Er valt niet tegenop te kloosrieden (5)

Omdat wij meer te doen hebben en omdat Peter Breedveld nog steeds niet gestopt is, met als gevolg dat hij alsmaar van die rotstukjes blijft afscheiden, waar niet tegenop te kloosrieden valt, hebben wij een beroep gedaan op onze doctorandus en hem gevraagd of hij ons een stukje van de Kunstmatige Intelligentie van zijn vertaalprogramma ter beschikking zou kunnen stellen, wat hij heeft gedaan (zoals wij eerder ook al lieten weten, doch dit terzijde). Het resultaat is dat we u kunnen laten zien waar het stukje ‘Verlos ons van de Roze Khmer (2)‘ zo’n beetje over gaat.

De belangrijkste termen zijn: Roze Khmer, Peter Breedveld, Pownews, Nederland, iedereen, tolerant, vrouwen, Hoes, Geenstijl, Ik, tietjes, Femke Halsema, vrouw, borsten, Jan Dijkgraaf, praatjes, minister en pijpmondje.

Omdat we toch bezig waren, hebben we ‘Verlos ons van de Roze Khmer‘ ook even door de machine gehaald, en dat leverde het volgende op: Roze Khmer, Peter Breedveld, Weesie, PowNews, politicus, geweld, GeenStijl, verantwoordelijk, kinderen, veilig en terreur.

Kortom: in het parallelle universum van Peter ‘daarnaast heb ik er nog een paar’ Breedveld is sinds maart 2012 niet zo gek veel veranderd. Het enige verschil dat wij zo snel zien, is dat hij in zijn recentste stuk zijn obsessie met (of was het nou voor?) sex wat meer de vrije loop laat. Zou hij soms weer in scheiding liggen?

18-12-2014 7.00 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Computerij, Juridisch, Personen, Sex, Televisie, Twitter

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties