Voor tien cent de man naar de hoeren

Collega Stommeling Jones doet goed werk met de KVOD (Kunstmatigeïntelligentiemachine Van Onze Doctorandus) en de bijbehorende Automatische kloosrieds, maar een echte kloosried blijft toch het leuxt, en daarom doen we er weer eens eentje. Zoals u had kunnen weten, vormen domme stukjes het beste materiaal voor een goede kloosried en het zal u dan ook niet verbazen dat we opnieuw bij Peter ‘dom schrijf ik, ik kan niet anders’ Breedveld zijn uitgekomen. Het stukje heet ‘Mutawa (2)‘. Omdat wij vermoedden dat er ook een ‘Mutawa (1)’ bestond, hebben wij onze gewaardeerde collega gevraagd de KVOD hierop los te laten en ons de belangrijkste termen te doen toekomen.

De belangrijkste termen uit het eerdere stuk waren:

Peter Breedveld, Geenstijl, meningsuiting, vrijheid, overheid, Wendy van Dijk, schandpaal, meisjes, macht, Nederland en Ik.

Wij verwachten niet dat er in het onderhavige stuk veel zinnigs bijkomt. Daar gaat ie:

Ik weet wie er op de bank slaapt, de komende feestdagen!

Kennelijk heeft Peter ‘ik ben nu eenmaal een ruziemaker’ Breedveld ruzie met zijn huidige partner, de onbetrouwbare Hassnae Bouazza, en zijn de gemoederen zo hoog opgelopen dat ze het bed niet meer met elkaar delen. Wij weten in dat geval ook wie er op de bank slaapt en wij vragen ons ten eerste af waarom Peter ‘niet voor niets is Ik in al mijn stukjes één van de belangrijkste termen’ Breedveld zijn stukje opent met zijn privésores en ten tweede waarom hij dan niet gewoon begint met: “Ik moet op de bank slapen en daar ben ik niet blij mee”, of woorden van gelijke strekking.

En hij lijkt het op die Powned-orgie niet eens zo uitzonderlijk naar zijn zin te hebben, feestbeest Jan Roos.

Deze zin volgt niet uit de vorige, of het zou moeten zijn dat wij Peter ‘ach, kon ik maar begrijpelijk schrijven’ Breedveld hebben misverstaan en niet hij, doch Jan Roos met de feestdagen bij Hassnae op de bank slaapt. Waarom Jan Roos dat zou willen, ontgaat ons, maar dat zal wel weer een geval van projectie Breedvelderzijds zijn.

Als een meervoudig gehandicapte poppenkastpop vastgeklemd tussen al dat blote vrouwenvlees; Tiny Tim die zich te buiten gaat aan een overvloedig kerstmaal.

Peter ‘je raakt het nooit meer kwijt, ik niet in ieder geval’ Breedveld is streng gereformeerd opgevoed en heeft daar onder meer een obsessie voor bloot aan overgehouden. Als je hem een filmpje met blote wijven laat zien, gaat zijn fantasie met hem op de loop en als er in dat filmpje dan mannen voorkomen die zich anders lijken te gedragen dan Peter ‘ik wou dat ik ooit een orgie had meegemaakt’ Breedveld denkt dat hij gedaan zou hebben, deugen die mannen niet, volgens Peter ‘zo werkt dat nou eenmaal’ Breedveld.

Wij weten niet wat Jan Roos in de optiek van de sexueel gefrustreerde Peter ‘de dwangmatige blootloper’ Breedveld precies verkeerd gedaan heeft en dus ook niet waar de qualificatie “meervoudig gehandicapte poppenkastpop” vandaan komt. Het enige wat wij, uitsluitend op grond van die qualificatie, zouden kunnen veronderstellen, is dat Jan Roos enige tijd met een hand in zijn reet heeft rondgelopen en geroepen heeft dat hij de agent een klap op zijn kop zou willen geven met een knuppel, maar wij vermoeden eerlijk gezegd dat zulx niet het geval is. Ook vermoeden wij dat Peter ‘ik heb alleen Hassnae, en daar ben ik voor behandeld’ Breedveld gewoon jaloers is.

En wordt-ie nou ook nog in zijn gezicht gesquirt door één van die strippers?

Ziet u wel? Jaloers. Wij denken dat hij het filmpje een paar keer extra bekeken heeft, om er zeker van te zijn dat hij het goed had gezien en omdat hij zich zo graag op de plek van Jan Roos zou hebben bevonden.

Verheffend allemaal!

Aldus de gereformeerde, die ze echt hebben moeten dwingen om het filmpje te aanschouwen, maar niet heus.

‘Bij Powned zijn we wel wat gewend’, aldus Roos in De Telegraaf.

En Peter ‘ik was gereformeerd, weet u nog’ Breedveld is nix gewend, dus die gelooft dat niet.

Maar dat is ‘m niet aan te zien in dat filmpje.

Je kunt aan een filmpje niet zien wat iemand gewend is.

Roos weet overduidelijk niet goed wat hij aanmoet met die blote vrouwen.

Niet? En hoe uit zich dat? Wat doet hij verkeerd?

In zijn machtspositie als razende etterbak, met een cameraman aan zijn zij en de snijtafel in het vooruitzicht, weet hij wel hoe hij een vrouw op haar plaats moet zetten.

En hoe uit zich dat? Wat doet hij dan, dat hij nu niet doet?

Dan valt ook de gretigheid op waarmee hij in tieten knijpt en zijn kleverige handjes vrij baan geeft.

Wacht even: begrijpen wij nu goed dat Jan Roos op het filmpje van de ‘orgie’ niet in tieten knijpt en dergelijke, en dat Peter ‘ik weet hoe je door een vrouw op je plaats moet worden gezet’ Breedveld dat fout vindt? Hoe weet Peter ‘het is mijn fantasie die mij op de been houdt’ Breedveld eigenlijk dat de handen van Jan Roos kleverig zijn als hij in tieten knijpt? Zou Peter ‘ik blijf maar door de mand vallen hè?’ Breedveld ook hier weer denken dat iedereen die iets durft dat Peter ‘de schijtlaars’ Breedveld niet durft daarbij last krijgt van dezelfde fysieke symptomen die Peter ‘zweetklauwen’ Breedveld voelt opkomen zodra hij aan de desbetreffende handeling denkt? Oftewel: als Peter Breedveld maar aan in tieten knijpen denkt, staat het water hem dan al in de handen en komt hij dan niet verder dan eraan denken?

Geile viezerik.

Jeetje, Peter ‘het is gewoon de kift’ Breedveld is niet nix gewend, hij is helemaal nix gewend, hetgeen mogelijkerwijs nog minder is.

Is waarschijnlijk getrouwd met zijn jeugdvriendinnetje en heeft het nog nooit met een andere vrouw gedaan.

Als wij dit als een geval van projectie beschouwen, moeten wij aannemen dat Peter Breedveld getrouwd was met zijn jeugdvriendinnetje en dat hij het nooit met Hassnae gedaan heeft, c.q. hun kind niet het zijne is.

Zonder ervoor te betalen, althans.

Ach, natuurlijk: hij zou ervoor betaald kunnen hebben. Verdient een schoolkrantredacteur zo veel, of is Hassnae zo goedkoop? Of moeten we dit toch maar niet als projectie opvatten? Zou Peter ‘ik ga liever op de badjuffrouw zitten geilen op het nudistenstrand‘ Breedveld zelf eigenlijk wel eens naar de hoeren zijn geweest? Of zou hij ook dat niet durven?

En nee, we gaan dit niet bagatelliseren.

Wat niet? En waarom niet?

Dit is wel degelijk zeer ernstig.

Wat is er ernstig? Dat Jan Roos tussen de blote wijven zat en niet in hun tieten geknepen heeft? Volgens ons valt dat reuze mee, voor wat betreft ernstig.

Mijn vaste lezertjes weten dat ik op het gebied van seks niet zoveel taboes heb, minder dan ik openbaar durf te verklaren in dit land van bloeddorstige heksenjagers.

Wij denken dat hij veel meer taboes heeft dan hij wil toegeven en dat dat zo gekomen is doordat hij de taboes die hij meezeulde als gevolg van zijn gereformeerde opvoeding heeft aangevuld met de taboes van de feministische sufkutten met wien hij omgaat en de taboes van de moslims bij wien hij zo graag in de smaak wil vallen. Een beetje ongecompliceerd neuken en in tieten knijpen kun je dan wel vergeten. Waar die “bloeddorstige heksenjagers” vandaankomen of op slaan, is ons een raadsel, maar ook zonder die lui is het sexleven van Peter Breedveld weinig soeps, durven wij te wedden.

Maar wie anderen zijn doorgekookte spruitjesmoraal oplegt en vroom mispelt dat een burgemeester de democratie niet waardig is omdat hij met veel te jonge mannen flirt, die kan zelf maar beter van onbesproken gedrag zijn.

Peter ‘ik had liever worteltjes gehad’ Breedveld is grootgegroeid op doorgekookte spruitjes, het dieet van de Ouderwetsche Nederlandsche Gereformeerde, en hij is een van de weinige Nederlanders die denken dat mispelen een werkwoord is. Wij citeren even onszelf:

Mispelend? Wat is mispelen? “Met tyd en stroo meuken de mispelen.” Peter ‘de mispel’ Breedveld wordt van gemeukte mispelen vast ook wel weer misselijk. Dat krijg je met zo’n gevoelige maag.

We gaan verder met het stukje van Peter ‘met kerstmis hang ik altijd mispeltoe op’ Breedveld:

Die mag het alleen maar met zijn eigen vrouw doen, niet te vaak en niet te weinig, niet te wild, geen gekke strapatsen, want dat mogen wij ook allemaal niet van Dominique Weesie en zijn posse puriteinse fatsoensrakkers.

Hier schildert Peter ‘ik heb het er nu eenmaal moeilijk mee’ Breedveld meer zijn eigen problematiek dan iets anders. Volgens onze informatie heeft hij namelijk zijn eigen gezin in de steek gelaten om en door zijn lul achterna te lopen en daar heeft hij het, volgens onze inschatting, de laatste tijd best moeilijk mee. Misschien zou hij zelfs wel willen dat hij zich in het verleden wat meer gedragen had volgens de normen die volgens hem worden uitgedragen door “Dominique Weesie en zijn posse puriteinse fatsoensrakkers”. Waarom die normen bindend verklaard zouden moeten worden, vertelt Peter ‘omdat ik het zeg’ Breedveld er niet bij. Ook vertelt hij niet wat die normen te maken hebben met het eerdergenoemde filmpje van een orgie en de zich daarin kennelijk terughoudend opstellende Jan Roos. Daar moeten we dus maar naar raden.

Vergeet de ADO-keeper niet, wiens leven werd kapotgemaakt omdat hij wat onschuldig experimenteerde in zijn eigen slaapkamer, met zijn eigen vrouw.

Waarom niet? Wij denken dat die ADO-keeper het ons allerminst euvel zal duiden als wij hem vergeten, waar nog bij komt dat wij hem al heel lang vergeten waren en dat het alleen dankzij Peter ‘ja, ik ben een etterbakje’ Breedveld is dat wij nu weer even aan hem moesten denken.

Dat Powned-tuig komt al overal mee weg.

Een van de vele stokpaardjes van Peter ‘als je geen argumenten hebt, zijn stokpaardjes ook goed’ Breedveld.

Jan Roos mag mensen openlijk bedreigen, kotst er racistische en homofobe beledigingen uit als een Regan MacNeil op speed terwijl iedere gewone sterveling, die iets tweet dat de Roze Khmer niet bevalt, aan de schandpaal wordt genageld en tot in lengte van dagen door dit schorem wordt gestalkt en getreiterd.

Hier bedoelt de schrijver: “ik twitter weleens iets ontzettend doms en daar pakken ze me soms op”. Dat dat probleem de wereld uit zou zijn als hij ophield met twitteren, wil er bij hem kennelijk niet in.

Iedereen mag van mij orgieën houden zoveel die wil, rondneuken, zich in zijn bek laten schijten, met zes mensen tegelijk, circusdieren, I don’t care (maar géén kinderen! God nee, iedereen keurig boven de achttien! Laat het gezegd zijn dat Peter Breedveld tegen seks met kinderen is!).

Zou die man echt denken dat er iemand geïnteresseerd is in wat er van die man mag en niet mag?

Van mijn belastinggeld, good for you.

Wij denken niet dat iedereen zich kan uitleven van de belastingcenten van een schoolkrantredacteur en wij vragen ons af wat hij bedoelt met dat stukje buitenlands waarmede hij de zin afsluit.

Maar Powned niet.

En waarom dan wel niet?

Powned schenkt Dubbeldrank in een helverlicht zaaltje van een Van der Valk-motel.

Wij kregen de indruk dat ze dat nu juist niet deden. Zou hij bedoelen dat ze het zouden moeten doen?

Crackertje met Brie van de Euroshopper erop, muziek die Rutger zelf thuis heeft gemixt.

Een van de vele grappige dingen van Peter ‘de arrogante pseudoïntellectuele lul’ Breedveld is dat hij zo opvallend van grote hoogte probeert neer te kijken op gewone mensen, of zoals hij het ongetwijfeld noemt: het klootjesvolk. Lees zijn zin nog eens door en vertel dan hoe wij daar nu op komen. Juist: “de Euroshopper”. Wat is “de Euroshopper”? Wij weten niet wat “de Euroshopper” is en kennen slechts het merk Euro Shopper, dat het huismerk van Albert Heijn was. Peter ‘ik doe de boodschappen en daar schaam ik mij voor’ Breedveld hoeft misschien niet iedere cent om te keren, of doet alsof, dus die kan het zich niet alleen veroorloven om zijn boodschappen bij Albert ‘te duur’ Heijn te doen, maar ook om A-merken te kopen, zoals dat heet. Het gevolg is dat hij denkt dat er iets bestaat dat “de Euroshopper” heet en dat het klootjesvolk daar zijn inkopen doet. Ach ja, bijna vergeten: in de optiek van Peter ‘ik ben beter’ Breedveld is het klootjesvolk synoniem met alles wat er niet deugt in en aan Nederland.

Gordijn om de mannen van de vrouwen te scheiden, dat werk.

Wij denken dat Peter ‘als je weinig fantasie hebt, moet je het met je herinneringen doen’ Breedveld bij deze zin is uitgegaan van de feesten of wat daarvoor moest doorgaan op de strenggereformeerde school waar hij zijn geestelijke misvorming heeft ondergaan. Als het dat niet is, heeft hij laatst een feestje meegemaakt in de moskee, dat kan natuurlijk ook.

Je houdt je aan de strenge regels die je anderen meent te moeten opleggen.

Waarom? Maar wie zegt bovendien dat Jan Roos, GeenStijl en PowNews, om er maar eens een paar te noemen, dat niet doen? Wij denken zomaar dat die lui zich, als ze burgemeester of keeper bij ADO waren, best eens aan hun eigen regels zouden kunnen houden, dacht u niet?

Een corrupte bende is het.

Waar blijkt dat uit?

Ze doen denken aan die middeleeuwse geestelijken die het volk voor het minste of geringste lieten vierendelen of op de brandstapel zetten, terwijl ze zich zelf elke uitspatting veroorloofden die Deuteronomium verbood.

Ons niet. Maar ja, wij zijn niet gereformeerd, noch sexueel of anderszins gefrustreerd, dus niet meteen geneigd om bij het minste of geringste jaloers te worden op mensen die het beter voor elkaar hebben dan wij. Wij krijgen de indruk dat Peter ‘bloedgolf op bloedgolf’ Breedveld wat dat betreft van een ander duin komt.

Pek.

En veren, natuurlijk.

En veren.

En veren dus.

Niet weglachen, niet bagatelliseren.

Hoe zou je iets dat geen reet voorstelt überhaupt kunnen bagatelliseren?

Ik wil een onderzoek.

Dat willen we allemaal weleens.

Naar de financiën, naar het seksleven van Dominique Weesie en Rutger Castricum.

Waarom?

Hoeveel van die orgies zijn er geweest die niet zijn gefilmd?

Want daar gaat het hem uiteindelijk om: hij mag van zijn vrouw helemaal nix en dus mogen anderen wat hem betreft exact evenveel als hij, of minder. Dat zal ze leren.

Hoeveel heeft dat ons gekost?

Een dubbeltje de man, als het veel is.

Onderste steen boven.

Voor dat ene dubbeltje? Is dat niet wat overdreven?

18-12-2014 20.44 | Door: De Grote Vrager | Categorie: Godsdienstwaanzin, Juridisch, Kranten, Onderwijs, Personen, Sex, Televisie, Twitter, Webzijden

Er zijn 3 reacties op “Voor tien cent de man naar de hoeren”

  1. De Telegraaf says:

    Weet iemand of de heer Breedveld wellicht is ontslagen bij de VU/Ad Valvas? Te zien aan zijn tweets is hij hard op zoek naar werk en ook spaart hij de naam Ad Valvas niet langer. Dit i.v.m. artikel. Alvast dank.

  2. Jack L. says:

    Samengevat zegt Breedveld:

    Ik vind mannen die in tieten knijpen vies. Ik heb op het gebied van seks niet zoveel taboes. Iedereen mag van mij orgieën houden zoveel die wil, rondneuken, zich in zijn bek laten schijten, met zes mensen tegelijk. Ik wil een onderzoek naar het seksleven van Dominique Weesie en Rutger Castricum.

    Kijk, ik weet dat Geenstijl het moreel kompas heeft van een fruitvlieg: ze hebben daar geen geheugen, en ook geen richtinggevoel. Maar zo bont als PB het hierboven maakt, zie je zelfs op Geenstijl niet.


Opinieleiders.nl © 1999 - 2021 Alle rechten voorbehouden
Contact   Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!KuijkStrip over de zinloosheid van webloggen, onder andere
WordPress 4.7.21 RSS-feed/RSS-feed reacties