Peter Breedveld toont opnieuw zijn gebrek aan talent

Stommeling Jones heeft gisteren laten zien dat Femke Halsema niet de beste columniste van Nederland is. Peter Breedveld laat vandaag zien dat hij nog slechter schrijft dan Femke ‘ha, fijn’ Halsema. Dus wat denkt u? Inderdaad, kloosrieden geblazen. Het stukje heet ‘Wij op Domrechts‘.

Peter ‘ik ben wel dom, maar niet rechts’ Breedveld noemt iedereen waarvan hij begrijpt dat die het niet met hem eens is ‘domrechts’. Hij heeft een hele poos geprobeerd de term Roze Khmer ingang te doen vinden, maar gebruikt die tegenwoordig wat minder, waarschijnlijk omdat iemand hem en zijn sekteleden de Blote Khmer begon te noemen en Peter ‘de blije blootlopert’ Breedveld zelf de Blote Kleuter, afgewisseld met de Boze Kleuter. Peter ‘als ik het doe, is het een grapje, als een ander het doet, moet ik huilen’ Breedveld en gevoel voor humor gaan niet samen.

Dat Jalta, dat is precies zo slecht als ik had verwacht.

Peter ‘ik laat liever nix te raden over’ Breedveld is misschien een beetje vooringenomen. De oprichters van “dat Jalta” zijn namelijk mensen waar hij iets tegen heeft, dus die kunnen nooit iets goeds maken.

Meer van dezelfde domrechtse troep waarmee het Internet en de Volkskrant en Trouw al zijn dichtgekoekt.

Peter ‘en het worden er steeds minder’ Breedveld schrijft voor een paar vaste lezers en die lezers weten misschien wat hij bedoelt, maar voor de meeste mensen is dit geheimtaal. Wij zitten er ergens tussenin en weten dat Peter ‘het is puur persoonlijk’ Breedveld iets tegen de Volkskrant en tegen Trouw heeft omdat er bij beide kranten mensen zitten met wie hij een appeltje te schillen denkt te hebben, maar wat hij precies tegen het Internet heeft, ontgaat ons. Of zou hij denken dat het Internet ook een soort van krant is en dat die krant dan ook een redactie heeft, die zich hartstikke doodlacht om Peter ‘de woedende malloot’ Breedveld? En dat hij dus niet weet dat zijn webzijde ook deel uitmaakt van het Internet? Hij is er dom genoeg voor, denken wij.

Bart Schut doet Elma Drayer nog een keer over met zijn alarmistisch gebrul over ‘explosief gestegen antisemitisme’, die natuurlijk uit ‘bepaalde hoek’ komt, die van de moslims.

Wij vertalen de geheimtaal voor u: Bart Schut wijst erop dat er nogal veel antisemitisme voorkomt onder moslims. Elma Drayer heeft dat ook weleens gezegd. Peter Breedveld heeft iets tegen Elma Drayer dus Bart Schut heeft het voorgoed verbruid bij Peter ‘moslims zijn lief’ Breedveld.

Bolkestein debiteert een boel onzin over massaimmigratie, de bekende overdrijvingen, meteen al weerlegd door Flip van Dyke.

Joh!

Annabel ‘dobbernegers’ Nanninga, Annabel ‘rijke en machtige Joden met hun kilometers uitgerolde tenen’ Nanninga, legt in een schoolopstel uit waarom islamofobie beter is dan antisemitisme.

Zo, doet ze dat? En mag dat dan niet van Peter ‘antisemitisme is het beste’ Breedveld?

Goed dat Jalta er is!

Ons maakt het niet zoveel uit. Er is ruimte zat op Internet.

Eindelijk eens een medium dat de ogen niet sluit voor het moslimgevaar!

Dat meent Peter ‘ik preek uitsluitend voor eigen parochie en die snapt dat dit sarcastisch bedoeld is’ Breedveld natuurlijk niet zo.

Verder nog een jongeman die betoogt dat Pim Fortuyn is vermoord omdat hij zo werd gedemoniseerd en hoe schandalig dat is want demoniseren = dodelijk geweld uitlokken en die het vervolgens opneemt voor Wilders’ recht om moslims en Marokkanen te demoniseren en kijk, we moeten uit de euro!

Peter ‘ik kan alleen maar raaskallen’ Breedveld is niet iemand die de moeite neemt zijn lezers een beetje bij de hand te nemen, zoals dat zo mooi heet, bijvoorbeeld door uit te leggen wat er precies aan genoemde stukjes mankeert. Misschien zou hij eens moeten experimenteren met kloosrieden. Of misschien heeft hij dat al gedaan, en heeft hij het opgegeven omdat bleek dat die stukjes bij nadere bestudering zo slecht nog niet waren. Wij kunnen het ons niet voorstellen, maar we weten wel dat het moeilijk kloosrieden is met een rood waas voor ogen, zoals Peter ‘ik dacht ook al, de lucht is toch blauw?’ Breedveld dat permanent heeft.

Verfrissende nieuwe ideeën allemaal, zeg!

Meent ie ook niet.

Gisteren publiceerde dan de grote roerganger Joshua Livestro zijn eerste stukkie.

Mislukte poging van meneer Breedveld om Joshua Livestro belachelijk te maken (“de grote roerganger”) en te kleineren (“stukkie”). Peter ‘de sneuneus’ Breedveld beseft niet dat je daar heel erg mee moet oppassen als je zelf belachelijk en onbeduidend bent, bijvoorbeeld een gereformeerde moslimknuffelende schoolkrantredacteur.

Dat is opgezet volgens een gepatenteerd domrechts stramien, waarbij steeds een regel uit de column van iemand anders wordt geciteerd met daaronder het domrechtse commentaar.

Ach zo. Peter ‘de wereld is mijn school’ Breedveld heeft niet goed opgelet bij Nederlands en weet dus niet wat kloosrieden is.

De domrechtse blogger Michiel Mans deed dat ook vaak, toen hij nog voor Frontaal Naakt schreef, en op een gegeven moment heb ik gezegd dat-ie ermee moest kappen, want ik vind het bloedirritant.

Mocht u het niet weten: de webzijde Frontaalnaakt.nl is lang geleden begonnen als domme schreeuwzijde, waarbij Peter ‘en ik ga ook proberen net zo dik te worden’ Breedveld alle mogelijke moeite deed de zwaar overschatte Theo van Gogh te imiteren. Vervolgens heeft Peter ‘geef mij maar een dikke moslima’ Breedveld een Grote Draai gemaakt en zijn zijn voormalige medeschreeuwers stuk voor stuk vertrokken. De ons onbekende Michiel Mans zou er ook zo eentje kunnen zijn.

Als eerbetoon aan één van mijn fanatiekste stalkers, die dat steeds met mijn stukken doet, zullen we dit verschijnsel ‘kloosrieden’ noemen.

Peter ‘ik wil niet gelezen worden door intelligente mensen’ Breedveld heeft geen stalkers, maar noemt iedereen die de euvele moed heeft zijn stukjes niet alleen te lezen, maar het er ook niet mee eens te zijn en dat met goede argumenten omkleed nog te uiten ook, een stalker. Dat doet hij ook op Twitter, waar hij zijn volgers veelvuldig oproept accounts van ‘stalkers’ aan te geven bij de leiding, om ze te laten schorsen. Uw en onze captain is met zijn account @Opinieleiders een van de slachtoffers van deze verwerpelijke handelwijze, en hoewel Peter ‘ik ben nu eenmaal een bangepoep’ Breedveld ons niet met name noemt, denken wij dat wij er niet ver naast zitten als wij aannemen dat hij ons bedoelt. Geen idee waarom hij denkt dat het gebruik van de term kloosrieden een eerbetoon aan ons zou kunnen zijn, want wij zijn wel erg goed in kloosrieden, omdat het zo leuk is, maar hebben de methode en de term niet verzonnen. Hier hebben wij bijvoorbeeld een citaat uit een boek uit 1991:

Ben ik met al het voorafgaande niet op weg geweest argumenten aan te dragen tegen al dat ‘kloosrieden’ en voor er maar op los te genieten van wat je leest, er voor zorgend om van literatuur niet literatureluurs te worden?

(Bron: Maritza Coomans-Eustatia, Henny Coomans en Wim Rutgers (red.), Drie Curaçaose schrijvers in veelvoud, Walburg Pers, Zutphen 1991, blz. 117)

Wij weten dat Peter ‘ze nemen mij ook nooit serieus’ Breedveld de ambitie heeft om ooit journalist te worden en wij raden hem dan ook aan een opleiding in die richting te gaan volgen. Als het een goede opleiding is, is een van de eerste dingen die ze hem daar leren dat je eerst feiten moet verzamelen en controleren, of checken, zoals ze daar waarschijnlijk zeggen, en pas dan begint te schrijven. De methode die Peter ‘ik doe het gewoon goed’ Breedveld hanteert, kan er misschien op zijn hobbyzijde mee door, maar dat is dan alleen omdat hij er zelf de hoofdredacteur van is. Uw en onze captain zou ons een schop onder ons hol geven als we met zulk broddelwerk aankwamen. Verder met Breedveld’s column:

Livestro pakt Halsema bij de kladden, die op De Correspondent betoogt dat het hypocriet is van Domrechts om te pleiten voor ingrijpen tegen ISIS omdat die club vrouwen en culturele en religieuze minderheden bedreigt, dus om de multiculturele samenleving in Syrië en Irak te beschermen, terwijl Domrechts in eigen land de multicultuur wil afschaffen.

Livestro heeft hetzelfde stukje van Femke ‘maar ik ben wel reuze populair hoor’ Halsema onder handen gehad als Stommeling Jones gisteren, en zijn kloosried was redelijk, maar die van Stommeling Jones een stuk leuker. Beiden kwamen overigens tot de conclusie dat het stukje van Halsema niet deugde.

Dat is natuurlijk kalkoenen schieten voor Livestro, want Halsema zet een stropop van jewelste op.

Wat betekent dat, een stropop opzetten? Het lijkt erop dat Peter ‘wat ben ik toch een taalvirtuoos’ Breedveld een nieuwe uitdrukking verzonnen heeft en dat hij gaat proberen Livestro aan te vallen, zonder te hoeven toegeven, of te hoeven toe te geven, zoals sommige mensen zeggen, dat Livestro gewoon gelijk heeft.

Domrechts wil Arabirië helemaal geen multicultuur opleggen, maar precies dezelfde monocultuur die het voor Nederland wenst, zonder hoofddoeken en boerka’s en met de Westerse Beschaving als schitterend voorbeeld voor iedereen, want de Westerse Beschaving is superieur.

Zoals gewoonlijk geeft Peter ‘als ik het zeg, heb je het gewoon te geloven’ Breedveld geen enkele bron voor zijn stelling, dus we nemen aan dat hij hem, zoals gewoonlijk, uit zijn duim gezogen heeft.

Maar dan komt Livestro, die Halsema inderdaad verwijt te stropoppen, met zijn eigen gigantische stropop en dat is het bekende werk over linkse boerkaknuffelaars en dat Links vrouwenbesnijdenis toestaat en er geen problemen mee heeft dat islamieten homo’s in elkaar slaan en ‘autochtone vrouwen’ voor hoer uitschelden en zo.

Peter ‘de slechtste journalist van Nederland is nog een betere dan ik ooit zal worden’ Breedveld geeft het stukje van Livestro opzettelijk verkeerd weer. Mocht u willen weten wat Livestro precies zegt, dan kunt u dat hier bekijken. Wij wachten niet op u en gaan gewoon door:

En eerwraak, en gedwongen huwelijken en Jodenhaat en zo, the whole shebang.

Wij denken dat Peter ‘ik ben geboren uit zonnegloren, of neen, het was in Apeldoorn’ Breedveld er graag stukjes buitenlands tussendoor mag gooien om te laten zien dat hij een intellectueel en een man van de wereld is. Wij vinden dat sneu.

“Wij op rechts”, zegt Livestro, zijn daar allemaal tegen, daarmee implicerend dat een samenleving vol vrouwenbesnijdenis en antihomogeweld is wat de linkse boerkaknuffelaar voor ogen staat.

Wij denken dat Livestro het vooral zegt om duidelijk te maken dat hij ertegen is, maar als hij er inderdaad mee impliceert wat Peter ‘hineininterpretieren? Wat is dat?’ Breedveld zegt dat hij ermee impliceert, zal dat best. Als Peter ‘ik neem daar aanstoot aan’ Breedveld daar aanstoot aan neemt, zou Peter ‘op zijn piemeltje getrapt’ Breedveld misschien even moeten uitleggen waarom hij er aanstoot aan neemt, maar dan moet Peter ‘argumenten zijn voor mietjes’ Breedveld argumenten hebben, en daar houdt hij niet van.

Ook de baas van Jalta voegt dus helemaal niks toe want deze onzin kun je gratis en voor niks lezen op elk domrechtse autodropmannenblog, op GeenStijl (en dan bondiger), de site van de Volkskrant en op Livestro’s gratis website De Dagelijkse Standaard.

Wat heeft Peter ‘drop is racisme’ Breedveld nou weer tegen autodrop?

‘s Avonds dissen de gasten van Jeroen Pauw het allemaal nog eens op (van mijn belastingcenten!) dus je bent een dief van je eigen portemonnee als je straks zeven euro per maand gaat betalen voor dezelfde shit op Jalta.

Wij kijken nooit naar het programma van Jeroen Pauw, maar wij nemen ongezien aan dat Peter ‘ze moeten mij en Hassnae uitnodigen, verdomme’ Breedveld uit zijn nek kletst, al was het maar omdat hij een vreselijke hekel heeft aan ieder praatprogramma dat hem en Hassnae niet uitnodigt. Wel grappig trouwens dat hij het argument “van mijn belastingcenten!” nu gebruikt, terwijl we hem daar niet over gehoord hebben bij het geflopte programma van zijn bazin Hassnae en hun grote vriendin Femke Halsema.

Het verschil tussen Links en Rechts is niet dat Links geweld tegen vrouwen en homo’s wel oké vindt en dat Rechts daartegen is.

Peter ‘ik hou niet van voorbereiding’ Breedveld bedenkt niet van te voren wat hij in of met een bepaald stukje wil zeggen. Hij neemt plaats achter het toetsenbord, begint als een razende te tikken en staat toe dat zijn emoties met hem op de loop gaan, waardoor hij al spoedig geheel vergeten is waar het ook alweer over ging of zou moeten gaan. Dat wreekt zich hier. Hij denkt inmiddels dat het stukje dat begon als een aanval op Jalta en bij uitbreiding op ‘domrechts’ een stukje is over de verschillen tussen ‘domrechts’ en ‘minstensevendomlinks’. Dit is doorgaans het moment waarop hij een aantal oude koeien uit de sloot gaat halen, omdat hij de begrippen ‘gepasseerd station’, ‘dat weten we nou wel’ en ‘misschien moet je even gaan liggen’ niet kent.

Het verschil tussen Links en Rechts is dat Links tegen geweld tegen vrouwen en homo’s en Joden is door wie dan ook en Rechts alleen als de dader een moslim is.

Dit is een verkeerde voorstelling van zaken, die net zo lang is als hij breed is. Een vierkante leugen dus.

Daar zie je zoveel bewijzen van.

Dus niet. En dus kan Peter ‘als ik het zeg, is dat bewijs genoeg’ Breedveld ook geen bewijs geven.

Kijk bijvoorbeeld naar de domrechtse ‘journalist’ Jan Roos, die wordt geen strobreed in de weg gelegd als-ie tekeer gaat tegen homo’s en dreigt er één op zijn bek te slaan.

Ziet u dat Peter ‘ik wil journalist worden in plaats van Jan Roos’ Breedveld het woord journalist tussen aanhalingstekens heeft gezet? Dat doet Peter ‘nietes’ Breedveld omdat hij jaloers is op iedereen die wel succesvol is met iets waarmee Peter ‘de faalhaas’ Breedveld succesvol had willen zijn. Aan dat soort mensen heeft Peter ‘schuim op de mond’ Breedveld een persoonlijke hekel en die zijn wat hem betreft dan ook meteen de lul.

Roep op tot een ‘spit-inn’ voor het huis van de ‘smerige kutnicht’ Erwin Olaf en de hele domrechtse meute joelt met je mee.

Wij hebben de oproep, het evenement en het gejoel even gemist. Zou het geslaagd geweest zijn? Of zou Peter ‘vergeleken bij mij is visserslatijn een understatement’ Breedveld overdrijven en is er niets gebeurd?

En autochtone vrouwen mogen van Livestro niet voor hoer worden uitgescholden, maar allochtone vrouwen natuurlijk wel.

Peter ‘en ik zál een proces aan mijn broek krijgen, verdorie’ Breedveld doet al heel lang zijn best om een proces wegens laster aan zijn broek te krijgen, doch het wil maar niet lukken. Ook deze poging leidt vermoedelijk schipbreuk.

Ik heb Livestro nooit een woord van afkeuring zien uiten over het grove verbale geweld tegen Hassnae Bouazza, dat nota bene op zijn site is begonnen.

Het is toch wat.

En wat Jodenhaat betreft, het feit dat GeenStijl de jongste antisemitismemonitor haalde met een ondubbelzinnige aanval op een politicus met Joodse achtergrond en daarop reageerde met een litanie vol klassiek antisemitische verwensingen, wordt in domrechtse kringen angstvallig stilgezwegen.

Peter ‘Nederland! Wordt wakker!’ Breedveld geeft zo vaak een verkeerde voorstelling van zaken dat het eigenlijk alleen nog maar heel slaapverwekkend is. Bovendien zegt hij altijd dezelfde dingen, wat ook niet helpt. Zou hij dat doen in de hoop dat wij er genoeg van krijgen en zijn stukjes niet meer kloosrieden? Geen idee, maar het verklaart vermoedelijk wel waarom hij steeds minder lezers heeft: degenen die zijn gezeur zat zijn, vertrekken.

Vrouwen slaan, daar is Domrechts ook heel erg tegen.

Is dat zo?

Behalve als het om een vrouw gaat die tegen Zwarte Piet is, uiteraard.

Bron?

Dan mag vrouwen slaan best.

Bron?

Hé! Een lekkere PvdA-chick die door haar vriend in elkaar is geslagen!

Ja, en?

Lekker fappen, jongens!

Dat “fappen”, hetgeen Geenstijls is voor masturberen, zal dan ongetwijfeld moeten plaatsvinden met behulp van plaatjes van de desbetreffende “lekkere PvdA-chick” van toen ze nog niet in elkaar geslagen was. Voor zover wij weten gaan ze er bij GeenStijl van uit dat hun publiek een voorkeur heeft voor ongeschonden lekkere wijven, zulx in tegenstelling tot sommige anderen die liever lelijke vetzakken neuken. Ieder zijn meug. Dat Peter ‘de smeerkees’ Breedveld schijnt te denken dat het GeenStijlpubliek een orgasme krijgt van geweld, kon wel eens te maken hebben met zijn eigen abjecte sexuele voorkeuren, c.q. we hier te maken hebben met een typisch geval van projectie.

Ja lieve mensen, onze superieure Westerse Beschaving.

Peter ‘was ik maar een Japanner’ Breedveld haalt zijn neus op voor de Westerse beschaving, en wil dat graag laten weten.

Natuurlijk is niet elke rechtsmens voor het fappen op in elkaar gebeukte PvdA-chicks en voor spit-inns voor het huis van Erwin Olav.

Ziet u wel: “het fappen op in elkaar gebeukte PvdA-chicks”. Hij gelooft het echt.

Daarom maak ik ook een onderscheid tussen Rechts en Domrechts.

Peter ‘alleen als het zo uitkomt’ Breedveld maakt zelden of nooit onderscheid tussen Rechts en Domrechts.

Livestro vertegenwoordigt Domrechts.

Dus Livestro is voor het fappen op in elkaar gebeukte PvdA-chicks, het slaan van vrouwen die tegen Zwarte Piet zijn en alles wat Peter ‘de fabeltjeskrant is er nix bij’ Breedveld nog meer verzonnen had. Als wij Livestro waren en het stukje van Breedveld gelezen hadden, lag onze klacht, of aangifte, of hoe het ook heet, op dit moment al te bestemder plekke.

Een rechtse site zou het verschil tussen Links en Rechts anders behandelen.

Vast wel.

We zijn namelijk allemaal tegen geweld tegen vrouwen, Joden en homo’s, we willen allemaal de vrijheid van meningsuiting beschermen tegen totalitaire dwazen.

Peter ‘Pinokkio’ Breedveld in de bocht. “We willen allemaal” geldt namelijk niet voor hemzelf. Hij is een totalitaire dwaas in ‘t diepst van zijn gedachten en als er nou iets is, wat hij het liefst vandaag nog zag verdwijnen, is het wel de vrijheid van meningsuiting; zie hiervoor bijvoorbeeld ‘Peter Breedveld voorbij de point of no return‘.

Het verschil zit ‘m in de plannen van aanpak.

O ja joh?

Rechts denkt elk probleem te kunnen verhelpen met keiharde repressie, ‘gewoon wegbombarderen die hap’, zoals Livestro, die heel veel boeken leest, het zo eloquent formuleert.

Dus nu is Rechts weer synoniem aan Domrechts? Of zou Peter ‘ik moet ook niet zuipen tijdens het schrijven en Korsakov vliegt laag vandaag’ Breedveld al weer vergeten zijn dat hij gelogen had dat hij onderscheid maakte? Uit die opmerking over de leesgewoonten van Livestro blijkt volgens ons trouwens dat Peter ‘stripboeken zijn ook echte boeken’ Breedveld jaloers is op mensen die wel boeken zonder plaatjes aankunnen.

Links neigt ernaar om naar de oorzaak van de problemen te zoeken en zo misschien een paar mensenlevens te sparen.

Bron? Maar, afgezien daarvan, als Links de oorzaak van de problemen wil zoeken, en er duidelijke aanwijzingen zijn dat de oorzaak van een heleboel problemen gevonden zou kunnen worden door eens goed onderzoek te doen naar de relatie tussen de islam en diverse problemen, waarom heeft Links dat onderzoek dan tot verboden gebied verklaard en begint Links iedereen die het verdomt iets positiefs over de islam te zeggen meteen uit te schelden voor racist, er daarmee aan voorbijgaand dat godsdienstwaanzin geen ras is, maar een geestesziekte?

Links wil een vrouw niet dwingen haar boerka af te doen.

Waarom niet? En wie wel?

Links wil een vrouw leren zichzelf en haar zusters te waarderen.

Waarom? En wat heeft dit nog met de aanval op Domrechts te maken?

Het lijkt me ook beter dat aan Links over te laten, want het feminisme is nog niet echt doorgedrongen tot Rechts, zeg maar.

Het lijkt ons beter de feministes en hun domme meelopers eens te leren dat niet alle vrouwen zusters zijn en niet alle mannen broeders en het gelul over speciale groepsbehandeling op basis van geslacht maar eens afgelopen moet wezen.

Onderwijs versus wegbombarderen, welke aanpak draagt uw voorkeur weg?

Dat hangt geheel van de situatie af. In het geval van Rusland denken wij dat pogingen tot wegbombarderen niet zo verstandig zijn, maar de IS kunnen we wel hebben, dus in dat geval zijn we voor wegbombarderen. Dat zal ze leren, waardoor het meteen een stukje aanschouwelijk onderwijs is.

16-10-2014 17.12 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Cultuur, Godsdienstwaanzin, Onderwijs, Personen, Rechten, Televisie, Terrorisme, Twitter, Webzijden

Er zijn 10 reacties op “Peter Breedveld toont opnieuw zijn gebrek aan talent”

 1. Ruud Harmsen says:

  > dan kunt u dat hier bekijken

  Trailing superfluous &quote;

 2. Ruud Harmsen says:

  > bij het geflopte programma

  Dat is helemaal niet geflopt en IK vond het een prima programma dus dan is het in orde.

 3. Ruud Harmsen says:

  > lag onze klacht, of aangifte,

  Bij klachtdelicten, zoals smaad en laster er twee zijn, moet het een klacht zijn, met verzoek tot vervolgen, bij een hulpofficier van justitie; niet een aangifte bij een politieagent. Geleerd van Wicher Wedzinga.

 4. Ruud Harmsen says:

  > Breedveld alweer vergeten

  Al weer vergeten ZIJN.

  ‘Alweer’ zou eventueel ook kunnen maar is vermoedelijk niet bedoeld: http://rudhar.com/lingtics/alweer.htm

 5. Ruud Harmsen says:

  > vergeten is waar het ook alweer over ging

  al weer.

 6. Jack L. says:

  “Rechts denkt elk probleem te kunnen verhelpen met keiharde repressie, ‘gewoon wegbombarderen die hap’, zoals Livestro, die heel veel boeken leest, het zo eloquent formuleert. Links neigt ernaar om naar de oorzaak van de problemen te zoeken en zo misschien een paar mensenlevens te sparen.“

  Vertaling: “als er een huis in brand staat, zou Domrechts gelijk met volle kracht de brandspuit hanteren. Links kijkt echter verder, en geeft de voorkeur aan verspreiding van brandpreventie-folders.”

 7. Neusaap says:

  Van mijn en uw belastingcenten:

  Twittert en blogt breedveld in de baas zijn tijd, lees: in: ” mijn tijd”,
  Zich een slag in de romdte vanuit zijn gesubsidieerde christelijke bunker in Buitenveldert.

  Van MIJN en UW belastingcenten dus

 8. Jack L. says:

  Wat ook opvalt is de inflatie van het woord ‘stalker.’ Vroeger was dat iemand die je vuilnisbak leegplunderde, telefoonterreur pleegde, en bij voorkeur in je voortuin ging kamperen. En als het even tegenzat, moest je hem/haar na een optreden uit de kleedkamer laten verwijderen.

  Zie bijvoorbeeld dit: http://www.nu.nl/achterklap/613783/nederlandse-stalker-van-abba-zangeres-slaat-weer-toe.html en dit: http://www.nu.nl/achterklap/708224/nederlandse-stalker-abba-ster-faltskog-weer-actief.html

  Maar voor Peter “ik wil ook een stalker” Breedveld ben je al een stalker als je je op je eigen website commentaar publiceert over schrijfsels die Breedveld zelf openbaar maakt.
  Als we zo gaan beginnen, dan is Tom Egberts een stalker van alle Eredivisie-spelers.

 9. D. G. Neree says:

  Een stukje waarmee Annabel Nanninga beschuldigd werd van leugens was natuurlijk koren op de molen van Peter ‘waarom zou ik checken of mijn schrijvers wel bestaan?’ Breedveld.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties