal, een aluhoedje en in dier voege te stom om voor de duvel te dansen, wat ook blijkt uit het stukje waarin de skakel naar ons stukje is aangebracht. In dat stukje zegt de idioot onder andere:

Ik heb het al eerder geschreven Rutte is een pedofiel

En verderop:

Hij was zelfs in 2008 aangegeven
http://www.opinieleiders.nl/wordpress/?p=13977

Ons stukje is van 8 maart 2011 en heeft met 2008 of een aangifte tegen Rutte nix te maken. Het ging slechts over zelfbenoemd pedojaagster Yvonne van Hertum, die een roddel doorvertelde. Wij zeiden onder meer:

Hoe iemand die zichzelf benoemt tot ‘pedojaagster’ een dergelijke beschuldiging “een leuke roddel” kan vinden, ontgaat ons volkomen, maar ja, wij zijn dan ook niet zo lijp als een bos prei.

Wij denken dat Voting4Nobody niet eens begrijpt dat het hier slechts om “een leuke roddel” ging en in dier voege menen wij de mogen concluderen dat hij volslagen geschift is, wat natuurlijk ook al bleek uit het feit dat hij een aluhoedje is. Zo lijp als een bos prei dus.

27-07-2014 10.51 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Aluhoofddeksels, Bewindslieden, Yvonne van Hertum

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties