Er valt niet tegenop te kloosrieden (2)

Omdat wij meer te doen hebben en omdat Peter Breedveld nog steeds niet gestopt is, met als gevolg dat hij alsmaar van die rotstukjes blijft afscheiden, waar niet tegenop te kloosrieden valt, hebben wij een beroep gedaan op onze doctorandus en hem gevraagd of hij ons een stukje van de Kunstmatige Intelligentie van zijn vertaalprogramma ter beschikking zou kunnen stellen, wat hij heeft gedaan (zoals wij gisteren ook al lieten weten, doch dit terzijde). Het resultaat is dat we u kunnen laten zien waar het stukje ‘Asscher is erger dan de PVV‘ zo’n beetje over gaat.

De belangrijkste termen zijn: Lodewijk Asscher, PVV, Peter Breedveld, moskees, PVV-masker, verbieden, minder, Marokkanen, enge man, allochtonen, etnische registratie, participatiecontract, organisaties, Grijze Wolven, Turkije, Nederlanders, integratie, Ankara, Weisglas, Erdogan, Turken, rechten en Nederlander.

Daar valt dus geen chocola van te maken, hetgeen betekent dat de essentie van het stukje van Peter Breedveld wederom goed getroffen is.

9-12-2014 13.49 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Computerij, Godsdienstwaanzin, Personen, Politiek, Webzijden

Er heeft iemand gereageerd op “Er valt niet tegenop te kloosrieden (2)”

  1. Frontala Nakata says:

    ‘Geen chocola van te maken’? Hoezo? Onze naam komt er toch vaak genoeg in voor?

    Wel weer vergeten Elma Drayer te noemen.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties