Peter Breedveld heeft iets tegen Elma Drayer (9)

Peter Breedveld is een antisemiet die vorig jaar als zodanig te kakken is gezet door Elma Drayer. Wij weten niet of Peter Breedveld voor die tijd al iets tegen Elma Drayer had, maar daarna zeker. Hij vindt zichzelf en zijn hekel interessant genoeg om er een feuilleton van te maken en dat vinden wij dan weer grappig genoeg om iedere aflevering te kloosrieden.

Gisteren kondigde Peter ‘dat zal ze leren’ Breedveld op Twitter aflevering 9 van zijn gehuil aan, als volgt:

Off to bed now. Morgen maar eens een nieuwe aflevering van mijn @ElmaDrayer-feuilleton schrijven. Guest-starring @FemkeHalsema.

elmadrayer9
Wij hebben net even gekeken, maar het stukje was nog niet geplaatst, met als gevolg dat wij er maar vast op vooruitlopen door u te vertellen waar Peter ‘dat niemand mij leest, wil niet zeggen dat ik niet belangrijk ben’ Breedveld zich in zijn nieuwe stukje het meest over opwindt: Elma Drayer heeft het over hem gehad. In het stukje ‘Hoe een nep-Marokkaan een wijdverbreide mythe ontkracht‘ zegt zij onder andere:

Het enthousiasme strekte zich uit van een sneu margeblogje (‘Hoi Nizar, wil je ook voor ons schrijven?’) tot fatsoenlijke kranten als Het Parool, de Volkskrant en uw eigen dagblad.

Het desbetreffende sneue margeblogje is Frontaal Naakt, de noodlijdende webzijde van Peter ‘als iedereen mij geld geeft ben ik blij’ Breedveld. Verder zegt Elma Drayer:

De sneue margeblogger hield bij hoog en bij laag vol dat het bespottelijke, compleet uit de duim gezogen stuk waar hij bij de nep-Marokkaan om had gebedeld tóch klopte. Feitenvrij vasthouden aan je eigen gelijk – het moet héél bevredigend zijn.

De desbetreffende sneue margeblogger is Peter ‘ik ben geen margeblogger’ Breedveld (Zie ‘Peter Breedveld, een hopeloos geval‘).
Wij weten niet of Elma Drayer de namen Frontaal Naakt en Peter ‘help mij, ik móet beroemd worden’ Breedveld niet genoemd heeft omdat ze hem geen nieuwe lezers gunde, of omdat ze hem zo al sneu genoeg vond, maar wel weten wij dat Peter ‘de buitengewoon sneue margeblogger’ Breedveld er in zijn aangekondigde stuk weer ontzettend agressief op los gaat raaskallen, want dat doet hij altijd. Leuke bijkomstigheid is dat hij nu ook Femke Halsema gaat uitschelden. Wij zijn benieuwd.

24-10-2014 11.43 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Gekte en oplichterij, Personen, Twitter

Er heeft iemand gereageerd op “Peter Breedveld heeft iets tegen Elma Drayer (9)”

  1. dick jansen says:

    De psychopaat moest eerst even een lijkenpikkerig stukje schrijven over iemand anders.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties