Bart Smit maakt zijn eigen filialen kapot

Stommeling Jones op zijn ploffietsje. En nou kan hij het honderd keer de redactiemotorfiets noemen, het blijft een ploffietsje. Daar.

Stommeling Jones op zijn ploffietsje. En nou kan hij het honderd keer de redactiemotorfiets noemen, het blijft een ploffietsje. Daar.

Om ons moverende redenen wilden wij een Sinterklaascadeau kopen voor het dochtertje van onze stagiaire. Daartoe begaven wij ons naar de dichtstbijzijnde speelgoedwinkel, zijnde een Bart Smit. Het kind wilde graag een Xoomy tekendinges en die hadden we vorige week nog zien staan. Maar nu was hij dus uitverkocht.

Desgevraagd deelde men ons mede dat het ding “heel misschien vrijdag” weer binnen zou komen en dat we het “via de site” zouden kunnen proberen, “als ze hem in voorraad hebben”. Dat deden wij dus, met als gevolg dat we goedkoper uit waren en het apparaat de volgende dag thuisbezorgd kregen.

Wij zijn vast niet de enigen die nu het idee hebben dat we eigenlijk wel gek zouden zijn geweest als we dat tekengeval in de winkel hadden gekocht en het zelf op de redactiemotor mee naar huis genomen zouden hebben, met het risico op omvallen onzerzijds of stukvallen van de Xoomy. De filialen van Bart Smit lijken ons dan ook hun langste tijd gehad te hebben, dankzij Bart Smit.

5-12-2014 11.47 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Automobilisme, Diversen, Webzijden

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties