Er valt niet tegenop te kloosrieden (6)

Omdat wij meer te doen hebben en omdat Peter Breedveld nog steeds niet gestopt is, met als gevolg dat hij alsmaar van die rotstukjes blijft afscheiden, waar niet tegenop te kloosrieden valt, hebben wij een beroep gedaan op onze doctorandus en hem gevraagd of hij ons een stukje van de Kunstmatige Intelligentie van zijn vertaalprogramma ter beschikking zou kunnen stellen, wat hij heeft gedaan (zoals wij eerder ook al lieten weten, doch dit terzijde). Het resultaat is dat we u kunnen laten zien waar het stukje ‘Invloed‘ zo’n beetje over gaat.

De belangrijkste termen zijn: Peter Breedveld, invloedrijkste Twitteraars, Nederland, Volkskrant, gezellig, Domrechtse media, De Telegraaf, GeenStijl, Marokkanendebat, antisemitisme, Pownews, Nederlanders, Jan Roos, Bas Paternotte, Tofik Dibi, retweets, likes, Ik, moslims, uitgelachen, Quinsy en Hans Wijers.

Onze conclusie luidt dat Peter ‘de druiven zijn zuur’ Breedveld ernstig gefrustreerd is doordat zijn naam niet in het desbetreffende lijstje van invloedrijke personen voorkomt. Aangezien Peter ‘daar ben ik wél consequent in’ Breedveld altíjd gefrustreerd is, is er dus niets nieuws onder de zon.

18-12-2014 13.31 | Door: Stommeling Jones | Categorie: Kranten, Personen, Televisie, Twitter, Webzijden

Reactieveld gesloten.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties