Er valt niet tegenop te kloosrieden

Omdat wij meer te doen hebben en omdat Peter Breedveld nog steeds niet gestopt is, met als gevolg dat hij alsmaar van die rotstukjes blijft afscheiden, waar niet tegenop te kloosrieden valt, hebben wij een beroep gedaan op onze doctorandus en hem gevraagd of hij ons een stukje van de Kunstmatige Intelligentie van zijn vertaalprogramma ter beschikking zou kunnen stellen, wat hij heeft gedaan. Het resultaat is dat we u kunnen laten zien waar het stukje ‘Kwaken als een nazi‘ zo’n beetje over gaat.

De belangrijkste termen zijn: nazi, Peter Breedveld, Twitter, GeenStijl, naziuniform, Annabel Nanninga, Joden, Roos, Femke Halsema, racist, racistische, Paternotte, Asscher en etnische registratie.

Maak het verhaal zelf af en kleur de plaatjes.

8-12-2014 13.49 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Computerij, Personen, Politiek, Webzijden

Er zijn 12 reacties op “Er valt niet tegenop te kloosrieden”

 1. Frontala Nakata says:

  nazi, Peter Breedveld, Twitter, GeenStijl, naziuniform, Annabel Nanninga, Joden, Roos, Femke Halsema, racist, racistische, Paternotte.

  Tsja.

  Daar gaat het eigenlijk in al mijn stukjes over. Wel raar dat ik Elma Drayer ben vergeten dit keer. Het is ook geen makkie, al die obsessies bijhouden.

 2. Jack L. says:

  De recente vijandigheid op FN jegens Femke “schijtend varken” Halsema is betreurenswaardig.

  In het rijtje blurbs rechts op FN staat nog altijd een compliment van mevr. Halsema. Volgens Wikipedia kreeg Halsema in 2009 nog de Frontaal Naakt Award omdat ze “het opneemt voor zowel de vrijheid van Ayaan Hirsi Ali als die van moslims.”

  Maar omdat Halsema het woordje “triomfantelijk” eens aan Breedveld’s blog heeft toegedicht, en omdat twee jaar geleden een artikel op deJaap door Halsema minder racistisch werd gevonden dan door Breedveld, is ze ineens een nazi-sympathisant.

  Heeft die Breedveld nog wel vrienden over?

 3. Frontala Nakata says:

  Zo rol ik. Of je bent met ons, of je bent tegen ons. Narcismepower!

 4. D. G. Neree says:

  Heeft er iemand wel eens een nazi horen kwaken? Nou, berg je dan maar. Dat gaat door merg en been! Vandaar ook dat kinderen die te hard schreeuwen vaak worden toegesproken met: Stop met dat nazigekwaak!

  Ik vraag me onderhand wel af welke onsamenhangender zijn: de plempsels van PB of die van zijn reageerders,

 5. D. G. Neree says:

  Jack L. misschien is het zo, dat Femke niet ingegaan is op Peter “vrije liefde toch?” Breedvelds avances, net als Loor indertijd.
  “Hell hath no fury like a Peter Breedveld scorned.”

  Hoe zou PB eigenlijk aan al die kromme amerikanismen komen, zoals “on a high horse” zitten, wat bij hem wordt: “op hun hoge witte paard”.

 6. Jack L. says:

  Dat zou kunnen.

  Echter, toen ik Breedveld een keer tegensprak, was ik ook ineens iemand die “steevast vanonder z’n vochtige steen komt geglibberd als er foute Hollanders moeten worden verdedigd op Frontaal Naakt.

  En wat je ook van PB mag zeggen: mij heeft hij nooit oneerbare voorstellen gedaan. Dus karaktermoord komt bij PB niet alleen na mislukte avances.

 7. […] van zijn vertaalprogramma ter beschikking zou kunnen stellen, wat hij heeft gedaan (zoals wij eerder ook al lieten weten, doch dit terzijde). Het resultaat is dat we u kunnen laten zien waar het stukje […]

 8. […] van zijn vertaalprogramma ter beschikking zou kunnen stellen, wat hij heeft gedaan (zoals wij eerder ook al lieten weten, doch dit terzijde). Het resultaat is dat we u kunnen laten zien waar het stukje ‘Waar kan ik […]

 9. […] van zijn vertaalprogramma ter beschikking zou kunnen stellen, wat hij heeft gedaan (zoals wij eerder ook al lieten weten, doch dit terzijde). Het resultaat is dat we u kunnen laten zien waar het stukje ‘De EO doet […]

 10. […] van zijn vertaalprogramma ter beschikking zou kunnen stellen, wat hij heeft gedaan (zoals wij eerder ook al lieten weten, doch dit terzijde). Het resultaat is dat we u kunnen laten zien waar het stukje ‘Gelukkig […]

 11. […] van zijn vertaalprogramma ter beschikking zou kunnen stellen, wat hij heeft gedaan (zoals wij eerder ook al lieten weten, doch dit terzijde). Het resultaat is dat we u kunnen laten zien waar het stukje […]

 12. […] van zijn vertaalprogramma ter beschikking zou kunnen stellen, wat hij heeft gedaan (zoals wij eerder ook al lieten weten, doch dit terzijde). Het resultaat is dat we u kunnen laten zien waar het stukje […]


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties